Vårväder

här strålar solen och allt tyder på att våren är på gång. Redan. Men en annan kan inte njuta av det. Bara att gå till köket en våning ner för att hämta lite yoghurt tog slut på mina krafter helt. Det är galet, när ska den här förkylningen, influensan, skiten, eller vad tusan det är ens börja försvinna? Blir galen. Tog speciellt ledigt idag, för att vara just ledig, och vila upp mig, vila ut den här skiten ur min kropp. Det verkar inte hjälpa.
Hade dessutom massa planer för idag. Jag hade tänkt städa om här, gå och tvätta, gå till stan, osv. Lätt, jag orkar knappt sitta upp. Drygt!
Dessutom upptäckte jag häromdan när jag försökte se skidskytten att svtplays sändningar inte alls funkar i det här landet. Roligt att det står "OBS! Sändningen kan bara visas inom Europa." Skit är vad detta landet är. Och svtplay också för den delen, ofta att dom inte kan känna igen länderna i Europa. I och med detta rök även min sista chans att kunna se OS! Kul. Och ni som känner mig vet hur viktigt OS är för mig.
Nope, inget går min väg nu. Jag väntar och önskar hela tiden att kommande stund ska bli bättre, men det blir det inte. Läste dessutom en artikel om vinterkräksjukan häromdagen. Och jag skulle inte bli förvånad ifall jag lyckas dra på mig något sånt, lagom tills att min dunderförkylning försvinner. Med min kära tur så vet man aldrig. Om det händer, så kommer jag säga upp kontakten med min kropp och ta min själ och flytta in i ett fint snäckskal och bosätta mig långt ut i havet.

Nu ska jag försöka hitta på nått roligt att göra, liggandes/halvsittandes. Lätt.

What's that coming over the hill?


You know you love me ..

Tillbaka i England

Vilket känns lagom patetiskt. Är dundersjuk och sitter i stort sett fast i min säng, med min dator och min fina välgjorda dataplatta. Orkar inte stå upp i mer än någon sekund för satans febern har tagit alla mina krafter. Och på grund av min sepehals har jag bara orkat äta yoghurt, vilket inte hjälper dom klena krafterna att ta sig.
Suck, det här är en av mitt livs längsta och tråkigaste dagar någonsin. Fryser även som en dåre samtidigt som jag svettar ner hela sänger, mycket roligt. Har tillochmed lyckats nysa blod på min dataskärm. Patetisk dag, patetiskt att vara tillbaka, patetiskt liv just nu. Men hoppas det bättrar sig snart. Så att man kan jobba och tjäna massvis med pengar så att man kan åka hem till alla underbara! LÄNGTAR! 

I övrigt så har vi flyttat upp till ett annat hotell, dock på samma gata, ska försöka klura ut den nya adressen..
Och nu har jag toalett på rummet, dock är den så liten att mina knän sticker ut i rummet så att toalettdörren inte går att stänga när jag väl använder toan. Men jag och herr Helsing kom på att mitt rum är såpass bra så det går att vrida TVn så att man ser den in på toan när man sitter där med knäna ute i rummet och dörren helt öppet, vilket teoretiskt innebär att jag har TV på toan. Ny lyx som jag inte vant mig vid än dock, men det kommer.
Rummet är i alla fall hur mysigt som helst, och helt jag. Massa grönt överallt så jag är supernöjd! Att man måste kissa med öppen dörr har ingen dött av.
Har dessutom internet på rummet, som faktiskt funkar bra. Inte alls som det skräpinternet vi hade på förra hotellet, där vi dessutom va tvugna att gå ut och in i en annan byggnad för att nå.
Nej, så nya stället är tusen gånger bättre och det är mycket trevligare folk här!
Kommer snart uppdatera med bilder.

Och jag ska försöka den här gången att faktiskt skriva nånting emellanåt. På förra hotellet la jag ner det ganska direkt eftersom både internet och min dator va såpass körda och sega så att tagnetbordet inte tog knapptryckningarna. Men det är över nu.
Jag kan till och med se SVTPlay sändningar här, så om en halvtimme blir det skidskytte! Detta innebär även att jag kommer kunna se OS!!!!!!!!!!!!!!!! WIIIIIHOOOOOOOO! :D

Ha det bra nu kära vänner och allmänt folk, så hörs vi snart igen. 

I want to be forever young


You know you love me ..

RSS 2.0