S70

Jag var ju tvungen att lämna tillbaka fars bil igår eftersom han ska jobba och behöver den. Jag tyckte så himla mycket om att köra den, så nu ska jag gå iväg och hämta morfars bil (han har också en s70).
Idag kommet jag faktiskt inte köra åt mig själv, utan åt kära storasyster som ska flytta. Med tanke på att hon numera äger en Daewoo (utan drag) så blir det lite svårt för henne att köra grejer i den (den är såpass liten så att den ryms i handsfacket på s70in).
Så nu ska jag vandra iväg till morfar, och sen köra massa möbler!
Ha en fin dag gott folk!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/282244/images/2012/pic_200579064.jpg" class="image">


Snask

Har umgåtts nästan konstant med mina kära dretonge till lillasyster. Och det är banne mig livsfarligt. Herregud så mycket onyttigt jag har ätit i hennes sällskap. Först massa snabbmat, glass i stora lass, godis, fikabröd, och allt möjligt. Nu måste jag ta en paus från henne, för nu orkar jag inte mer. Det är helt otroligt hur den där lilla kroppen kan få i sig så mycket!?
Helt galet, men den tjejen kan trycka! Så inget mer Amanda efter imorgon!


Reklam

Nu förstår jag verkligen hur jag har klarat mig så länge utan tv. Sedan januari förra året så har jag enbart haft tv vid fåtal tillfällen. Reklamen är verkligen provocerande ibland. Gör man kass reklam för att få folk att regera, eller finns det verkligen personer som är såpass misslyckade så dom tror att det är bra idéer?
Förr störde jag mig inte så mycket, för jag älskar att zappa. Men utan tv dosa är det faktiskt rätt drygt.
Nej, reklam, en riktigt onödig uppfinning. Och jag mår dåligt när reklamen är så kass att den är pinsam. Bättring tack!


Musik

Folk säger att en bild säger mer än tusen ord. Jag säger att musik säger mer än en miljon ord. Så många olika minnen och känslor som kan finnas i en och samma låt. Det är helt fantastiskt hur levande man känner sig av dessa minnen och känslor. Alla mina små i-landsproblem försvinner och jag känner bara lycka!
Jag sitter här och bara njuter, det finn ingen tid, det finns inga problem, det finns inga motgångar, allt är bra!
Det finns inte ens ord att beskriva denna magiska grej med musik. Så länge jag har musik så är jag hel!


Trötthet

En ton av Misfits och min trötthet försvinner nästan helt. Helt otroligt vilken inverkan dom har på mig!
Jag lovar, Misfits botar allt! Trötthet, huvudvärk, humör, verkligen allt!!!!

Cyklisterna ger mig även dom ett leende på läpparna. Förut var jag till och med ner och kollade, klarade mig inte längre. Jag var tvungen att få gå ut och njuta lite. Det är som en resa tillbaka till barndomen, helt underbart!


100 mil

Lite drygt 100 mil har fars bil rullat under den veckan jag har haft den. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Det är i alla fall en jäkla tur att jag bara har bil ytterst sällan, för jag skulle vara ruinerad nu annars.
Jag har till och med fått dretongen att köra åt mig, hela två gånger. Det är alltså dubbelt så mycket än vad hon har skjutsat mig i hela mitt liv. Galet. Speciellt med tanke på att jag har kört typ 3786 gånger åt henne, om inte mer.

Nu är till och med jag helt färdig, två dagar i rad, sliten till max. Börjar jag tröttna på att köra bil tro?

En resa till Oslo med intervju, shopping och sedan spelkväll på puben hemma, för en dag med ytterligare shopping och massa bilkörande. Så nu ska jag förtjäna att sitta ner och njuta av dessa underbara cyklister som kör förbi utanför.
Livet är allt jäkla bra ibland!


Middag

Lyxade till det med middagen idag och köpte mig en bit smörgåstårta på Ica när jag var och hämtade ut min bonuscheck. Det var supermums och har en bit kvar.
Nu är jag och spelar darts och ska snart påbörja nästa match. Vi hörs om en stund!


E-leg

Fattar verkligen hur svårt det kan vara att deklarera? Försöker göra det med min e-leg eftersom via kodinloggningen så kan jag inte ändra de grejer jag ska ändra. Men tror ni det går?
Nejdu, fyfan för krångel. Först hundra tusentals vändor till Nordea och i telefon (väntandes i telefon, jag fick ju inte prata med dom en enda gång eftersom dom är för sega). När det i alla fall väl funkade på min dator, då la internet av. Hur stor är chansen? Och efter det går det inte att logga in via e-leg. Hos mor funkar det inte heller. Så nu börjar jag bli desperat i jakt på en dator som det faktiskt går att logga in på med e-leg?

SUCK!

Ica

Ica ringde mig tidigare imorse och frågade om jag har fått min bonuscheck. Nej, svarade jag och sa att jag inte har fått den på flera månader.
Tydligen hade en annan kund fått både min och sin och lämnat in den i butiken. Snällt tyckte jag. Så jag ska gå och hämta den senare idag.
Frågan är bara vart alla andra är?


Avundsjuk

Igår vart min iPad och min dator avundsjuka för att jag tittade på tv. Dåligt samvete som jag har var ju jag tvungen att låta dom vara med också. (Min gamla dator, som fortfarande fungerar orkade inte vara med.)
Känner mig lite nördig nu..


Skrivet från min iPhone



Försök

Gjorde ett till försök, men nu lägger internet av istället!? Har sån jäkla flyt idag?
Skiter snart i det här! Har jagat Nordea i veckor och inte fått någon hjälp. Jag har jagat Skatteverket och inte fått någon hjälp. Och nu lägger mitt internet av?
Grattis Skatteverket, ni får nu behålla x-tusen, för jag skiter i dom!


Deklarera

Hur svårt kan det va?
Först tar det en timme att få min jäkla e-legitimation att funka. Fixade det själv också, eftersom telefonkön hos Nordea just nu är uppenbart längre än en timme.
Slappnar av och försöker deklarera. Loggar in, hittar den punkten jag ska ändra på och allting blir vitt. Hela skatteverkets sida försvann. Försöker en gång till. Samma sak händer. Hur svårt ska det vara att deklarera egentligen?
Blir galet trött på det här snart!


Dåligt

Det har varit dåligt uppdatering från min sida, men har ju varit så tokigt upptagen (inte hela tiden visserligen men har haft massa för mig).
R kom inte iväg förrän i måndags så under måndagen var jag och R och Amanda ute och letade skor. Amanda köpte två par, R två par och jag inga?!
A stannade här i söndags kväll, igår (måndag-tisdag) sov hon här. Vi har ränt runt på stan även idag (R är i Sthlm nu), och idag blev det säng, brösthållare och smink som stod på listan.
Igår va även A med och kastade pil, vilket var superkul så förhoppningsvis följer hon med igen (hon sög ganska hårt, och missade mest, dock så missade hon i andra poänggivande nummer så det gick bra för henne ändå).
Jag har även hunnit att gratulera farmor. Och även ätit 3 hamburgare dom senaste dagarna. (Det är inte bra att vara syster med Amanda!)
Nej, är farligt trött så jag ska njuta en liten stund till av TVn innanhav lägger mig!

Pösss



TV

Är egentligen supertrött och vill gå och lägga mig, men känslan av att titta på tv tar faktiskt över just nu. Så här sitter jag, och tvingar mig själv att vara vaken och titta på program som jag inte har en aning om vad det är eller ens bryr mig om. Men det är lyxigt. Jag känner mig som en Svensson igen (har dessutom en Volvo ståendes härute på parkeringen som tillhör mig denna veckan). Ja, jag ska njuta lite till med den stora tjocka burken jag har ståendes på golvet!
Insåg häromdagen varför far är så frälst i tjocktvs. Jag lyckades att ställa in alla kanaler (svt, 3:an, 4:an, kanal 5, 6, 11, 4sport, ja, allting) utan tv-dosa! På vilken ny tv kan man göra det egentligen?
Har som nämnt tyvärr ingen tv-dosa, så jag saknar zappandet lite, men jag ska fråga mor imorgon om hon vet var den är.
Och denna fina, tjocka, gamla, dammiga tv kommer ju bara vara här i min ägo ett litet tag, så jag måste passa på nu, även om jag är supertrött.


Fisting

Jag blir seriöst mörkrädd när jag hör talas om (eller ännu värre ser det). Herregud, vem kommer på så sjuka saker? Nej fyfan, det vrider sig i hela kroppen och jag måste hålla tillbaka allt maginnehåll. Det gör ont att se.
Ser tusen gånger hellre Jackass (som är kräkframkallande också) eller någon riktig vidrig skräckis än Fråga Olle grejset igen.
Usch och fy, hur tusan ska jag kunna somna nu?


Avresa

R ska åka till Stockholm idag, men först måste biljett bokas, kläder packas och verktyg packas. Vågar jag verkligen låna ut mina verktyg till honom? Vi vet heller inte hur länge han ska vara där.
Jag vet inte när jag börjar jobba igen, men ska troligtvis iväg till Norge i veckan på ett möte.
Nu ska vi greja och fixa innan avfärd. Hejdå


Hemma

Äntligen! Det var längesedan jag saknade min lägenhet så mycket. Men det har varit en extremt lång dag. Kat sov inte ens tre timmar i natt för att sedan åka buss i en timme, bil i en timme, umgås och kasta pil i jag vet inte hur många timmar, för att sedan åka bil en timme till och allt detta utan att ha ätit något på hela dagen. Hela veckan har varit i stort sett tre timmars sömn per natt, så nu kan jag verkligen säga att jag är trött.
Jag förlorade alla mina matcher, men spelade som bäst mot en kille som tidigare varit svensk mästare. Helt galet.
R spelade skitbra tills semi-finalen då jag inte ved vad som hände. Det gick skit för honom (har aldrig sett han spela då dåligt, inte ens mot mig). Så det va lite tråkigt.
Men vi båda hade grymt kul, och har träffat många nya underbara människor, så vi ska snart dit igen.
Nu ska vi försöka äta något, sen sova!


Börja

Snart dags att börja spela. Förstår inte riktigt alla poängsystem här än, men det kommer nog snart!
Under min uppvärmning kastade jag massa skit, sen kom det fyra-fem rundor med över 80 poäng på rad. Spelar jag så hela tiden har jag en chans att inte stortorska. Shit, men vi får se.
Kul kommer det säkert att bli i alla fall, och bra träning!


Karlskoga

Dagen innehåller spel i Karlskoga. Vi ska snart fara iväg. Förhoppningsvis så blir det skitskoj, och förhoppningsvis så kommer mitt spel tillbaka. Igår var den absolut sämsta kvällen jag har haft på länge. Inga dubblar, och endast få rundor där jag hade bra kast.
Jag med mina nerver ska bli spännande och se hur det går när det är på riktigt. Även ifall jag varken nervös eller känner någon press, så fort jag vet att det gäller så går mitt spel åt helvete. Superdrygt. Den senaste tiden har det i alla fall varit lite bättre, vid avgörande dubblar har jag lyckats tagit mig samman och avgöra vid flertal tillfällen, så förhoppningsvis ska det inte gå alltför tokigt.
R kastade dåligt igår (dåligt i hans värld är tusen gånger bättre än när jag är på topp). R brukar dessutom växa med bättre motstånd så jag hoppas han håller humöret uppe så han kan göra en riktigt bra turnering.

Nu ska jag göra mig i ordning, hörs snart!


Blå

Luna och Liam fick sig en varsin slush av Pernilla. Liam valde en brun och Luna en blå. Resultatet blev att Luna var alldeles blå om både tänder och tunga.
Luna har hur mycket energi som helst idag, och bara leker och leker!
Nu ska vi fortsätta stoja en stund innan vi ska hem.


Hand

Ett barn som håller sin förälders hand är något av det finaste som finns. Blir så glad när jag ser något sådant. Speciellt när ett barn i 8-årsåldern frivilligt tar sin förälders hand. Barn är mys!

Nu är jag på väg till Leklandet med Luna, Liam, Sarah och Pernilla!


Fel

Har jag kanske fel i min tankeställning? Att jag aldrig mer vill bo i England? Vi har just nu en engelsman som ska vara med att kasta, och jag dör när jag hör accenten! Insåg inte att jag har saknat det så mycket!
R pratar visserligen brittiska, men skotskt brittiska. Genomgrov brittiska är ta mig tusan underbart (första gången jag säger detta), jag dör.
Drömmen om Norge var nog bara fantasi, England är min fortsatta dröm.
Tror jag?
Visste inte att jag kunde sakna det stället så mycket?


Fartfylld

Det har varit en dag fylld med massa! Först lite städning och lunchning med syster, samtal med goda vänner, lite mer plockande hemma, massa samtal till farmor, sedan stan och lager 157 med mor, och nu darts. Helt galet tokigt!

Ska fortsätta spela nu, ha en fin kväll alla!


Mums


Autocorrect

Insåg nu i min sömnlöshet (ligger och söker massa på Google och läser om) att min telefon autocorrectar jävligt drygt. Skulle skriva in tempelriddar orden och telefonfabskapet skrev order, insåg också att all dagens skrivning är felstavad.
Autocorrect gör mig tokig! Häromdagen skrev jag möte och ord skrevet blev döljas!? Det är inte ens i närheten av varandra! Blir sinnig!
Dock har AC räddat mig tusen gånger när jag skrivit i stress.
Så vad gör man? Stänger av AC och får grymma missar och stavfel, eller har den påslagen och istället skriver helt obegripligt?


Förvirrad

Har varit galet förvirrad och trött idag. Fick helt plötsligt för mig att folk köade i över 6 timmar innan matchstart i Gävle, vilket är ledigt besynnerligt då matchen inte är förrän i morgon kväll. Jag var till och med tvungen att kolla upp vilken dag det var, men jag var alltså bara förvirrad och hade konstiga fantasier i huvudet.
Har även inbillat mig att jag såg ett avsnitt av Desperate Housewives idag, vilket jag heller inte har gjort.
Det slutade med att jag var så förvirrad och trött så jag gick och la mig vid 16-snåret för att försöka vila (lyckades inte somna visserligen, men lite vila fick jag).

Har i alla fall fått tummen ur och sökt i alla fall 5 olika jobb i Oslo, så vi får se om jag har någon tur där!


Tempelriddare

Verkar vara dagens hot topic. Eller Knights Templar som orden också kallas.
Tidigare idag bestämde jag mig för att kolla upp detta lite mer, och läste på massa informationssidor, olika forum och olika artiklar.
Jag vet inte om jag tror på att det finns en order, men helt klart så finns det dårar därute son tror sig tillhöra denna order.
Det som förvånar mig mest (och faktiskt gör mig riktigt förbannad) är att det finns folk därute (vanliga svenskar) som seriöst försöker komma i kontakt med denna order och som även hyllar Breiviks terrordåd.
Jag förstår verkligen inte med min hjärna att det finns folk som vill upprepa det Breivik gjorde?
Många av ställena där jag läste var det folk som redan i höstas försökte gå med i en anti-islamska, superkristliga grupper.

Hur kan man efter att varit soppas nära (svenskar och norrmän till största del) en sådan hemsk händelse och sett alla konsekvenser, all sorg det har skapat, och faktiskt helt genuint hylla detta?
Mänskligheten är ju på väg utför med stormsteg!


Norge

Funderar på att söka jobb i Norge!? Lämna vackra Sverige och dra till Norge. Kan ju ärligt säga att jag trivs bättre i Norge än i Stockholm. Usch, dessutom är norrmän mycket roligare än svenskar!
Vi får se


Brynäs

Kollar faktiskt på en matcherna! Har nattat barnet och som tack bestämde jag mig för att förpesta systers TV (hon verkligen avskyr sport). Har ju lyssnat på radio hela sm-finalen så äntligen.
Även om Brynäs inte spelat superbra idag så är mycket av deras hockey riktigt imponerande. Så vinner dom sm-guld ikväll så förtjänar dom det verkligen (trodde aldrig jag skulle säga det).

Lycka till (båda lagen) och må bäste lag (troligtvis Brynäs) vinna.


Bajs

Nordea är riktig jäkla skit. Förstår inte varför jag fortfarande har dom som bank. Det r ju helt omöjligt att skapa e-legitimation hos dom. Felet är antingen att kortet inte sitter i, att sladden inte är ikopplad eller att mitt kort inte är giltigt för e-legitimation. Mongon! Allt är okej, försöker ringa in och blir meddelad att det är 22 minuters beräknad kötid, glöm det.
Så imorgon måste jag gå ner ytterligare en gång och försöka få det fixat. Jävla puckon! Blir så trött på detta.. Besöker banken mer än affären.
Hur tusan ska jag göra när dom stänger ner Nordea här ute?


Tid

Har spenderat 40 minuter i telefon med Skatteverket. Dom har så mycket regler så dom själva knappt kan hjälpa för dom måste själva sitta och läsa igenom allt när dom försöker ge en ett svar. Slutsvaret blev i alla fall att jag ska göra avdrag för tillfälligt arbete på annan ort. Så får vi se om det godkänns i slutändan.


Språk

Jag kom och tänka på när R och jag såg The Thing, den nya versionen, och filmen inleds med norskarna som åker i sin "bil". Först när R sa att han inte förstod vad dom sa insåg jag att dom pratade norska. Svenska, norska och engelska är helt ihopblandat för min del just nu. Tydligen så ställer min språkhjärna om sig långt innan jag hinner reagera. Vilket endast kan tolkas som bra för min del då jag alltid har haft problem med engelskan (många andra språk också) tills jag mötte R.
När R sa att han inte förstog tog det mig ytterligare några sekunder att inse att det faktiskt var norska som pratades.

Kom att tänka på allt detta nu när jag följer massa norska medier.
Dags för mig att återgå till rättegången en liten sväng..


Dödsstraff

Vart man än vänder sig nu så skriver folk om att Breivik förtjänar dödsstraff. Vad ger oss vanliga människor rätten att avgöra hans öde? Jag förstår inte hur länder där dödsstraff är ett riktigt straff. När blev det okej för oss att ta livet av en annan människa? Vad ger oss rätten att begå samma brott helt lagligt?
Jag är alltså emot dödsstraff (visserligen börjar även jag tycka att han förtjänar det). Däremot tycker jag inte att fängelse är tillräckligt straff för en sådan avskyvärd människa. Isolera honom i en bunker, med ett glas vatten och ett knäckebröd om dagen, ingen dusch, ingen toa, ingenting.
Dödsstraff är ett milt straff, du slipper alla skuldkänslor, all ånger, alla problem i världen. Dödsstraff är en frihet för en sådan tyrann som Breivik.
Nej, isolera honom, och ta ifrån honom alla humanitära rättigheter. Skär av tungan på honom, och tvinga honom att leva i sin egen skit! Där snackar vi straff!

För att verka konstig, så är jag alltså emot dödsstraff både för att det är för milt och för att jag anser det fel att någon människa ska ha rätten att bestämma över någon annan människas liv.
I Breivik fallet vill jag dock att straffet ska vara såpass hårt (normalt skulle jag inte vara såhär extrem) att han plågas de kommande 50-60 åren av sitt liv.


Champion

Jag är vinnaren igen! Spelade halvkasst, men jag tog verkligen hem vinsten åt oss. Mina avslut var grymma! Fyfan vad underbart. Jag har det verkligen i mig nu.
Lakeside nästa?


Leprechaun

Blev en tur in till staden för att kasta lite pil. Inte så många här än, så vi får se hur det blir/går! Förhoppningsvis kommer min championanda igång snart, för jag har startat riktigt dåligt.
Ha en fin kväll alla!


Förklaring

Med mitt förra inlägg finns en risk att folk faktiskt tar illa vid sig, så därför känner jag att jag kanske behöver förklara mitt intresse.
Jag vill alltid tro gott om människan (visserligen har jag haft problem med det den senaste tiden). Därför gör det det så svår för mig att förstå vad Breivik kunde göra. Svårigheten med att förstå detta, gör mig intresserad av att förstå hur han är som person.
Visst folk krigar och avrättar varandra, men att ensam gå ut och begå ett sådant dåd, det är i en klass för sig själv. Något jag inte alls kan förstå, jag kan inte ens ana vad som kan driva någon till detta.

I alla fall, förlåt om jag har upprört någon, men min oförståelse gör mig extremt nyfiken!


Breivik

Vart man än vänder sig idag så är det nyheter, statusar, radio och tweets om rättegången som startade idag.
Många innehåller dessutom att dom absolut inte vill se rättegången för att tanken av Breivik gör dom illamående.
För att vara ärlig, (detta kommer låta hemskt) men rättegången intresserar mig, även Breivik. Inte morden han har begått utan han som person.
Hur kommer man till den nivå där man klarar av att genomföra något så hemskt? Det är det som intresserar mig.
Breivik är självklart avskyvärd, men hur kan en mänsklig varelse (som faktiskt har förmågan att kommunicera, och en väl utvecklad hjärna, med så kallade spärrar) kunnat begå en såpass hemsk avrättning?
Jag tror aldrig jag skulle kunna skjuta en annan människa, möjligtvis i en extremt hotad situation, eller om någon hotar mina nära. Men att avrätta 77 personer!? Kallblodigt! Här behöver man inte en psykisk undersökning, det ät ju helt klart att något inte står rätt till.

Nej, det här verkligen äcklar mig, jag är ledsen, illamående och förbannad, samtidigt som jag undrar vad som kan driva en människa att korsa gränsen så gravt.

Skänker en miljon tankar till alla de 77 som omkom, alla som överlevde, alla närstående, och alla andra som har påverkats av denna tragiska tragedi!

Vila i frid!


Favorit

Håller på med våfflorna jag tänkte göra igår. Förhoppningsvis blir dom inte frasiga denna gången. Verkligen avskyr frasvåfflor. Dom första verkar dock bli lite frasiga. Mitt våffeljärn får fnatt om man tar upp dom innan lampan slocknar dessutom. Synd att jag inte har ett värmereglage. Då hade det blivit perfekt.

Det luktar supergott i alla fall! :)


Smink

Låg och lallade runt på google en sväng förut. Plötsligt ser jag någon hemsk bild på Hanna Widerstedt (troligtvis från BB-huset). I samma veva ligger även en Kissie bild ute där hon är helt osminkad (ja, jag vet att jag är efter med att se den här bilden). Det var nog av det värsta jag har sett alltså!
Nu är det inte så att jag tänker klanka ner på henne för att hon är ful osminkad, utan budskapet hon förmedlar genom allt smink hon bär. Jag såg först inte att det var henne på bilden, och hon som har något ofantligt mycket unga läsare. Indirekt med sina handlingar och sitt eget överdrivna sminkande (och retuscherande av alla sina bilder) står hon för att vi inte duger som vi är.
Nu pratar jag inte ner om smink heller, men varför måste tjejer och kvinnor använda smink för att dölja sitt utseende? Varför använder man det inte på ett mycket mildare sätt som framhäver det naturliga vackra?

Jag hoppas verkligen folk varken lyssnar eller tittar på Kissie, för hennes sminkning, hennes fejk-kropp och allt annat fejk med henne är det löjligaste jag någonsin har sett. Taskigt att det finns så många unga tjejer som påverkas av henne. Trådsmal midja, superstora bröst, megamycket smink, hemska clownläppar, och retuscherar även allting ytterligare. Herregud!

Och om Kissie slutade använda så extremt mycket smink så skulle hennes hy kanske kunna återhämta sig och faktiskt se okej ut ...


Jävlas

Eftersom mr R aldrig har Facebook nu för tiden så går det inte så bra att jäklas med honom. Dock somnade han under filmen vi tittade på, på hans dator. Smart nog så hade han sin email öppen (jag vet vad hans närmsta vänner heter, även om jag inte har träffat dom) så hans vänner/kontakter fick en kärleksförklaring från R.
Så vi får se hur glad R är imorgon när han upptäcker allt. Jag fick mig ett gått skratt i alla fall!


Sockar

Inte nog med att jag missar In Flames ikväll, utan mina favoritstrumpor har gått sönder också! Typiskt! Jag verkligen avskyr hål i strumporna. Jag klarar inte av att ha på mig strumporna då (avskyr att vara barfota också) så jag kan inte ens ha dom som mysstrumpor hemma länge.

Mina dubblar funkade inte under pilkastningen heller, jag som varit grym på det dom senaste dagarna.
Nej, inget går min väg, hostar sönder bröst och lungor gör jag också.

Nu ska jag försöka göra våfflor, men med mitt oflyt lär jag väl tända eld på köket..



Spelning

Nu har jag bestämt mig på riktigt, det blir inget In Flames för mig ikväll. Hade möjligheten till att få tag på en biljett men valde att inte köpa. Ekonomin och tiden vill inte räcka till.
I och för sig hade det blivit lugnt och nyktert för min del, men inträdet är fortfarande en hel del det med.
Jag lever på gamla minnen från alla tidigare spelningar jag har sett med dom.

Usch hela kroppen värker av vilja att gå, men jag ska se dom på metaltown, jag får klara mig tills dess.

Tänker gå iväg och kasta lite pil ikväll istället. Jag är ju en blivande stjärna, måste ta till vara på min talang, inte rocka bort den till In Flames..


Räkor

Sprang iväg i halvlek till pizzerian och köpte mig en räksallad. Den var riktigt mums!
Ligger meganervös i sängen och följer sista kvarten i matchen. Det är superjämnt just nu. Crusaders leder med ynka 21-19, som måste verkligen avancera nu.
Det är för svårt att skriva nu, vi hörs senare.


BR

Har just sett Battle Royale med mr R. På tok en alldeles för lång film och massvis med dåligt skådespel (trots att japaner brukar vara grymma).
Däremot är jag imponerad av fantasin, vilken idé att komma på något liknande.
Nu ska jag se fotbollen, det luktar sm-guld i år igen!


Trött

Det kvittar vad jag gör, sedan senaste förkylningen har jag varit konstant trött.
Jag är trött när jag vaknar, jag blir trött av att sitta still, jag blir trött av att gå ut (promenader/ta luft), allt gör mig trött.
Finns ingen energi kvar längre.
Ikväll ska jag i alla fall stanna hemma och ta det lugnt och kolla på fotboll!!


Fyllekäk

Favoritfyllekäket banan! Dock är jag inte såpass påverkad så att jag kan kalla mig själv full.
Däremot har jag druckit mer den senaste månaden än vad jag gjorde under hela hösten. Måste bli ändring på detta. Jag tycker om alkohol dock inte effekten den ger. Och mina tre öl kommer troligtvis att kännas imorgon (hej jag blir bakis av att titta på alkohol) så det kommer bli lugnare i fortsättningen. Hade i och för sig mer än gärna gått ut på söndag för att se underbara In Flames, men jag får väl leva på att jag har sett dom tusen (typ fyra) gånger innan. Tråkigt att biljetterna är slut när jag vet att jag kan gå..
Någon som vill sälja sin?

I alla fall, jag ska äta min banan, gå och glo lite på tv (min dator eftersom jag inte äger någon riktig tv) sedan sova, för imorgon har jag en fullspäckad dag framför mig!
Godnattpöss!!!


Orättvist

Jag och min partner har spelat skitdåligt hela kvällen men trots det vinner vi dagens final!
Nu har det lossnat. Nu är jag en bra spelare. Trots dåligt spel så vinner vi. Jag har dessutom varit grym på dubblarna!!
YES!!!!!!!!!


154

Det är just nu mitt högsta kast någonsin. Grymt att få ut lite av allt kastande. 26 poäng kvar till en 180! Kan verkligen känna att den kommer komma!
Nu ska jag fortsätta kasta!


Tvätta

Idag är en tvättdag. Har hejdlöst med tvätt, så det är verkligen på tiden nu. Borde tvätta jackorna också, men det får bli någon annan gång.
Dock saknar jag mors tvättmaskin. Dubbelt så stor som dom här och dessutom mycket snabbare. Här tar en vanlig halvfull 40 tvätt nästan två timmar ibland, riktigt drygt med tanke på hur korta tider dom har här. Men det får gå.
Har ju inte plats med en egen..


Final

En a-final och två b-finaler är dagens resultat. Helt okej faktiskt. Inväntar sista b-finalen nu. R har varit i a-final alla rundor. Vi får se hur det går i sista nu.
Är riktigt imponerad av spelarna och vänligheten här. Kommer absolut att gå tillbaka hit! Förhoppningsvis på måndag redan...

Dessutom lyckades R kasta en 180 och fixa en varsin jäger åt oss alla!


Staden

Jag och R är inne i den stora staden (Karlstad) och kastar pil. Det kändes förjäkligt i början och jag var alldeles skakig. Men nu börjar det kännas lite bättre.
Det är skitkul att spela med nya spelare. Nytt folk, nytt spel. Riktigt kul.

Nu är det dags för en ny match. Vi hörs snart :).


Lekpark

Barnet ville ju gå till lekparken tidigare idag. Okej sa jag och tänkte att det kunde vara lite roligt sådär.
Dock tänkte jag inte på att barnet är för liten för att göra det mesta själv, så det slutade med att jag fick snurra runt henne på "cykelkarusellen", på snurrdäckena (i alla former), på gungan, och bära henne upp och ner hela tiden (hon ville ju bara göra en grej i en halvminut, sedan vidare till nästa en halvminut, sedan tillbaka igen), i slutändan var jag stort sett helt färdig. Riktigt energikrävande. Trots att hon är liten börjar det faktiskt bli jobbigt att bära runt på henne nu.
Luna sitter fortfarande och äter lite sallad och pizza, så fort hon har ätit färdigt så ska vi gå hem till henne igen.


Beröm

Jag fick just beröm från barnet att maten var jättegod.
Sallad och räkor från självplocksbaren på Ica och en två dagar gammal pizzaslice som vi delar på. Men sallad och pizza är väl alltid gott, och det är väl tur att hon äter nått i alla fall.
Hon fick välja och hon ville ha räkor så då blev det så.
Underbara barn!


Spela

Ytterligare en favorit i repris, så det vart att kasta lite pil idag igen.
Trumvirvel .... jag vann en runda av 501 mot R igen! Börjar bli riktigt grym nu!
Dock vann han alla andra rundor typ 5 stycken, och jag spelade skit dom två sista. Slutade med att jag blundade när jag kastade för att det gick så jäkla dåligt. Men det blir ordning på det med snart.
Så fort jag får igång mitt spel, så ska jag nog lyckas hyfsat även när jag har dåliga dagar.

Jag hann även förbi mitt älskade barn en liten sväng, hon tjatade på mig om att vi skulle leka flygplan. Imorgon ska jag dessutom ha ensamrätt på henne några timmar!


Power

Phil "The Power" Taylor, världens bästa dartspelare!
Sitter och kollar gamla klipp från tidigare mästerskap. Denna människa är helt genomgrym! Det finns ingen som honom.
Han var 10 år när han fick sin första 180, vilket är helt sinnessjukt. Jag jagar fortfarande min första och jag är 23 (har visserligen inte ens spelat i ett helt år, men ändå). Han är grym! En av mina idoler.
Men han börjar bli gammal. Snart för gammal tyvärr.

Nu ska jag njuta lite till innan det är dags att diska och städa!


Bullen

Jag och R gick iväg förut för att kasta lite. Medan vi båda värmde upp lite så lyckas R med tre rödbull! Riktigt imponerande! Tror det var första gången det hände honom.
Vi såg en dokumentär tidigare idag om splittringen mellan BDO och PDC där (jag kommer inte ihåg vem) sa att tre rödbull är nog det svåraste att få på hela tavlan. Riktigt kul för R.
Ännu roligare att jag faktiskt slog han efter det i 501! Andra gången det händer sedan jag började spela (första gången var bara nybörjartur) så det känns verkligen som om mitt spel börjar lossna också.

Snart kanske det är min tur på 180?


Nu när jag äntligen fått tag på pengar igen drog jag ner till Ica för att köpa lite nikotin och ägg. Självklart var det galet långa köer, och dom framför mig klev framåt med sin vagn, jag var på väg att gå framåt jag också när något galet fruntimmer försökte trycka sin korg emellan mig och dom framför mig. Kvinnan bakom mig var inte sen med att reagera, utan hon tryckte sin vagn på mig och knuffade fram mig så det galna fruntimret inte kunde gå före.
Vet inte om jag gillar kvinnan bakoms metod, men nog tusan funkade den!
Jag förstår dock inte varför man ens försöker gå före när det är så mycket folk, om man har riktigt bråttom kan msn fråga åtminstone istället för att försöka fula sig före!?
Korkade människor. Och jag som hade ett paket ägg, varför skulle jag släppa före någon med en korg smockfull?

Jag blir lika imponerad av mänskligheten varje dag.


Soffläge

Det har varit soffläge och film hela dagen här!
Hela tre filmer lyckades vi se. Någon jag inte kan namnet på och sedan båda the thing filmerna. Vi lyckades dessutom se den nya först som är den första historien. Jag tycke faktiskt båda var lika bra. I stort sett. Den gamla är no lite bättre men dom bättre effekterna i den nya höjer upp den nya till samma nivå som den gamla.

Nu ska sängläge intas. Godnatt!


Loka

Är bland det godaste som finns och botar bakfylla hur enkelt som helst! Fyfan 2 flaskor och vips så mådde jag jättebra igen. Verkligen Guds gåva till människan.
Nu är det dags för film. Blir inte många knop gjorda här. Men det är skönt att ha en slappdag inne ibland. Jag har dessutom ingen lust att bege mig ut i detta vädret.


Nordea

Vilka jäkla idioter! Mitt kort går ut den här månaden, men smartjävlarna spärrade kortet idag! Idag! Inte tusan har jag fått ett nytt kort heller.
Suck för jävla puckon. Dags att byta bank nu tror jag!
Idioter!!!


Lugg

Har blivit sådär galet sugen på att skaffa lugg. Men jag vet inte om det passar, eller om jag orkar (det är ju trots allt en hel del jobb med lugg eftersom jag har lockigt hår). Men satan så det suger i mig. Tyvärr så kan jag ju inte klippa och sedan ångra mig då det tar ett bra jäkla tag innan det har växt ut till något vettigt igen.
Så om det finns någon som känner sig manad att ta beslutet åt mig så välkomnas det hjärtligt!


Skor

Hittar inte mina favoritskor och funderar på om det får bli ett par Björn Borg istället.
Foten vill ju inte vara bättre idag, så jag laddar med lågskor och stödstrumpa!


Påskägg

Luna fick sitt påskägg av mormor idag. Det innehöll, några klubbor, festisar en ficklampa (vevdriven sådan) och två lila toalettrullar. Gissa om hon blev glad!
Härligt att se ett barn bry sig mer om en ficklampa än godis.
Helt klart världens underbaraste barn! Är så lycklig över att hon finns så nära i mitt liv!
Älskade lilla Luna


Ledband

Tragiskt nog stukade jag ena foten idag när jag sprang i hallen hemma hos mot och lekte med barnet. Det var en ganska mild stukning tack och lov, men jag har känt att den har varit på väg bra länge. Till och med bilkörningen har påverkats den senaste tiden av att ledbanden inte håller "upp" foten i riktigt läge.
Jag har fått förklarat av både ortoped att med mina kassa ledband så fungerar inte "signalerna" från hjärnan som dom ska och håller inte i foten. Utan släpper och foten vrider sig snett. Så när jag stukar foten så gör jag det redan i luften innan jag trampar ner och själva nertrampet gör skadan värre.
När detta händer i bilen så (vare sig det är höger eller vänster fot) vrider sig foten på bromspedalen. Det handlar ju vara om en halvsekund, men det är illa nog. I skridskorna så hålls foten rak, men man har ingen koll på vad som händer, och kan absolut inte hålla balansen eller åka vid dom tillfällena.
Jag blir så trött för varje gång det händer går min rehabträning åt helvete. Och det är bara att börja om på nytt. Det läker aldrig.

Imorgon ska jag iväg på Looptropp Rockers och hade tänkt att dricka lite vin och öl samt bärs favoritklackarna, men då klackarna är högrisk just nu så får jag nog försöka bege mig till mor och leta fram några snygga lågskor i min gamla skogarderob.
Eller finns det någon därute med ett par grymt snygga och bekväma 41:or?


Contraband

Istället för att vara ute och påskhärja med alla påskkärringar (som ändå inte finns) så bestämde jag och R att se på film istället! Det blev Contraband som va en helt okej film. Lagom tidsfördriv.
Däremot drabbades jag av ångest över att sitta sysslolös inomhus en fin dag som denna. Även om jag har massvis att göra så finns inte energin. Den här förkylningen har verkligen tagit slut på mina krafter.
Nu är jag hemma hos mor och ska äta grillat med familjen. Har fått mig en liten promenad också, så det känns lite bättre nu.

Nyktert blir det ikväll också!


Påskkärring

Sitter här hemma med en liten skål godis och bara väntar på att påskkärringarna ska komma. Men det verkar helt hopplöst. En kunde väl åtminstone komma?
Jag ser heller inga utomhus. Är det verkligen så bortblåst? När jag va liten kryllade det ju av påskkärringar ute! Och gubbar.
Jaja, det verkar som om jag får klara mig utan i år. Min första påsk i Svergie på 3 år!
Nej, nu ska jag ringa kära farmor, sen blir det att greja här hemma!

Glad påsk!


Vinnare

Jag har för första gången på klubben stått som vinnare när turneringen varit över! Äntligen! Som jag har väntat.
Visserligen spelade vi dubbel, och min lagkamrat stog för mycket, men även jag räddade våra poäng ett flertal gånger. Dessutom inledde jag finalen med höga poäng gång på gång! Äntligen så känns det som att jag får valuta för allt spelande. Riktigt jäkla skönt! En 20 i insats och komma hem med 80 är inte helt fel. Sjukt bra!
Snart är det klubbmästerskap igen, och denna gång ska jag verkligen försöka spela så att jag har en riktig chans. Vore himla roligt att få sitt namn inpräntat i guldtavlan!
Nu blir det natten, är supertrött och glad!


Kompani

Mästerkocken har slagit till igen! Jag lagade hejdundrans god mat igen (denna gången var det inte färdiga köttbullar). Färskpasta och köttfärssås! Mums var det!
Däremot lagade jag mat till ett helt kompani tror jag. Har köttfärssås så det skriker om det! Men det är gott, då har jag att käka några dagar.
Vi ska strax kila iväg och kasta lite pil igen, det är ju trots allt det vanliga fredagsmötet där.
Så nu ska jag bara in med maten i kylen, sen går vi.

Ha en fin fredagskväll alla!



Dusch

En dusch hjälpte inte till mycket förutom att sänka humöret. Hur svårt ska det vara att duscha egentligen?
Något av det äckligaste jag vet är ett duschdraperi som kladdar mot kroppen, jag känner mig riktigt smutsig av det.
Vilket innebär att det måste vara nått fel på mig när jag duschar eftersom jag har 15x15 cm kvar att duscha på när det där jävla draperiet sugs in. Hur tusan gör man för att undvika det? Har massvis med vikter längst ner, har testat varmt och kallt vatten, har testat att gnida fast det i väggändarna, jag har testat att spruta ner det med vatten, jag tror jag har testat allt..
Så hur tusan gör man? Även om jag stänger av vattnet när jag schamponerar håret så sugs det in.
Finns det någon instruktionsbok på hur man duschar med duschdraperi någonstans?
Jag blir tokig! Fyfan för att känna sig smutsig när man är nyduschad!


Seg

Segare, segast! Är hur trött som helst idag. Försöker greja, är trött, sätter mig för att vila. Blir ännu tröttare, får mindre gjort, mer trött, somnar nästan, får ingenting gjort.
Helt galet trött idag. Kan knappt hålla ögonen öppna just nu, och som vanligt har jag massvis att göra. Usch.
Förkylningen är äntligen bättre, bara lite snorigt och lite halsont kvar. Dock en dunderhosta. Men hosta kan väl inte göra en trött?
Har inte ens käkat frukost idag (eller lunch) för att hungern är bortblåst av tröttheten. Drygt.
Ska försöka skrämma bort tröttheten med en iskall dusch nu. Tja så länge!


Snö

Vart man än vänder sig på internet så pratas det om snön som faller nu. Jag tror att jag är en av väldigt få här i Sverige som blir glad av varje snöflinga jag ser.
Snön gör mig lycklig! Det är något magiskt vackert med den! Hoppas bara den får lägga sig och stanna i några dagar!
Det är väl lite tråkigt för barnen som ska ut med alla påskbrev under helgen, men dom är också några av dom som tycker om snön bäst!

Jag är lycklig i alla fall!
Glad påsk!


Sommarstuga

Förlåt kära mor för att jag facerapeade dig! Men jag kunde verkligen inte hålla mig när jag såg att du inte var utloggad på din dator.
Tyvärr så kommer jag inte fira sommaren i en stuga på västkusten med min familj, men nog tusan fick jag mig ett gott skratt.
Förlåt och jag älskar dig mor!


Pilar

Det blev en tur till favoritpuben och lite pilkastning. För min del gick det jättebra idag. Massa trippeltjugo, och tusen pilar som studsade ut från trippeltjugo (inte så jättebra kanske) men pilarmen och pilarna kändes bra.
Nu inväntar jag en räksallad, sen ska jag gå över och se om mitt barn är hemma. Om hon är hemma så kanske vi hinner måla ett påskbrev till eller två.


Blod

Efter allt hostande och all rivande smärta i halsen så spottar jag numera blod. Lite sådär lagom äckligt.
Det hela förvärras av att jag fortfarande inte kan andas med min täppta näsa så jag andas med munnen hela tiden och muntorrheten är helt sinnessjuk. Jag hinkar i mig massvis med vatten men munnen blir torr lika fort igen. Jag vaknar på nätterna av smärtor för att tungan är så uttorkad så den börjar spricka..
Någon som har ett tips på hur man botar muntorrhet? För det börjar bli riktigt jobbigt nu..


BB

Inatt var det min tur att gå in i Big Brother huset tydligen. Det var skitskoj och helt sjukt knäppt. Det började med att vi faktiskt hade bra många hektar skog och var ute och jagade älg. Efter det så hade vi simmästerskap för att sedan festa och toka runt. Under festen så bar jag min fina onepiece dessutom, för att senare förstöra den när jag försökte slita Marcel ifrån Vobban då Marcel försökte strypa (för att döda) Vobban.
Helt galet i alla fall, med nu kan jag också säga: been there, done that


Morfin

Har hinkat i mig morfin under kvällen, och hostan verkar faktiskt äntligen ha minskats. Morfinet har varit effektlöst fram till nu, någon timme efter intag. Eller så kanske jag bara är såpass slut att hostmusklerna inte funkar längre!?
Däremot så bidrar morfinet till en extremt snurrande mage och normalt även dåsighet. Trots denna dåsighet så lyckas jag inte somna utan bara ligger här.
Det börjar bli drygt nu. Inte många timmars sömn den här veckan (normalt klarar jag mig på ganska få timmar per natt, men nu är jag sjuk och behöver all vila och energi jag kan få).

Har ett nytt avsnitt av American Horror Story och hoppas på att jag snart blir sovig!
Pösss och gonatt!


Påskbrev

Efter fikan och Apoteket så följde jag med syster och barnet hem. Jag hade bestämt mig för att måla påskbrev med barnet så hon kan ha några till helgens påskfirande. Även om hennes föräldrar inte är sådär jätte påskliga av sig så tyckte jag att hon borde ha några att ge till mor- och farföräldrar.
Dock hade vi ju inga riktiga påskbrev någonstans så jag printade ut några hemma hos mor (4 stycken för att vara exakt). Men jag vågade inte skriva ut alltför många då min styvfar troligtvis inte skulle bli alltför lycklig. Så det hela slutade med att jag satt och handkopierade dessa fyra motiv, sen fick barnet måla. Ganska drygt faktiskt!


Skagen

Det blev ingen glass utan en skagenbaugette istället. Supermumsigt!
Och två koppar kaffe. Kaffe är nog den bästa huskuren till allt..
Luna fick som vanligt en dammsugare och mumsade glatt i sig den. Jag frågade henne faktiskt förut vad som var godast av dammsugare och tomater och hon svarade tomater! Gosunge! Så himla duktig är hon, och smart.
Vi gick även förbi Apoteket en sväng och stog i kö typ 574 år så jag kunde få mitt efterlängtade morfin.
Så förhoppningsvis kommer även jag kunna sova inatt!


Fika

Vi kör en favorit i repris och tar en fika nere i Skoghall med kära syster och barnet!
Kaffe (och kanske en glass) kan ju bara göra gott för förkylningen!
Det ska bli trevligt!


Våfflor

Har för första gången gjort egna våfflor i mitt alldeles egna våffeljärn!
Riktigt smarrigt blev det! Dock vart dom lite halvfrasiga, vilket var drygt eftersom jag inte vill ha dom frasiga alls..
Vart hittar man ett bra recept på vanliga våfflor? Alla recept är typ frasvåfflor (usch)!?
Men det luktar våfflor i hela lägenheten och jag blev mätt. Har dessutom ett gäng våfflor över så det blir nog en fin frukost imorgon!

Nu ska jag försöka bli av med den här jäkla förkylningen!


Domare

Grattis till finalplatsen Brynäs. Den har absolut ingenting med domarna att göra. Brynäs åkte ifrån Färjestad hur lätt som helst, även om Färjestad vissa perioder faktiskt har varit grymma. Ett Färjestadlag som i den första perioden i kvällens match hade utan tvekan gått vidare (även om dom inte verkar få in pucken så hade inte nått lag klarat det trycket så mycket längre) om dom hade kunnat spela så mer än var tredje, var fjärde period.
Brynäs ägde sönder Färjestad den matchen Färjestad vann. Färjestad var överlägsna matchen efter det, men Brynäs vann.
Nu har Brynäs varit grymma, och så sjukt mycket vassare och snabbare än Färjestad, dom är helt klart värdiga vinnare av den här semifinalsserien!
Så kan alla bara chilla om att domarna gav bort vinsten till Brynäs?

Jag hade mer än gärna velat se Färjestad vinna idag, men trodde inte för fem öre att dom skulle klara av att ta tre matcher i rad mot ett såpass formstarkt Brynäs!

Även snuskiga Aftonbladet går ut med en jäkla artikel och sågar domarna. Blir så jäkla trött. Fakta är fakta, och Brynäs vann med 4-1 i matcher. En jäkla offside eller en extra utvisning hade inte gjort någon skillnad på slutresultatet (att Brynäs är vidare)! Så lägg ner all jäkla skit om att domarna förstörde för Färjestad!
Domarna var faktiskt usla idag, men färjestad lyckas ändå inte göra mål, och i andra perioden så såg det ut som att Färjestad hade skickat ut sina knattar, för såpass stor skillnad var det i både skridskoåkning, försvarsspel, målvaktsspel (förlåt Torpet, men du var verkligen ur balans), passningarna, coachning och även i forecheckingen.
Brynäs var klart bättre, så håll käft med er, era gnälliga och dåliga förlorare!


P.S hoppas innerligt att Skellefteå går vidare nu!


MMA

Jag har ju dom senaste månaderna varit lite halvt besatt av UFC, och har alltid varit ett stort fan av Chuck Liddell.
En grej som jag verkligen skulle vilja är att bli en MMA-domare. Alltså inte poängdomare utan den riktiga i oktagonen som har all makt (om det inte går till poängbeslut vill säga). Den som får vara med där det händer. Vore grymt häftigt i alla fall!
Inte för att jag är för slagsmål och sådana grejer. Men MMA är faktiskt grymt då slagsmålet utövas som en sport. Många använder sporten till att agera ut sina aggressioner. Visserligen leder en sådan här sport till att mycket skit och slagsmål förekommer innan man har nått högsta nivån, men tycker ändå det är en grymt intressant sport!

Undrar hur man utbildar sig till MMA-domare?



Förvirrad

Söker svar som inte går att finnas.
A var sagt, B skedde aldrig. Tokigt förvirrande att försöka hitta svaret på mysteriet när svaret inte går att nå.
Alla människor och alla handlingar som har skett har visat sig vara fel nu? Eller, ett resultat som är tvärtemot vad som sades?
Äsch, jag vet inte. Men är personen jag tror inblandad, så ligger vi alla risigt till.
Försöker på nytt senare, mitt snorfyllda huvud hänger inte riktigt med..


Pyssla

Blev helt plötsligt sådär supersugen på att pyssla och greja. Dock säger min mage att jag borde vila nu om jag vill behålla innehållet.
Kanske kan få något gjort lite senare, eller så får jag åka hem till mitt barn och påskpyssla när jag blivit lite piggare igen!
Känner mig kreativ, men har ingen energi..


Portad

Jag är inte välkommen att hämta syster hos mormor imorgon eftersom jag är så sjuk. Mormors man kan vara extra mottaglig för min förkylning så de ansågs vara en onödig risk. Så mormor skjutsar Amanda hem, och jag kanske möter upp henne i stan för en fika. Så det hela löser sig bra ändå!
Drygt bara att jag måste hålla mig undan för släkt och min kära vän för risken av smitta. Jag är alltid sjuk, när ska jag få träffa folk?

Nu ska jag ta och käka lite glass (otippat va?) sedan ska jag försöka orka skruva ihop Ikeamöbler!


Misslyckas

Klockan 22:01 insåg mitt kära Bredbandsbolaget att problemet som skulle vara åtgärdat 22:00 inte går att fixa idag heller. Jag blir så oerhört imponerad att det uppstår nya problem varje gång dom "löser" problemet.

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för uppretat tjat om mitt internet. Men min energi finns inte nu när jag är sjuk, jag vill bara ligga och kolla på serier och dricka ingefära! Så därav mycket tjat om samma sak, och mycket gnällande.
Imorgon ska jag i alla fall ringa skiten, och kräva pengar tillbaka eller säga upp mitt avtal!

Hoppas alla ni fina människor har haft en mycket bättre dag än mig.
Förhoppningsvis kanske jag kan få en minuts sömn inatt så att jag orkar hålla humöret uppe lite. :)
Godnatt!


Promenad

Känner mig odödlig, och trotsar min hemska förkylning med en liten minipromenad. Måste ut och få luft, och röra på mig. Är helt död, och skallen är verkligen helt borta. Men får världens psykbryt av att ligga inne. Usch, tvi och blä! Luften här kommer jag!


Glass

När man har så ont i halsen som jag har så får man faktiskt äta glass utan att få dåligt samvete! Dessutom slank det ner hyfsat enkelt (ingenting annat förutom yoghurt funkar ju).
Så här ligger jag, nästan döendes, på min soffa och käkar glass och läser Stig Larsson!

Just ja, glassen är ju som godast när den är micrad först! Mums!! 10-20 sekunder (beror på vad man har för micro, min är seg, i mammas går det fortare) sen är glassen supergod! Glassen gör det nästan värt att vara sjuk!


Könsord

Är precis vad jag tycker om Bredbandsbolaget just nu! Jag förstår inte hur flera olika problem kan uppstå här på så kort tid. Jag förstår heller inte att dom kan ha en beräknad åtgärdstid som ändras två minuter innan dom är klara?! I alla fall 4 gånger nu har dom ökat på tiden strax innan det står att dom är klara. Hur stor kan slumpen vara att det händer nått nytt varje gång dom är färdiga?! Nej, könsordbredbandsbolaget kan inte lösa sina äckliga problem och vågar inte erkänna det. Mer könsord (massa andra svordomar också).

Jag är sjuk och vill bara ligga och titta på serier och bli frisk, men nej!


Diet

Har tydligen påbörjat yoghurts-dieten jag också. För just nu är det det enda jag kan få i mig.
Jag har inte sovit en blund i natt, halsen gör så ont så jag vet inte vart jag ska ta vägen dessutom så är hela halsen/nacken öm på utsidan också, jag kan inte andas på grund av min supertäpta näsa, och nu kräks jag också.
Fyfan säger jag bara. Jag är förkyld och snorig ofta, men den här gången är det nog värst.
Jag ska försöka få i mig lite mer yoghurt och sedan försöka vila. Sova kan jag inte för när jag slappnar av får jag andnöd.
Vila och se en film? Drygt bara att jag inte har några filmer här eller ett fungerande internet.

Förlåt för min bitterhet idag, men nu mår jag banne mig jäkligt kasst!


Glömsk

Skulle ju ut på Mustasch igår trots min hemska förkylning. Smart och virrig som jag var glömde jag telefonen på laddning hemma hos syrran när vi skulle dra från förfesten. Jag fick inte tag på den förrän idag runt lunch. Var sådär lagom kul att försöka ta en buss utan internet, telefon eller tidtabell. Men bra som jag är så kunde jag tiderna i huvudet (dags att köpa bil?).
Dagen har spenderats med att försöka må bra. Min dunderförkylning är tydligen resistent mot alkohol och alkoholen gjorde bara förkylningen tusen gånger värre.
Hade en riktigt bra kväll i alla fall!

Sitter fortfarande i smärtor och avlider typ, kan inte andas så allting är helt plötsligt jättejobbigt just nu. Ska försöka bota det här på nått sätt. Godnatt!


RSS 2.0