Liv

Tråkigt man har ibland. Speciellt efter en dag full med massa härjande med en dryg syster och när man har missat massa timmars sömn.
Min egen humor får mig att skämmas ibland...


Farmor

Idag vart det ett besök till farmor för att följa med henne till tippen och sedan skruva ner lite persienner samt kaffe.
Hemma vart det diskande och ett besök till tippen också.
Även lite dammsugande av fars bil, och lite tvätt, den ska få sig en ordentlig tvätt imorgon, och lite översyn och kärlek. Tack snälla far som cyklar till jobbet den här veckan så jag kan vara lite lat och åka bil!
Nu är det i alla fall pilkastning som gäller innan jag ska förbi far och hämta farmors gamla cykel som jag ska rusta upp under veckan!
Har varit både trött och utan matlust dom senaste dagarna, så jag ska försöka greja så mycket som möjligt för att få igång både energi och hunger!

Ha en fin kväll alla


Nyktert

Det har varit nyktert för min del hela helgen! Jag vet inte hur många olika människor jag har skjutsat runt på under helgen, men det är bra många!
Igår va vi en sväng till Leif S och kastade pil i hans gäststuga, och R blev galet full. Han var inte den enda, efter det så va det skutberget och fler fulla människor. När man är nykter med folk som är så galet påverkade så är det bannemig psykiskt påfrestande. Har aldrig varit så trött som idag!
Idag vart det i alla fall en tur till Tingvalla IP och där se Crusaders krossa Mean Machines!
Nu ska jag hoppa i duschen och sen lägga mig med herr Larsson!


Älskade

Jag har fått en teckning av mitt älskade lilla barn! Hon målade ett flygplan, helt själv när hon var hos mormor. Och självklart fick hennes älsklingsmoster teckningen.
Jag blir sådär stolt och glad av teckningen. Ett flygplan, utan att jag är där och säger till henne att måla det. Det är lite synd att hon målade kroppen gul, för det syns inte så bra, men bilden ska absolut ramas in och sättas upp!!
Underbara barn! Massa kärlek till min Luna! <3


V60

Nu har jag lämnat tillbaka V60n och kört färdigt för kvällen. Förhoppningsvis hämtar jag S70n och kör mer i morgon. Jag förstår inte hur man kan vara så bilberoende när man inte har bil? När jag bodde hemma och kunde låna mors bil när som helst, då hade man inga ställen att åka till som man behövde bil för att ta sig till. Men nu, nu ska jag överallt dit det varken går tåg eller bussar, och kostar multum med taxi.

Undrar om jag kanske kan få en bil i födelsedagspresent?


Vind

Folk som tycker det är varmt ute borde testa att springa runt på min vind, bärandes på tunga grejer. Herregud, vilken bastu det var där uppe. Efter att ha släpat tunga grejer upp för trappan vill man kunna andas lite, istället klev man in i en varm dimma! Fyfarao!!
Men nu har jag i alla fall 3 paket golv, två hinkar färg, en hink spackel, två stora hinkar med lim, en dammsugare, ett nattduksbord, en hink full med grejer, lite annat småtjafs mindre i lägenheten!
Tänkte plocka lite mer innan duschen, men skiter i det eftersom jag tydligen ska skjutsa styvfar om en stund.

Nu blir det i alla fall en SVAL dusch!


Två

Två matcher blev till fem timmar. Fråga mig inte hur jag orkade. Mådde till och med för dåligt för att dricka öl!? Då är det fan riktigt illa...
Men nu är vi snart på väg hem!


Varmt

Det är väl inte så himla smart kanske att ta på sig sina varmaste jeans och en tjocktröja när man ska iväg och kasta pil i en supervarm lokal utan genomdrag. Fy tusan säger jag. Fortfarande megaförkyld och har en temperatur som redan är förhöjd. Börjar inse nu att ibland vill man för mycket och egentligen borde stanna hemma och äta glass..


Bollar

Neger-, choklad-, kokosbollar, vad än ni nu kallar dom har jag just gjort. Jag hade smör som jag behöver bli av med, så då passade det bra. Kan inte det smartaste att göra när man är förkyld, men jag tvättade händerna väldigt noga och varken snorade eller hostade under tiden.. Så ätbara är dom nog!
Dock undrar jag om det går att frysa in? Eller måste man typ äta dom?


Morfin

Jag hostar nästan mer av morfinet, kan inte sova och blir illamående. Jag undrar om 23 års knarkande börjar ta ut sin rätt?! Att jag numera är immun? Men vad ska man egentligen göra? Läkarna tycker att det är normalt att hosta så man både kräks, har sönder revben, och hostar blod flera gånger i månaden.
Jag vet inte riktigt vad som hände förut, men först fick jag en extrem hostattack, direkt efter världens nysattack, och under nysningen kände jag att det hugger extremt mycket i ena revbenet. Jag vet inte om jag har lyckats hosta sönder ett revben eller om det bara är något annat. Men såhär ont har jag aldrig haft i revbenen förut..

Nej, försöka få kontakt med John Blund står högst på listan just nu.


Botemedel

Juice, apelsiner, glass, morfin, Alvedon, mat, ingefära, citron och zyx har efter ett par timmars frossande fått mig att må lite bättre igen. Ska krypa i säng snart, och förhoppningsvis få mig lite sömn. Dock är det jobbigt när man har både rinnsnuva och nästäppa samtidigt. Har sovit med tussar i näsan under förgående natt, och kommer även göra det i natt. Enda nackdelen är väl att man måste sova med öppen mun vilket i mitt fall resulterar i att halsen spricker och man spottar extremt mycket blod på morgonen.
Men det är inget att vara bitter över. Tror jag ska ta och krypa ner med herr Larsson ikväll igen. Ibland är det inte så tokigt att vara sjuk!! :)


Premiär

Det var nog inte så jäkla smart att bada när man är förkyld. Mår kassare än kassast just nu. Ska försöka äta lite nu, och tvinga i mig massa piller, så kanske jag mår bättre snart igen.
Energin är i alla fall helt borta!


Besatt

Jag råkade skicka ett sms till mor (som egentligen skulle till syrran) om BB produktionens tabbe ("artikeln" om att Camilla åker ut ikväll, flera timmar innan utröstningen), och mor skickar ett sms tillbaka och frågar om jag är besatt av BB.
För min del så spelar inte själva BB så stor roll. Visst jag kollar väl de flesta avsnitten, men det riktiga intresset ligger egentligen i alla forum, deras hemsida och facebooksida. Att studera och följa andra människors beteenden och missöden.
För det första så kvittar det vad som händer. Först gnäller majoriteten på att det var så mycket bättre förra året, och ber produktionen om att köra repriser på förra året, när dessa repriser i uppdrag, m.m väl kommer så gnäller istället majoriteten om att det är för tråkigt för att dom härmar förra året för mycket. Jag har absolut ingen åsikt om detta då jag inte minns senaste gången jag faktiskt kollade på det.
Det här är ändå det mildaste som händer på alla forum, det är ju när deras olika åsikter kommer in som det börjar att hetta till. Det är i stort sett samma personer som spammar om och om igen om vem som ska vinna. Och när man tycker olika är det väldigt vanligt att man kör med personangrepp, både på personen med annan åsikt och deltagarna. Även en hel den dödshot har jag kunnat se delats ut till deltagarna i huset (detta hoppas jag faktiskt produktionen anmäler, för vissa personer är riktigt sjuka som sitter där och skriver).
Det som jAg först tyckte var spännande med allt detta var att se hur folk kunde ha så olika uppfattningar om deltagarna, det är ju trots allt samma program dom tittar på. Vissa av deltagarna har ju alltså ett stöd från ett visst kön i en viss åldersgrupp. Detta stämmer inte på alla i dessa forum eller på alla deltagare. Vissa märks det även på i deras personligheter, vilka dom stöttar. Man kan se det av att bara följa någons kommentarer ett fåtal tillfällen för att förstå att dom är lika egotrippade som sin BB-idol.
Det är verkligen sjukt hur mycket man kan tyda av en människa i text, väldigt intressant för den delen också!
För att fortsätta med forumena så är ju spekulationerna om alla deltagarna helt otroliga. Nu tar jag flera var för sig:
Camilla Jacobsen: bordellmamma, visst har hon pratat om eskort, men det finns så mycket roliga spekulationer i allt.
Annica Englund: förlovad x2 alltså med två samtidigt, det här låter jag vara osagt om då jag anser att hennes sida måste höras först.
Petronella: sparade bajs under sängen och var allmänt knäpp
Amandus: rykten om att han Sverigedemokrat, men även var med i Ung Vänster, tycker det är konstigt att två så olika extrema partier skulle fångat honom
Lars: spekulationer i om han trollar eller inte, att han inte är vegan, för hans polare trollade i farmen eller vad det var
Hanna R: rykten säger att hon är kass i sängen och luktar illa både lite här och där
Sipan: ska tydligen ha varit dömd ett x-antal gånger för både misshandel och narkotikainnehav, en gång såg jag i tidningen, frågan är om dom andra gångerna stämmer
Joe: herregud, här finns det många spekulationer i om vem som är hans far (varför ens försöka starta något om detta, tror nog dom har koll själva i familjen)
Hanna W: behöver vi inte säga så mycket om, hon fixar alla rykten själv
Rodney: det finns inte så mycket rykten/historier om Rodney, mest bara påhopp
Marcelo: flickvän innan han gick in i huset, samt att han var extremt mobbad i skolan
Det finns så mycket om alla deltagarna så det är helt sjukt, och bara så alla vet är inte det här mina åsikter eller mina spekulationer!

Det är både intressant och lärorikt att följa!Champinjonstuvning

Kassler och ris blev det till middag idag! Mycket mumsigt var det. Saknade dock lite grönsaker till. Får ta och köpa med det senare. Dock ser köket ut som helvete igen. Hur mycket disk som helst. Jag förstår inte ens hur det är möjligt!? Jag stog och slet i flera timmar i torsdags, och jag har dessutom inte ätit ett enda mål hemma sedan dess (förutom frukost, men en smörkniv och osthyvel borde inte göra stor skillnad) och alla tallrikar är redan använda. Jag förstår verkligen inte hur det kan ha blivit såhär redan!?Bordellmamma

Inatt befann jag mig i Paris! Det var helt underbart! Jag och mina fyra kvinnliga vänner var ute och simmade i havet, i Paris. Efter allt badande och solande började jag prata med massa äldre män (som dessutom såg ut som pirater) och sålde mina vänner för mysiga nätter med dessa män. Det var tydligen så jag försörjde mig. Jag sålde mina vackra vänner till pirater i Paris. Herregud, ibland så blir man banne sig lite fundersam över vilka fantasier man har.
Nu ropar köket och champinjonstuvningen på mig!


Elit

Skoghalls elit är ute och försöker ta ut pengar. Men misslyckas så hårt att det är nu två pers som försöker att hjälpa människan. Sedan när behövde man vara tre stycken för att göra en kontantuttag?


Avfärd

Strax dags att åka. Ska ta ut pengar, tanka, köpa cigg och plocka upp Leif på vägen. Sen är det bannemig tävlingsdags! :) hoppas det blir en kul dag med massa bra pilkast!


Molkom

Dagen tillbringades i Molkom hos mormor och Stig. Det bjöds på köttbullelunch! Godaste som finns i hela världen är mormors köttbullar.
Vi åkte även in till Molkom för att gå på marten. Så en hyfsat lugn men ändå lång dag.
Nu ska jag kasta pil, så jag är bra inför tävlingen imorgon!


Trappor

Känns som om jag inte har gjort något annat än att springa i trappor idag.. Först ner och upp tusen gånger med tvätten, sedan upp och ner tusen gånger till vinden. Lyckades få upp två kartonger, två stora kassar skor (det är hemskt med en lägenhet där man bara får plats med tio par), tre stora resväskor, en liten resväska, en bag, en hink med våtrumslim, två vanliga påsar, och en tavla, och allting var dessutom fyllt med grejer, skor och kläder, det blev det som fick bosätta sig på vinden ett tag.
Det är faktiskt bra slitsamt att springa upp och ner med massa tunga grejer (jag är ju mästarinna på att packa, varenda liten vrå i varje låda och väska har använts, så allting är ju megatungt).
Utöver det så har jag skurat hela köket under tiden jag väntade på tvätten och det luktar supergott av rengöringsmedel nu!
Det är hur mycket som helst kvar att göra, och jag har verkligen energin och tempot just nu, men tvingas nu avsluta eftersom jag ska iväg och kasta pil. Riktigt drygt, men jag vill ju träna min pilarm också, och då får man passa på när alla andra spelar om man inte har en tavla hemma..

Nu skulle det verkligen vara bra att kunna dela sig i två!Frukost

Den här veckans frukostar har tämligen sett väldigt olika ut.
I måndags så vart det vinddruvor till frukost. I tisdags (brödet var slut) så vart det en halv kebab. Igår vart det äggmacka, och idag är det smoothie! Lite skillnad mot när jag åt äggmacka varje dag. Brödet som är bäst före den 18/5 är redan möglat!? Allting blir dåligt så fort i den här lägenheten. Undrar vad jag har för temperatur härinne egentligen?! Jag fryser nästan aldrig här, och normalt fryser jag jämt.
Nått fel är det med klimatet här i alla fall. Bröd möglar på två dagar, två dagar så är blommorna helt uttorkade, några få dagar så är potatisen full i groddar..


Diska

När det tar över en timme och flera kräkpauser att diska, då är det banne mig riktigt snuskigt! Det jobbigaste av allt är att jag alltid sköljer av allting så det princip är rent innan jag ställer ner det i diskhon, så att hålla på i någon annans snusk är tusen gånger värre. Fyfarao!
Hade sjukt mycket att göra idag, men diskningen tog slut på all energi. Jag har dessutom en mage som leker rövare av denna upplevelse. Inte nog med det, av stressen av att må så oerhört illa så säger Hannahs krånglande och värkande muskler ifrån, och jag har nu såpass ont att det är jobbigt att andas. Fyfan!

Ingen matlust finns kvar idag heller och därmed ingen lunch. Nu skiter jag faktiskt i allt sånt, för jag pallar inte.

Ska det verkligen vara så här svårt att sköta om en minimal lägenhet där två vuxna bor?


Personer

Visst är det konstigt med det känslor man har för olika personer. Jag har träffat massvis med människor som som jag tycker är supertrevliga och genomsnälla, men samtidigt så är det nått med dom som gör att man inte står ut med dom.
Ska det verkligen behöva vara så? Kan man ha så delade känslor om människor? När det är någon man vill vara vän med, men man pallar inte. Fast känner man lättnad när man skiljs från personen så kanske man helt enkelt inte borde vara vänner?
Eller gör man det av artighet? Umgås? Nej, jag umgås absolut inte med personer som jag inte trivs med. Men vissa gånger hamnar man i dom situationerna (speciellt när man är i stor grupp) där det är någon man tycker är hur go som helst, men man kan inte vänta tills personen försvinner.
Skitsamma, nu ska jag springa i säng och inte slösa mina dyrbara hjärnceller på massa onödigt tänkande!


Dubbel

Jag övervägde att lämna hela tävlingen efter singel spelet. Tur så stannade jag. Och vann dubbeln!!!! Jag kommer att få mitt namn ingraverat!!! Helt sjukt!


Tävling

Snart dags för tävling på Capri. Får hoppas att mitt spel är mycket bättre idag än igår. Stog trots dåligt apel igår som segrare tillsammans med Simon. Det var verkligen helt hans förtjänst. Mitt spel var väl inte superdåligt, men jag hade inte marginalerna på min sida. Jag var på rälsen konstant. Så idag hoppas jag att det löser sig! Simon däremot var grym igår. Hoppas han använde allt sitt bra igår så vi andra har en chans idag!


Vitrinskåp

Hannah vs vitrinskåpet = 1-0
Så jäkla skönt! Äntligen på plats. Allting sitter där det ska och det står upp! Vart en massa krångel på slutet för gångjärnen till dörren var koko. Hållen i gångjärnen var mindre än skruvarna (bara ett gångjärn, men det tog sin lilla tid och lite krångel att fixa)..
Dock fattas handtaget fortfarande, för där måste jag borra ett hål. Försökte ändå, men är ju praktiskt omöjligt att skruva igenom en platt skruv.. Så det får jag ta när jag har borrmaskin!
Nu ska jag plocka, städa, vika tvätt, sen är det pilkastning som gäller!


Snickra

Att sätta ihop Ikea-möbler är verkligen i en helt annan dimension. Det finns bara Ikea som kan göra allting så extra krångligt. Halva ben som man ska skruva dit. Varför? Man betalar verkligen ingenting för att sedan ha ton med arbete hemma att göra.
Jag är faktiskt genuint imponerad av deras konstruktioner. Att det faktiskt finns människor som kan komma på såhär dumma lösningar.
Delar, skruvar och verktyg överallt. Man måste typ ha en herrgård bara för att få plats att bygga ihop skiten.
Dessutom har jag just nu en karl som vägrar att hjälpa till, vilket gör allting extra drygt med tanke på att delarna väger en hel del och jag nu ska lyfta ihop dom.. Så finns det någon vänlig själ som är uttråkad så får ni hjärna komma hit och hjälpa till.


Torktumlare

Jag förstår verkligen inte hur både tvättmaskiner och torktumlare kan vara så kassa. 2 maskiner, 4 timmar och man får ändå typ bara tre maskiner tvättade, och endast en maskin torkad. Jag har verkligen ingenstans att hänga upp allt. Jag tror jag får börja boka tvättstugan varje dag och tvätta ett set med underkläder varje dag, och jeans och tröjor typ varannan om jag ska ha möjlighet. Tvätta lakan och handdukar är helt omöjligt. Finns inte en chans att man skulle hinna det på fyra timmar.
Tydligen blir man halshuggen i min tvättstuga om man dubbelbokar. Det måste vara riktiga (ursäkta mitt uttryck) bitterfittor som bor här.


Myser

En sån här regnig och tråkig dag så får man sitta inne och mysa! Håller på och tvättar för fullt, och kollade igenom manualen till vitrinskåpet. Fanskapet kräver ju en borr för ihopsättning!? Smarta Ikea är. Så nu vet jag inte om jahaja börja bygga eller inte? Det är mot slutet jag behöver borr. Kan ju sätta ihop typ all i alla fall. Ja, jag vet inte.
Ska mysa ett tag till och sen bestämma mig.


Stressigt

Det har varit en stressig eftermiddag och kväll. Massvis som ska göras, köras, och folk som ska träffas. Men allt är gjort, och nu är jag nöjd. Imorgon ska jag upp tidigt och förhoppningsvis tvätta, sen sätta ihop mitt vitrinskåp, städa och träna. Lördag är det mästerskap igen och då ska jag kasta min första 180.
Korrektion på gårdagens inlägg, jag kastade 174, inte 176, vet inte varför min telefon ändrar massa. Förut skulle jag skriva mindre och telefonfan skrev mönstra. Har alla samma problem med autocorrect? Min byter bokstäver och siffror hur som helst...


Säng

Drar mig snart in till stan för att hämta fars bil för att fara till Ikea och sägavdelnigen för fjärde gången på mindre än en månad. Snart borde jag få personalrabatt där, för jag har ju tusen gånger bättre koll än vad dom själva har. Typ.
Ska även köpa mig ett vitrinskåp att förvara porslin i. Just nu står allt porslin i ena köksskåpet, och allt som egentligen borde vara i ett skafferi står i påsar på golvet. Känns lagom drygt sådär..


176

Ny highscore igen! Några få kast med mina nya pilar och jag är redan bättre än vad jag någonsin har varit! Fy tusan vad kul!


Fiskgratäng

Ibland får man vara lite lat och äta färdigmat. Hade verkligen ingen lust att stöka och böka i köket idag. Dessutom var allt annat fryst så det fick bli en mumsig fiskgratäng till mat idag. Nu ska jag försöka snabbröja lite innan jag drar och kastar in mitt nya personbästa!


Leverans

Vi fick pilarna idag! Så klockan 16:00 bär det mot puben för att provkasta! Jag har ju tyvärr ingen tavla hemma. Men det ska fixas snart!
Jag hinner inte kasta så mycket i eftermiddag, för jag ska iväg och passa mitt älsklingsbarn. Så nu värmer jag upp med att kolla hur Tony O'shea kastar pilarna (det är ju trots allt hans officiella jag har köpt). Har jag en 180 på g snart tro?Kvällssmoothie

Denna gång gick det lite bättre när jag lät bären tina först. Dock har jag bara sura bär just nu, lingon, tranbär, svartvinbär, så min lyckade smoothie är nästan för sur. Men bara nästan!
Den är i alla fall flytande i vettig temperatur, väldigt luftig, och samtidigt krämig. Superperfekt och supersur!


Herregyyyyd

Känner mig som Camilla Jacobsen i BB. Uppenbarligen har det smittat av sig att titta på skiten, för nu kan jag helt plötsligt inte säga i längre, utan säger (skriver) y precis som henne.
Dock kan jag väl egentligen inte skylla på BB när det är min autocorrect som är skit!


Fyllbokat

Har varit i fart nästan hela dagen. Först vart det lunch med syster bestående av veggiebuffé, sedan lite skitsnack. Efter det rände jag runt som en dåre på tingvallaskolan för att försöka hitta komvux. När det väl var hittat tvingades jag göra en ansökan för att få mina betyg utskrivna (det skulle ta en vecka, sen kan jag hämta dom)? Fattar absolut inte hur man kan ha ett sånt system? Göra en ansökan? Varför inte bara legitimera sig och få dom direkt?
Efter ansökan drog jag vidare på promenad med Linnea, och vi gick förbi sjukhuset, där sprang jag in och hälsade på mor (hon envisas med att åka in där stup i kvarten). Mor mådde i alla fall bra efter allt :)
Jag och Linnea gick sedan in till stan för en fika på Waynes, och efter det blev det även lite shopping.
Nu sitter jag på bussen hem, och det ska bli skitskönt att få dra på sig mysbyxer och pyssla lite i lägenheten!Ont

Har något så grymt ont i bröstmuskulaturen!? Om det nu är det. Det är i alla fall det läkarna trodde senast jag var där, och nu har jag samma smärtor igen. Börjar bli väldigt drygt. Speciellt när man får problem med att sova, med att sitta still, och koncentration på grund av att man har så ont. Ska fortsätta äta tabletterna jag har, dock hjälper dom knappt. I värsta fall får jag ringa igen..


Shoppa

Det blev en hårklippning och en shoppingtur idag. Ett par skor, hade behövt två par. Men ett par är bättre än än inget! Så snart kan jag gå i ett par vanliga skor utan att skära upp fötterna..
Nu ska jag kasta pil och umgås en sväng!

Tja


Premiär

Hemmapremiär idag för Carlstad Crusaders, och det va underbart att se som spöa Tyresö! Härligt!
Som jag har saknat denna sport! Missade nästan hela förra säsongen eftersom jag jobbade borta. Och nu, helt underbart!
Tyvärr är nästa hemmamatch den 12:e maj, vilket krockar med mitt dartsspelande.. Så jag ska släppa ut sorkar på planen som gräver i sönder den, så matchen blir flyttad till någon annan dag :) tihiFlamingo

Då var ytterligare en lördag på Flamingo i Karlskoga avklarat. Och jag är två vunna matcher rikare! Så jäkla gött!
Ja, jag är inte så bra, men det är så himla skönt och kul och veta att det går åt rätt håll, och att jag kan. Jag kan vinna över vissa spelare. Så nu ska det banne mig bli hårdträning, med massa dubblar, nya pilar, och 180's, sen ska jag banne mig hoppa in i alla damturneringar som finns, tills jag är tillräckligt bra för att dänga alla herrar! Så det så!

Den första matchen jag spelade idag inledde jag med en 140, och efter det 90, då började jag inse att jag kanske kan ha en chans och nervositeten kom som aldrig förr, jag blev helt skakis, alldeles svett och illamående. Och matchen hade precis börjat. Trots att jag skakade lyckades jag vinna den matchen! Förlorade sedan två innan jag vann min fjärde! Jag hade nog en fyra stycken 180 chanser som jag kastade bort på sista pilen. Skitsamma, mer tävlingar ger bättre psyke, vilket kommer resultera i en 180!

Jag kom hem precis för att se andra perioden och väntar nu på att den tredje ska börja.
Ha en fin hockeykväll alla!160

Kastade just mitt högsta kast någonsin! Kan knappt vara närmre en 180 nu. Dessutom gjorde jag det med någon annans pilar! Grymt av mig! Tråkigt bara att det va innan tävlingen började. Hade varit kul att spara dom poängen till när jag verkligen behöver dom..
Nu ska jag fortsätta värma upp!


Fan

Smart och nykter som jag var igår glömde jag pilarna på Capri. Vilket är ganska drygt med tanke på att jag ska iväg till Karlskoga och spela innan Capri öppnar. Jag ska göra ett försök och åka dit och hoppas på att någon städar eller nått innan öppning, så kanske jag kan komma åt dom. Eller så får jag försöka låna pilar, eller helt enkelt bara vara chaufför.
Ska även förbi mor och hämtat tabletter!


Jennifer

Jennifer Andreasson, vilket totalt jäkla misslyckande!
Nu orkar inte jag hålla mig längre. Ja, jag kollar på BB, kanske inte alla avsnitt, men jag har sett en del, och en hel del andra klipp. Jag förstår inte hur en människa kan vara så extremt egoistisk och gnällig. Hon gnäller om precis allting, skiter i uppdrag och regler för det passar henne inte. Säger "som fan" fyra gånger i en enda mening. Springer runt och snackar skit om alla med alla. Hotar med att lämna huset så fort hon inte får som hon vill. Skriker konstant. Hon spårar varje gång hon dricker och kastar saker och förstör.
Jag börjar till och med fundera på ifall hon kan ha en diagnos, för hennes utbrott är inte normala. Till och med mina kära dretonge till syster verkar normal jämfört med Jennifer, och då är det bannemig riktigt illa (Amanda kan seriöst få världens utbrott för ingenting, men jämfört med Jennifers utbrott är Amandas väldigt lugna).
Jennifer spelar så jäkla illa i huset också och försöker seriöst att hänga på dom "starkaste" i huset och trycka ber dom "svagare" i huset.
Underhållande? Folk säger att hon är underhållande och bidrar med drama till huset. Hur fan då? Det sättet hon beter sig på när hon är nykter får en bara att vilja kräkas. Varje gång hon öppnar sin mun så får jag kvävningar. Hur tusan orkar man då kolla på när hon dricker? Då blir hon tusen gånger mer tråkigare, skrikigare, mer enerverande och bara kastar saker omkring sig? Seriöst!? Är det så svenska folket ser underhållning?
Nej usch och fy, den bruden äcklar mig. Hon har inget eget tänkande, utan följer bara efter alla andra hela tiden, förutom då det inte passar henne, då ställer hon sig och skriker och hotar med att gå istället.
Dessutom gnäller hon alltid på att BB-huset särbehandlar henne (negativt), för hon får alltid hårdast straff eller uppdrag. Hon har fått kramkalas som skratt och gnäller som fan (som hon själv skulle ha sagt) på det, alltid är alltid mycket hårdare mot henne. Herregud människa, det är för att du inte vet hur man beter sig. Du är BB's lilla försökskanin, deras test att försöka omvandla en totalt misslyckad blåst person till något som kanske har en chans i samhället. (Tyvärr så misslyckas dom katastrofalt!)

Jag har ju inte sett så mycket av Big Brother tidigare, men det jag har sett i år är jävligt vidrigt och extremt gnälligt (inte bara Jennifer). Usch, jag förstår inte att jag orkar längre.
Så om jag ska fortsätta att titta på den här skiten ber jag alla att hjälpa till att rösta på Hanna J och Camilla så vi får ut Jennifer på söndag!!!


Pilar

Nu har jag och R beställt nya pilar. Det blev ett par Targets för oss båda denna gången. Mina kommer dessutom vara 2 gram tyngre än dom jag har nu. Så förhoppningsvis går det fort att få hem dom! Och förhoppningsvis kommer jag trivas med dom.
Älskar mina som jag har nu, men känner verkligen att jag skulle vilja ha lite mer tyngd i dom.
Vi får se, det dröjer ett tag innan jag kan testa dom!


Smoothie

Tänkte göra mig en smoothie till frukost, och smart som jag är var bären på tok alldeles för frysta så första halvan var jag tvungen att äta med sked (det var mer som en slush), men andra halvan gick att dricka. Men det smakade i alla fall supergott! Och mätt blev jag! :)Raggare

Vart man än vänder sig just nu så finns dom där. Dom börjar sakta men säkert krypa upp ur sina hålor. Avskyr jag det? Nej, faktiskt inte. I alla fall inte dessa underbara människor i vackra bilar. Skoghallsdräggen är en helt annan sak dock. Dom klarar man sig bra utan. Men lite finåk kan gärna få finnas på dom värmländska vägarna. :)

Nu är det tv-mys!


Kock

Nu har mästerkocken varit i farten igen! För någon som har bränt soppa, försökt göra en sats bullar på 1,2 kg socker och massa, massa misstag i mitt liv så börjar min mat smaka riktigt bra just nu. Det är verkligen supergott allting! Är så jäkla nöjd med mig själv! Det är nästan så att det till och med är roligt just att laga mat numera.
Visserligen var det inte så avancerat idag, men helt perfekt. Fläskfilén var lagom mör, med lite extra färg, precis som jag vill ha det.
Imorgon ska jag överträffa mig själv ännu mera med att göra min signaturrätt chicken tikka masala. I och för sig, har jag alltid gjort den perfekt, så det kan bli svårt att toppa!


Ragge

På något knepigt vis har jag nu suttit och slösat en halvtimme på massa gammal hederlig, mycket hemsk svensk musik. På något vis och vänster kom jag in på Nic and the Family, Sommarpojkarna, och massa annat för att sedan avsluta det med Ronny&Ragge. Det både skär i öronen samtidigt som ögonen tåras av skratt. Det var en rolig resa tillbaka till delar av gamla spellistor som jag faktiskt har lyssnat på en gång i tiden. Jag vet inte hur jag faktiskt stog ut, pinsammare är också att jag kunde texterna till allt, efter flera års uppehåll.
Ja herregud, jag skäms lite över mig själv ibland.

Nu ska jag försöka laga mat!Bitchslap

Smart som jag är råkade jag släppa in en mygga när jag öppnade balkongdörren. Smartare som jag är så bitchslapade jag mig själv för att döda myggan. Tragiskt nog så klarade den sig, mer tragiskt är väl att jag har en röd kind nu.
Jag känner verkligen att tröttheten börjar ta över och min IQ stadigt sjunker för varje minut som går.
Ja, det är lite hårt att hålla på att hjälpa till med flytt och samtidigt vara ute och festa till sent på morgonen. Jag förtjänar lite sömn nu.


Flytt

Har varit en dag fylld av bärande, körande och packande. Nu är kära storasyster på plats, med alla möbler och det mesta av hennes saker.
Dagen har varit otroligt lång, även väldigt oorganiserad till viss del.
Jag har i alla fall fått mig tre par kastruller, tre blommor, två filtar, massa kläder och även världens snyggaste ljusstake.
Nu är jag supertrött och ska glo lite på tv och mysa i ena filten innan jag släpper in John Blund. Har massvis att göra här hemma också.

Sov gott!


Sov gott!


RSS 2.0