Stackars små barn

Haha, skrattretande människor är alltid lika roliga, eller hur? Ska jag vara ärlig så tycker jag nästan synd om dej för att du är så patetisk.. Det är riktigt illa, men jag, och alla andra varnade dej flera gånger. Vi sa sanningen till dej även då det kanske tog sin lilla tid, men du lyssnade aldrig.. Och i slutändan så är det du som kommer vara utnyttjad och lämnad ensam, men nu får du skylla dej själv.. Det här är helt och hållet upp till dej.
Och respekt, det är faktiskt riktigt löjligt hur mesig en människa kan bli, och respekten du har för mej är ju helt fantastisk. Haha, lika skrattretande..

I alla fall så är jag hemma i Värmland igen, kom igår kväll. Vilken underbar känsla att äntligen få ha lov igen, eller ja ha ett riktigt lov. Sist hade jag praktik istället för lov och satt fast i Dalsland.
Det känns riktigt skönt, och jag funderar stenhårt på Neverstore imorgon, äntligen i Karlstad. :) Det märks, ska i alla fall köra mycket bil under lovet om jag kan lura mamma till detta, och så ska jag fixa en hel del annat. Och så sdka jag köpa bil. :) Om farsan kunde fixa plats på jobbet. Ja, det finns sjukt mycket att göra och jag längtar redan, men idag är det Anna och ikväll är det hockey!! Väldigt viktigt. :D Goo FRÖLUNDA!
Det är dagen i alla fall, och imorgon funderar jag på att kanske försöka besöka min köra syster, skojsigt..

Tiden går och jag pallar inte mer datorer.. Och du finns i mina tankar 24 7. Hårt.. Aja, vi ses, jag är ju hemma nu :P  Tjingeling!


You know you love me ..

Det perfekta avslutet

Jag kom just på det, glömde att berätta om det mest perfekta avslutet..
I torsdags när jag stog och väntade på bussen, som va rätt drygt. Så taxar ena kärran ut på landningsbanan, och det har precis börjat skymma lite.. Och den här kärran som är en av dom vi arbetat med under veckorna, drar på och sticker iväg precis när bussen kom. Den avresan var det sista jag såg av Malöga och det va så perfekt så underbart..
Om allting kunde vara likadant..


Nej, nu ska jag vidare..You know you love me ..

Skola igen

Det är måndag och egentligen skola igen, men jag va inte så pigg igår, så vi bokade en biljett till idag så jag slapp sitta på bussen igår. Jävligt skönt. Men imorgon är det skola igen, vill inte.. Jag vill tillbaka till praktiken, det vore det bästa. Eller ja, bäst av allt vore väl ifall jag fick ett jobb, NU!
Hade i alla fall nästan en hel veckas extra praktik, det va riktgt skoj. Dock känns det tragiskt att åka tillbaka till Västerås och Hässlö när jag har lärt mej mer på fyra veckor på praktiken än på ett och ett halvt år i skolan. Men vad ska man göra? Längtar till sommaren, till jobb. Och sen är det bara ett enda år kvar i skolan, och massa typkurser, vilket liv man har framför sig..
Dock så är jag glad, för jag vill aldrig jobba med något annat än flygplan, det är i alla fall en sak som är säker..

Nu måste jag fortsätta med mitt liv, kunde inte ana att jag hade så mycket att göra idag. Har i alla fall skrivit ett ordentligt CV nu och skickat in en ansökan till Golden Air. Och jag ska leta fler jobb, och så måste jag skriva ut tusen olika blanketter för sepe Västtrafik, men det måste göras om man vill ha pengar.. Ersättning.. Dom pengarna skulle sitta fint just nu.

Så tiden bär, jag måste vidare.


Du är så söt.


You know you love me ..

Malöga

Som det verkar så blir morgondagen min sista dag på praktiken, kanske torsdag också.. Ska baka kladdkaka till folket sen för att ta med att bjuda på imorgon, annars får jag väl däng.. :P Haha, nejdå, men det ska bli kul. Lite tråkigt att det närmar sig slutet, vill inte.. Men jag måste hem, min kära syster fyller 18 å fredag. Kan inte fatta att hon är så stor nu. Men så är det.

För övrigt så funkar det, bra.. Och tiden är allt jag vill ha, han är perfekt. Want..

Jag orkar inte nu, det är ju för fan nån sopa på Made på TV, haha, måste ju ses.

Tjing,


You know you love me ..

RSS 2.0