Stress

Stressat runt dom en dåre idag för att packa, städa rummet hemma, tvätta, städa lägenheten, samt slipa väggarna i lägenheten. Klarade inte ens av att äta förut för att jag var så stressad. Kommer till tågstationen och tåget är försenat en timme. Sådär lagom roligt. Försöker att ringa mor för att höra om hon är kvar i stan, och inser att telefonen inte funkar.. Jättekul med tanke på att jag kanske blir sen till jobbet och kan inte ringa och prata med dem.
Kan ju ärligt säga att jag hatar SJ. Har genomlidit så extremt många plågsamma resor med dem det senaste halvåret så det nästan är ofattbart.
Är alltså i akut behov av en bil nu!! Någon som har en till salu? Är sugen på en V70...?


Kvinnosyn

Tycker det är hur sjukt som helst hur man ser på dagens kvinna. Hon ska klara jobb, hus och barn. Jag tycker det är superbra! De få som lyckas. Däremot har jag själv sagt att jag aldrig kommer att skaffa barn förrän jag har ordnad ekonomi och ett fast jobb samt ett hus... Men det är mitt val.
Nu borde jag sluta,


Sovgott x


Stockholm

Ett dygn avklarat. Tack och lov! Får spader på stockholmarna, alla är superotrevliga här, typ. Enda bra med stället vi bor på är att vi är så off, så man slipper alla människor.
För övrigt så finns det typ inget varmvatten här, micron är skit, 5 min och spagettin var inte ens ljummen, extremt lyhört (tack och lov är stället i stort sett tomt när jag sover på dagarna), en TV och för att se på den måste man slåss med nån knarkarkärring, kan komma på massa mer saker. Men som sagt ingen stockholmare, vilket är ganska positivt!
Hade tänkt att promenera bort till affären/kiosken som finns i den här byn för att köpa lite bananer, men känns inte så jäkla lockande i regnet. Får se, ska vänta en stund och se ifall jag vågar mig ut!

Jobbet är i alla fall okej, dock är allting väldigt oorganiserat känns det som. Och inget är fixat för oss som kommer in, inge hjälp eller info om hur vi tar oss till jobbet, ingen badge fixad, inga avtal fixade. Men allt kommer väl så småningom!


Ha det kalasbra!


Takras


Nu har Hannah och Ross skrapat färdigt i taket i vardagsrummet. Så nu väntas expertisråd från Tommy om hallen, sedan är det målningsdags! Äntligen! Och förhoppningsvis funkar denna färgen mycket bättre än den andra så att vi slipper göra om det ännu en gång!
Nu ska maten smältas och vinterdäck på innan det är dags att ge sig tillbaka till lägenheten!

Den som vill är alltid lika välkommen att hjälpa till!


Beroende

Jag är helt sjukt beroende av telefonen redan. Och även Wordfeud!
Roas frågade mig ifall han fick slänga telefonen i golvet om han betalar mig allt jag har betalat för den.. Han är inte så glad på mig just nu.
Och jag borde verkligen sluta leka nu. Har massa att göra imorgon!

Sov gott alla snyggisar


Match

Ska snart iväg till kära vänner för att njuta av en härlig Frölundavinst mot Färjestad! Istället för att se matchen hemma på projektorn med superduperljud så åker jag och min käresta iväg. men det blir nog megatrevligt det också.
Gårdagen spenderades med massa dator, lägenhetsfix, färgshopping, besök från farmor och kusin Linn, barnprogramstittande med Luna, laxätande, sällskap ing hemma hos Carro och Larsa, hämta käresta på tågstation för att sedan kasta pil och dricka öl på Capri! Så idag förtjänar jag faktisk att ta det lite lugnt!

Detta är även fäders inlägget dom skrivs på nya telefonen, det går fortfarande lite hackigt, men det tar sig i alla fall!

Ha det gött sköna människor!


R.I.P Datorn

Nu har den så gott som farit till himmelen. Stackars lilla vän, ett nytt batteri behövde han, men han hann aldrig få smaka på de goda krämerna i det nya batteriet. Efter en litet fall ner i golvet vill han inte leva mer. Stackars liten vän.
Farväl min lilla vän som hållit mig sällskap i vårt och torrt. I Sverige, England, Danmark, Norge och möjligtvis massa andra länder! Farväl!

Dock måste jag tipsa er om att inte teckna en försäkring hos DustinHome. Det är världens procedur att ens få komma till rätt person och få reda på vad du ska göra. Herregud, önskar nästan att försäkringen hade gått ut så jag bara köpt en ny dator istället.
Suck!

Motgångar

Dags att börja om på ruta ett med takmålningen. Sådär lagomt megakul. Eller inte! Himla drygt. Färgen rasade totalt, och tydligen har något grängat tak, vilket innebär att speciellt vattenbaserad färg blir för tungt och färgen spricker och rasar. Hallen var okej, men jag la på ett lager färg till idag (innan jag visste om vad det var för fel på mitt skittak) och det har också rasat nu. Fyfarao vad energin försvann när jag fick höra domen.
Så det som sker nu är att jag skrapar om taket där all färg är lös (cirka halva taket) och sedan måste spackla ihop det (skitroligt att bredspackla tak) för att sedan köpa ny (förhoppningsvis bättre färg) och sedan försöka måla ett tunt lager och hoppas på att det håller.
Skapligt drygt. Speciellt när jag jag pratade med folket i affären om att det var ren betong, och jag sedan köpte en kvalitétsfärg. SUCK!
Slutade faktiskt greja vid 21:00 idag, jag orkade inte mer. Ville bara krypa in i ett hörn och grina. Tyvärr så hade jag inte tid för det..

Tack och lov ska faktiskt Tommy hjälpa till imorgon, och han sa dessutom att han skulle försöka ta några timmars ledigt och komma och hjälpa mig med taket och efter det sa han att vi kunde bredspackla väggen ihop. Vilket är superbra eftersom jag inte gillar att bredspackla riktigt än. Men jag kan ju lova att om någon behöver hjälp och renovera någon gång så kommer jag kunna allt efter denna mardrömslägenhet.

Och tacka gud för Cindy och Amanda idag! De har varit helt otroliga! Cindy har fått hela köket skinande, även ugn och allting, helt sjukt bra gjort! Och Amanda har fått mitt kakel i badrummet riktigt fräscht och till och med glänsande! Tack kära flickor!
Och tack Linus också, för din hjälp och sällskap! :)

Nu är det snart sovdags. Har en dator att fixa imorgon, tvätt, lägenhet, städning av rummet hemma hos mamma (för älskade Ross kommer imorgon) och massa annat med lägenheten. Sov gott vackra människor!


Forgive me... I will do better... I will show you that I'm worthy ..

Tak

Höll på och målade till kl 23:00 igår och börjar verkligen känna mig sliten. När man vaknar på morgnarna och är tröttare och har ondare än någonsin tidigare, då börjar man fundera på hur sliten man egentligen är.
Och när jag skulle fara hem igår så såg jag att gammal färg har släppt i taket i sovrummet. Vilket suger. Det suger extra mycket eftersom där det har släppt mest är där jag hade som mest färg, vilket inte stämmer överens med normal takmålning. Tack och lov var hallen fortfarande okej när jag åkte.
Nu ska jag fara dit och försöka rädda mitt tak!

Ha det bra!

Norwegian

Nu finns det ingen anledning att hymla med vart jag ska jobba längre. Det blir ytterligare en vända med Norwegian, enda skillnaden är att det är .se och inte .no denna gång, vilket egentligen innebär sämre lön, men billigare resor och samtal medans jag är borta. Det går väl på ett ut.
Ska börja torsdag natt, men eftersom det inte riktigt funkar ihop med det jag har för mig, så börjar jag måndag och kör några få nätter, sedan ledig tors-tors för att sedan jobba tors-tors. Blir finnemang det!

Nu ska jag käka frukost för att sedan gå och fortsätta målningen i lägenheten!


I'm gonna knock on your door ..

Safety/Securityutbildning

CHECK
Då var det gjort. Sådär lagom skapligt drygt. Det var mycket roligare att leka runt på tradera och Facebook istället för den där jäkla kurs/provgrejen. Men fick fingrarna ur och gjorde det till slut. Ska nu bara invänta min badge. Känns faktiskt bra att få en badge den här gången. Det var sådär lagom drygt i Stavanger då vi inte fick några vilket innebar att vi inte fick följa med ut till rampen eller befinna oss utanför hangardörrarna. Så tacka gud för Arlanda och vettiga flygplatser!
Börjar antingen nu på torsdag eller torsdag nästa vecka, får se vad min kära vän borta på Arlanda säger när han ringer imorgon. Och sedan kommer mitt liv bestå av en vecka flygplan och en vecka ledigt, en vecka flygplan och en vecka ledigt, osv. GÖTT!

Det börjar faktiskt att bli ganska tråkigt att renovera, att jobba är i alla fall 10 000 gånger roligare!
Så nu ska det skickas mail med HF och FTS och sen är allt klart. Fick även besked idag om att jag inte får jobba via min agency för att det blir för dyrt, och jag kommer anställas (på kontrakt) direkt av företaget. Om jag uppfattade dem rätt.. Får se hur det blir.

Sov gott vackra människor!


I'm on my way so don't close that gate ..

iPhone

Har nu beställt mig en ny telefon. Vilket var på tiden. Den jag har går knappt att ringa med, eller smsa eller göra något annat heller för den delen. Och det är på tok för dyrt att ha kontantkort i dagens läge.
Får se hur bra det här blir. Skaffar mig tusentals extra utgifter varenda dag just nu tror jag, men det får gå. Om inte annat börjar jag jobba snart och dra in förhoppningsvis massa pengar.

Nu ska det däremot bli lite mer renovering. Ska posta brev och sedan fara iväg och fortsätta med spackling. Och sedan målning.Ooophs

Ägarbyte

Har just förlorat ägenskapet av min bil. Känns faktiskt tragiskt. Min första bil! :'( Kära styvsyster Anna kommer inatt att påbörja resan tillbaka till England med min lilla ängel. Min ängel som alltid går och fungerar som ett spjut.
Det känns tomt, och samtidigt måste jag påbörja en jakt för en ny SVENSK bil denna gång. Fortfarande ledsen i ögat. Ska springa ut och krama bilen innan det är försent. Min lilla helt fantastiska bil, med en extremt liten men megabra fungerande motor är inte längre min. Den är renare och finare än någonsin, känns fortfarande tragiskt. Tack och lov kommer min älskling gå inom familjen.
Och på tal om familjen så ska den här familjen faktiskt äta kebabpizza till fredagsmat, detni! Det händer ca 1 gång om året. Idag är det Anna från England som krävde pizza och vid sådana här högtidliga tillfällen säger inte ens Tommy nej.
Nu ska städas och jag ska supa mig full och glömma denna tragiska dag då jag måste säga hejdå till min kära vän!


Volkswagen Polo 1.0 1999 3 Door hatchback 999cc Black
T547MKE
Hejdå!

Arlanda

Gjorde ett väldigt trevligt besök på Arlanda idag, och tre minuter efter handskakning frågade de när jag kunde börja! Hannah lyckas allt slå till och skaffa sig ett till riktigt bra kontrakt igen. Och denna gång även med möjlighet till fastanställning och typkurs såsmåningom! Sedärja!
Dock var det en satans resa fram och tillbaka. Jag gillar verkligen inte tåg. Hade någon tysk dåre som satt och snacka i telefon hela vägen till Stockholm, och inte med samma person heller, utan varje gång någon tröttnade på honom så ringde han någon annan. Undrar vad han har för megabra telefonoperatör som hade mottagning överallt? Han var dessutom extremt dålig på engelska (och han envisades med att prata engelska hälften av alla samtal). Istället för thank you så sa han "sänk ju". Jäkla dåre.
Och på vägen hem vart det inte bättre, då var det någon annan dåre som var ute och sprang på rälsen i Södertälje, så vi var tvungna att köra megasakta för att vi inte skulle köra ihjäl dåren som var ute och härja på rälsen. I och med 30 km/h knappt, så blev vi 20 minuter sena. Inte så farligt, men ganska drygt när man har åkt tåg i 8 timmar. 4 olika dessutom. Men nu är jag hemma igen, och lika bra.
Processen för att skaffa en badge åt mig är redan igång, så nu väntar jag bara på att skiftplanen kommer, sedan drar jag till Stockholm! Ska faktiskt försöka få min bunker att se ut som en lägenhet innan jag åker.
Och nu nalkas snart bädd då vi har en tidig start imorgon, men först tänkte jag faktiskt avnjuta ett avsnitt av Dexter!


I'm so happy, I'm so glad ..

SJ

Största skiten i hela världen tror jag! Att jag inte efter denna sommaren har lärt mig att inte beblanda mig med ett sådant uruselt företag!
1. Det är tusen krångel när jag ska boka min biljett. Efter cirka en timmes krånglande går det.
2. Efter denna timmens krånglande så får jag istället inte biljetten skickad till mig, för de har tekniska problem. Inte sådär superovanligt, men det är megadrygt eftersom jag åker såpass tidigt att kundtjänst inte öppnar.
3. Efter ytterligare en halvtimme lyckas jag få tag på biljetten, och bestämmer mig för att skriva ut den medan jag kan. Börjar skriva ut, och retur biljetten kommer ut, sedan säger skrivaren att bläck/färgnivån är såpass låg att den inte kan säkerställa säker skrivardrift och totalvägrar att skriva ut biljetten åt mig! Detta är visserligen inte SJ's fel, men utan deras tekniska fel hade jag kunnat fått biljetterna till telefonen.
SKRÄP SJ!
Så finns det någon vänlig själ därute med en skrivare med bläck i som har lust att släppa in mig runt 06.00 tiden imorgon så jag kan skriva ut min biljett så skulle jag bli superdupermegaglad!


Skjut mig!

Måndag

Måndag ytterligare en gång. Tragiskt. Men ändå skönt. Jag fick faktiskt sova lite inatt och nu ska jag strax bege mig iväg igen för att fixa mer i lägenheten. Mor och Tommy är hemma nu, och förhoppningsvis kan jag få lite tips och råd från Tommy!
Gårdagen spenderades med lite tvättande, städande, födelsedagspresentsshoppande, kalas, frågesport, och en massa, massa bilkörande. Ägnade inte en enda sekund åt lägenheten igår. Men det får jag ta igen idag. Förhoppningsvis. Börjar få slut på säckar, och med Tommys lov ska jag köra iväg allting idag. Ville ju inte smutsa ner hans bil mer än nödvändigt.
Och från att ha fått migrän och slitskador på kroppen för att jag har oroat mig på tok för mycket om jag har gjort tillräckligt medan de har varit borta på semester så känns allting jättebra nu faktiskt! :)
Min kära bästa vän ringde nyss också och frågade om jag hade lust att plocka upp henne på vägen till lägenheten så hon kan följa med och hjälpa mig. Helt sjukt vad hjälp jag har fått av henne! Vet inte hur jag skulle klarat det annars! Absolut den bästa vän man kan ha! Och hon är min, bara min! :)

Nu ska jah diska och borsta tänderna innan jag ger mig i väg.


She's my best friend, best of all best friends ..

RSS 2.0