Örebro

Imorgon far jag till Örebro och förhoppningsvis köper mig en bil. Det är en Ford Focus (och jag vet att alla tycker det är en skitbil, men jag tycker den har fantastisk väghållning och är mycket trevlig att köra, den går dessutom jäkligt billigt). Den här är dessutom en diesel i min prisklass så ikväll ska lån och försäkring kollas upp för ett eventuellt bilköp!
Så blir det köp imorgon så slipper jag ha ångest för att jag inte köpte Tommys bil (hans hade större motor, hade gått 2500 mil mindre, men han skulle ha 30000 mer för den) för tusan vilken ångest jag hade häromdagen att jag inte köpte den. Underbar bil att köra, så är det faktiskt!
Och jag vet att dom rostar, ska behandla den om jag köper den, jag vet att bakluckan är skit, men ganska enkelt fixat det också om det händer. Har även hört att generatorerna gärna ryker på dom ibland, men förhoppningsvis inte på denna... Peppar, peppar!

Är dock lite nojig, med tanke på motorn, endast 1,6 och på en kombi känns det lite klent. Men förhoppningsvis så är det helt okej. Det är trots allt en diesel med bra moment så det borde funka...

Synd bara att en försäkring kommer kosta mig 10000 om året...


Slut

Allt verkar ta slut. Tålamod, energi och allmän lust. Behöver antingen tre meter snö eller riktig sommar för att få en boost nu. Det är så mycket som ska göras, sägas och varas. Vart är tiden och energin?
Vart är sömnen som ger mig energi?


Natt

Det verkar bli ytterligare en. Hur lång tid ska det ta att somna egentligen? Och när jag väl somnar i tid varför vaknar jag efter bara nån timme. Det här börjar bli ganska långtråkigt och drygt. Sova som en normal människa vore inte helt fel. Måste få tummen ur och ringa min kära doktor om uppföljning också, han kanske har något vettigt att säga i alla fall.
Imorgon lär jag lägga mig vid 16:00 om jag ska ha en chans att somna innan midnatt.

Äh, godnatt, eller nått...


Besviken

Man tror att man känner någon och man tycker om den här personligheten man tror man har lärt känna. Vilket jävla knytnäveslag i magen när man inser hur fel man har.
Förstår verkligen just nu hur människan kan vara den ledande djurarten här i världen, för det finns ingen annan art som ljuger och utnyttjar varandra så mycket som människan.

Människan gör mig besviken!


RSS 2.0