Kretsen

Den jag har sagt upp kontakten med, den jag inte vill veta av just nu. Den jagar mig, jag kan inte bli fri. Jag vet inte vad jag ska göra, fyfan. Jag möter nya människor, som jag tycker om och som jag vill fortsätta spendera tid med, men dessa människor har på ett eller annat sätt en koppling med krestsen. Så vad ska man göra, fortsätta träffa dessa nya människor, eller blockera allt för att just nu slippa kretsen? Jag vet inte jag, vill inte tänka på kretsen just nu. Jag klarar mig utan den kretsen för ett tag..

Men det finns en alldeles speciell ny människa jag har mött, som verkligen är helt fantastisk. Den här personen visade en helt otrolig sida, att denna personen var en riktigt omtänksam människa, något helt annat än vad man kan tro. Den här personen är verkligen speciell, och jag hoppas jag får träffa mycket av denna person den närmsta tid framöver. Jag saknar dig.


Förövrigt är jag sjuk igen. Jag vet inte hur jag lyckas, men nu är hela kroppen i riktig obalans. Febern går upp och ner, och jag bara sover, sover och sover. Jag vet inte vad som händer, men jag har inga krafter kvar just nu. Dom är helt slut. Skitsamma, ska försöka vakna färdigutsoven imorgon så jag kan skriva religonsprovet bra. Måste även göra propeller imorgon tror jag och fysiken. Det straffar sig att vara sjuk.. Illa.


Nu ska jag dra mig vidare, det här stälelt är inte så jävla rockigt. Däremot kan jag ju påpeka att Kolsnäs var faktiskt riktigt okej i lördags, med många roliga inslag och med många roliga människor. :) Mer detaljer kommer. ;)You know you love me ..

GG

Senaste avsnittet av Gossip Girl, från USA alltså 18. Gillar ni serien, titta inte. Det är inte värt att slösa sin tid på. Men nu vet man i alla fall att det fortsätter. Allt är fel. Jävla skitgrej. Bryr mig inte, orkar inte, har ingen LUST!

Borde plugga, men det var en och en annan idiot som ringde förut och tog ner mitt humör och min plugganda förut. Jag han knappt börja. Nej, fyfan, för folk för allting.
Jag vill inte.

Btw, Therese och Petra var här över natten. Det var i alla fall lite trevligt med Värmlandsbesök. :P Det är fina grejer, det mår man bra av.

Just nu vill jag bara sova, sova, sova, sova, sova och vakna upp sisådär lagom till att jag ska jobba på Golden Air i sommar. Jag vill inte plugga mer, det är inte min grej. Och jag vill sova, jag är trött. På det mesta just nu. Men jag har tappat förmågan att kunna somna tror jag. Och om jag somnar, så vaknar jag. Det är onödigt.
HannaH Jordansson som alltid ansett att sova är tråkigt eftersom det inte händer något, nu vill hon sova, men kan inte. Sova, det vore en verklig dröm nu!

Jag borde sova, men jag slösar min tid på onödiga serier just nu, sisådär GG. Men det dröjer ännu en vecka tills nästa avsnitt är tillgängligt, så jag kanske borde använda min tid. Vilken tid, och till vad?
Jag har ändå ingen tid över, men jag måste plugga. Hur? Funderar på att skita i resten, jag behöver inte resten. Jag är färdig.
Och det känns så härligt att man på torsdag ska skriva nästan 3 prov samtidigt, i alla fall 2 av dom. Hur? Om man ändå hade den där timglasgrejen Hermione har. Då vore det värt, och möjligt. Skit i det, jag bryr mig inte. Det är typ bara 1000 prov kvar som jag måste naila för att få mina MVG:n, men skit i det. BLÄÄÄ!

Hejdå, nu ska jag försöka hitta på så mycket saker som möjligt resten av natten för att slippa plugga. Jag har ingen lust att plugga mer, det är över nu.


You know you love me ..

Vi har slutat 9:an

Så sant som det är sagt. Och studenten närmar sig, och jag har inte en aning hur jag ska hinna allt som hinnas skall. Det blir helt enkelt en överraskning när den väl kommer.
Så blandade känslor, känns förjävligt samtidigt som jag är överlycklig. Men livet går vidare, eller hur? :P

Har massa att göra, borde fortsätta med det nu.

Förresten, jag har både badat i poolen och fått jobb i sommar, och det bästa är att jag även kan åka på Arvikafestivalen i år igen. Sommaren kommer att bli suverän. :)

See you later,


You know yyou love me ..

RSS 2.0