Amanda

min kära lillasyster. Den värsta av dom alla som ser till så storasyster får uppleva sitt livs värsta sekunder någonsin, lite var det väl mammans fel. Men ändå. Usch, och tvi!
Men allt är bra nu, med den lilla dretongen.. Vet inte vad jag skulle ta mig till utan henne, men allt är bra nu!

Dock så finns det inte mycket tid för mig kvar här i Västerås, för får jag minsta liknande samtal igen, så flyttar jag hem! Då är det inte värt det. Att sitta här och bara förlora tid med mina nära och kära.
Och Frölunda ligger under ännu en gång, vilken jäkla dag.. Men en period kvar, allt kan hända!

Jag har inte tid för det här nu.
Men Amanda Jordansson, du ska veta att jag älskar dej oändligt!

We can be, you can be, they can be too,
as long as there's eternity as long as there is you.


You know you love me ..

Första

poängen, helt sjukt bra! FRÖLUNDA har tagit sin första poäng.. Matchen är inte slut riktigt än, dom kanske kan ta en poäng till i förlängningen. Vem vet, 9 sekunder kvar 4 mot 3. Hoppas, önskar, längtar. Men en poäng är mer än ingen poäng alls! ÄNTLIGEN! Men jag skulle aldrig sluta tro.. En poäng får Frölunda opch två poäng till Timrå, så klart. Typiskt, varför vill det inte funka för Frölunda nudå? Det kommer, och en viss tränare kan coacha bra mycket bättre.. Men nej, det är ju inge roligt att vinna, eller hur!? Åhh, suck! Aja, men det är en ny match på torsdag mot Modo, i GBG, tack och lov, men då jävlar i alla fall. Då kommer Frölunda att visa sitt rätta jag, det känner jag på mej! Det är deras tid då! :)
Aja,
jag är för första gången på väldigt länge lite trött, kanske ska ta och hoppa in i duschen och piggna till, vad vet jag. Nej, dusch blir.. Simma lugnt gott folk.

I long for you now, night and day.


You know you love me ..

Andas

jag kan inte andas. Det är sjukt mycket skönare att andas i Värmland än i Västerås, nått konstigt är det.. Jag vet inte jag, men Värmland och Skoghall har mycket härligare luft. Det måste va fabriken eller nått! Eller för att det kryllar av riktigt jobbiga småbarn här i Västerås som snor all min luft. Så måste det va! Aja, snart tillbaka igen så jag kan andas på riktigt. Här får man ju ingen luft.. Speciellt inte i en liten sketen 19kvadratare.. Satan, usch..

Dock hade jag sjukt trevligt och roligt i helgen hemma. Det är klart, det går ju inte att ha tråkigt i Värmland! VÄRMLAND ÄR BÄST! Och jag vill tillbaka.. Menmen, den tiden kommer också. Tur att det finns telefoner gott folk! :)

Orka den här skiten eller? Nejde!

Du är söt, du är rar. Du är allt jag har kvar!


You know you love me ..

Hammarö

och jag kommer, imorgon! ÄNTLIGEN till mitt kära Värmland och lilla Hammarö och Skoghall!!
Jag kommer hem IMORN!!! :D :D
Jag saknar Hammarö! Som fan, jag vill hem, hem, hem! Och bara älska Skoghall.. Så gott folk, jag kommer hem imorn!! :D:D 
PARTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!! :) :D

Sweet lovely death.


You know you love me ..

En sista gång

tror faktisikt det nu, även om jag inte ska sova.. Men nu vill jag inte befinna mej mer på det här så kallade internetet.. Det är inget för mej. Men datorn har stått på förvånansvärt länge idag, sen 5-6 där nån gång.. Rekord!!!
Ganska söt.. :P
Jag längtar hem, till Hammarö, till Skoghall, till Vikingavägen. dock vet jag inte vad jag ska göra där, men jag längtar hem. Det kanske börjar bli verklighet, jag kanske aldrig bor där, som mina kära systrar, den lilla fortfarande i mammas hus och den äldre flyttar snart granne med dom i ett likadant hus. Och jag sitter i en studentlägenhet på 19kvm... :S Varför utsätter jag mig för det här? Är det värt det? Kommer jag att klara av det? Vad vet jag? Fortfarande ingenting. Ingenting alls.. Hur kom jag så här långt att jag inte ens vet vad som händer? Nått har gått fel, men vad? Inte vet jag, intagspoängen i år kanske!! Det hade sett annorlunda ut i år.. Det borde ha gjort, men tack du rara ute i ja, jag vet vad som styr detta. Tack för att jag slipper dom..
Nu vill jag bara leva, men folk håller inte min standard. Inte här tror jag, vill släppa loss på riktigt.. Göra en tatuering, eller kanske gå på en riktigt jävla tung hårdrockskonsert.. Det vore, då vore jag jag.. Men tide är långt borta, dessutom pengarna med, i kanske några dagar till.. Men det skiter jag i, tror jag vill hem. Och möta verkligenheten.. Och alla!!! Och nån, som skulle kunna fungera som speciell, men vad vet jag?INGENTING!!!
Skitsamma, vad vill jag säga med kvällen? Att jag saknar att sakna nån, men ändå inte för att jag inte vill känna mig inlåst, som jag alltid annars gör!! Kanske, jag vet inte.. Vem är jag just nu? Jag vill sova, men kan jag? :S
Jag ska försöka..

You weren't the first to court me mister you won't be the last


You know you love me ..

Ännu en gång

många gånger på en och samma dag.. Tur att jag inte alltid är så här tråkig, tur att jag terrar folk många andra dagar istälelt för att sitta och slita mig till trötts på blogg.se.. Vad vet jag, ingenting. Efter 20 år här, ingeting.. Illa som tusan det. Vad ska man ta sig till? Dåre eller? Nejde. Vad vet jag, inget!!!!
Hatar att veta inget.. Eller hur..
Ska det här djupa inlägget gå ännu djupare tro. Börjar bli blogghora på riktigt, men det är ändå ganska kul...
Och nu ska jag omnämna någon på jätteriktigt. Anna M, som funderar på att flytta tillbaka till Genéve, vilket alltid inte kanske är lika kul! Och jag vill att hon verkligen ska stanna här i Sverige så länge jag är här.. Dock kanske vi flyttar till samma land i sommar/höst, vilket vore sjukt häftigt. I samma land, coolt!! Det händer ju inte allt för ofta.. Och jag vill verkligen dit, England, bättre på min flygengelska, och hinna ta ut mitt cert innan jag ska försöka få ett jobb i Canada..
Canada, mitt mål.. Yrkesmässigt, jag vill till Canada, inget annat.. Bosätta mig i en riktig hockeystad och bara vara jag. Ledsen gott folk, men Canada är nog mitt kall här i livet.
Kan jag inte jobba och bo i Värmland så vill jag inte vara kvar i Sverige, och finns det då något bättre än Canada? Tyvärr, en dröm som jag vet kommer att besannas. Envis, enivsare, envisast, jag. Så är det bara, och btw, jag ska sluta röka imorgon.. Faktiskt, för alla er där ute som inte tror mig.. Men så ligger det till..
Nu ska jag gå och fördröja min tid med nått annat, kanske skriver inna  jag lägger mig, betvivlar dock det starkt, för redan nu är det alldelels för mycket.. Men vad vet jag, inget!!
Simma lugnt..

I fell for you my darling dear


You know you love me ..

Första gången

är det spännade och farligt.. Dock inte den här säsongen. Trodde verkligen att det faktiskt skulle kunna gå bra, men tyvärr inte.. "Ulf Dahlén kan bli en flopp" mycket möjligt. Tror absolut inte på hans coachande efter idag. Men vem vet.. Jag ger verkligen inte upp hoppet nu, inte ens när det bara var fyra minuter kvar och 4 måls underläge.. Aldrig! Fattar dock inte hur dom kunde matcha Erik Karlsson som dom gjorde, tyvärr. Han är jättebra, men idag höll han inte klassen.. Och alla utvisningar som Andreas Holmqvist tog va onödiga.. Nej, det va helt enkelt inte bra. Det fattas en stark backlinje, och samtidigt som det så glömde dom sisådär att anfalla.. Illa!! Men det är en ny match på torsdag, då jävlar.. Hoppas, vill, önksar, att det verkligen är erat år i år. Ni förtjänar det. Och jag tror att Ulf Dahlén kommer vara jävligt bra efter ett par matcher! Jag slutar aldrig att tro!! FRÖLUNDA!!

För övrigt, så är jag en människa som är väldigt trött på vissa människor. Lite mindre rockigt kanske, men så är det.. Palla dom hela tiden, nejde. Tror inte på det.. Hoppas att dom bara kunde säga tack och hej.. Eller, lite kanske.. Inte säga mer än vad som behövs och bara hålla sig borta i en dag eller två!?
Förövrigt funderar jag att börja ta löpningen på morgonen, dock inte just imorgon eftersom jag fortfarande hostar som en jävla jude och snorar som en dretonge.. Men snart igen, skorna ska bli slitna som aldrig förr.. Jag saknar det! Helt enkelt..
Nu börjar det här spåra ur. Illa!! Jag kanske borde dra mig till sängs, men har ingen lust, det är tråkigt.. Finns så mycket roligare saker att göra.. Som att kolla på hockey, synd att matchen va DÅLIG!!

Well you bit off more than you could chew the first day you met me.


You know you love me ..


Första gången

men det gick tyvärr inte så bra som jag hade hoppats på.. Första matchen på säsongen, och stortorsk mot HV, vad händer liksom? "Ulf Dahlén kan bli en flopp" och ikväll var han det.. Efter 3-1 hade det behövts en timeout och fixat ställningarna igen.. Men nej, inte. Jag tror verkligen att Ulf Dahlén kommer göra succé för Frölunda, men inte idag.. Och vad tusan hände med backlinjen? Samtidigt som forwards glömde att anfalla.. Det kanske bara är jag, men när jag spela så brukade man aldrig få pucken gratis som Frölunda trodde idag.. Menmen, det kommer många matcher, och jag kommer ALDRIG att förlora hoppet och vem vet i slutet av säsongen. Vi får se vem som står med bucklan och guldhjälmar. Vi får se, vi får se.. På torsdag är det ny match igen, och Frölunda kommer att vara taggade som aldrig förr.. Det här kan lösas, det här kan bli till något bra.. Jag vill verkligen att dom får den här säsongen, dom förtjänar det.. Dom är värda det helt enkelt. Det blir inte lättare än så..
För övrigt, hoppas Färjestad rådänger Brynäs på torsdag. Eftersom min söta mamma höll på Frölunda idag, så ska jag heja så mycket jag kan på att Färjestad är dom som förlorar i finalen mot Frölunda.. Eller ja, alltså heja fram dom till final, mot Frölunda.. Det vore något. Hoppas bara jag får komma hem om Frölunda dänger Färjestad. Vem vet? :P

För övrigt, så är jag en människa som är väldigt trött på vissa människor. Lite mindre rockigt kanske, men så är det.. Palla dom hela tiden, nejde. Tror inte på det.. Hoppas att dom bara kunde säga tack och hej.. Eller, lite kanske.. Inte säga mer än vad som behövs och bara hålla sig borta i en dag eller två!?
Förövrigt funderar jag att börja ta löpningen på morgonen, dock inte just imorgon eftersom jag fortfarande hostar som en jävla jude och snorar som en dretonge.. Men snart igen, skorna ska bli slitna som aldrig förr.. Jag saknar det! Helt enkelt..
Nu börjar det här spåra ur. Illa!! Jag kanske borde dra mig till sängs, men har ingen lust, det är tråkigt.. Finns så mycket roligare saker att göra.. Som att kolla på hockey, synd att matchen va DÅLIG!!

Well you bit off more than you could chew the first day you met me.


You know you love me ..


Blogghora

tror att det är det jag är på väg att bli. Jag vet inte. Jag kom att fundera över mitt liv. Jag vet vad jag vill och drömmer om yrkesmässigt. Jag vill bli flygtekniker, och jag ska bli det! Inget snack om saken!
Men vad vill jag själsmässigt? Vem vill jag träffa och vem vill jag dela mitt liv med, och ännu mer, vem vill jag vara? Är jag samma person i Västerås som på Hammarö? Jag vet inte, det känns inte som det, på Hammarö vet jag vad jag vill och kan leva mitt liv på ett annat sätt. Tror jag.
Vad vill jag åstadkomma här i livet? Jag vill lyckas med något som ingen annan gjort, tror jag.. Jag vill i alla fall bli ihågkommen som någon annan än HannaH/Jordan, eller vad tusan du har döpt mig till. (Aina kanske raring :).) Jag vet inte jag, jag försöker förstå, alla andra och mig själv. Men det är en bit kvar. Det är svårt. Hur ska jag kunna förstå er andra innan jag kan förstå mig själv? Jag måste jobba på det. Tror jag.
Fan, ärligt, jag vet ingenting nu, utom att jag lyckas med min dröm, att inte bli pilot.. Tror inte jag har hört talas om någon som bytt linje förut för att dom inte ville bli pilot, men sån är jag.
Jag passar inte in här, jag lever mitt eget liv, med min egen energi, egentligen. Okej, jag umgås med folket här, men det är inte mitt folk. Jag vill vara i Karlstad där jag möter bekanta ansikten varje dag. Men det går inte. Jag kommer aldrig kunna bo i Värmland, förutom om jag veckopendlar, men hur kul är det? Så därför säger mitt hjärta, varför bo kvar i Sverige? Så det ska jag inte göra..  Och mitt hjärta säger Canada, och där kommer jag nog stormtrivas, där kommer jag säkerligen kunna vara den jag vill vara.. Bara dom inte har teknikerstopp om några år då jag fått ut mitt cert.
Född som tvilling måste jag ha förändring och spänning i mitt liv, men nu för första gången någonsin skulle jag vilja veta vad min framtid säger mig. Åtminstonde delvis. Jag vet inte jag, jag är förvirrad av mig själv och alla runt omrking. Jag önskar bara att jag kunde sätta mig neroch ta det lugnt som alla andra. Får panik av att veta att jag ska inte göra något mer ikväll. Att det bara är sova som gäller och skola imorgon.. Jag kan inte leva såhär, men vad ska jag göra. Vart kan min energi ta vägen? Okej, sjuk som en jävla jude är jag, och har feber och grejs så jag är lite trött. Men jag kan gärna inte ut och springa eller nått, även ifall jag skulle orka. Puckade mig. Vad är fel?
Det blir ett långt inlägg. Men nu har jag tid att fungera och tänka. Dock borde jag vika och lägga ner min tvätt i lådorna rån i måndags. Men jag vill inte ha ordning och reda, det är för vanligt för mig. Vill ha något crazy när jag kommer tillbaka från skolan, och just nu är det crazy och yttepyttejättelite stökigt. Förvånansvärt bra, med tanke på hur jag trodde att jag skulle ha det.
Okej, jag vill helt enkelt bara leva nu, låta tiden ha sin gång, men även kanske få några smygsvar, eller kanske fejksvar. :P Jag vet helt enkelt inte, inte vad som händer eller vad jag vill. Bara att min granne snart dödar mig för min musik..
Som gott, gott folk, om ni nu ska sova, det ska inte jag. Men surfa lugnt. :)

When I feel like you get too close I put you right down
I never really leave I just slip away
And it's not my purpose to break your spirit
I'm not really interested in what's in your heart
I don't want you to fall in love now so please don't start
I only want you


You know you love me ..

Söt

Öhm, okej. Finns det en enda normal människa där ute? Eller två? Tror jag blir sinnessjuk här någon dag..
Hej jag sitter och skriver typ 8 blogginlägg om dan för jag har inget liv.. Jag lovar. Dock är väl inte jag så jävla bra, men man måste inte överdriva kanske.. Eller? Vad vet jag, efter 20 konstiga år i den här världen. Aja, fuck you ungefär..
Nej, inget idag avsky mänskligheten i alla fall.. Tur det.
Vad  händer annars? Ett liv präglat av skolan och dårar, typ. Hmm, överlever jag det här? :S Att vara eller inte vara? Jode. Nej, vem vet. Får se. Ny filosofi här i livet. Nejde..
I alla fall, jag vill ha en golfbil! :)
Och jag vill veta sanningen. Hmm, svår värld det här, om folk bara kunde funka tillsammans, eller? En vacker dag så vet vi allihopa, turde.. Okej, ska inte sova nu, men ändå, godnatt världen!

Jag saknar HAMMARÖ!!! Faktsikt, ganska konstigt. :P

Ask me how I sleep at night
This is how I live my life
Drinking, smoking, screwing, right !
Don't tell me how to live my life !


You know you love me ..

Jag vill ha dej här på riktigt inatt

Min hjärna letar febrilt efter svar som jag inte lyckas finna. Hur ska jag veta, hur ska jag förstå? Vad ska jag leta efter, eller vad ska jag helt enkelt stänga ute och skita i för resten av mitt liv?
Ett år kvar, sen är det över, sen tar världen emot mig med öppna armar! Ett hemskt år kvar..
Kom och hjälp mig, eller åtminstonde svara när jag ringer.. Jag är trött på att leta efter sanningen nu, jag är trött på att inte veta. Överraskningar har helt enkelt blivit för många. Skit samma, jag orkar inte nu..
Jag vill för första gången på väldigt lång tid sova, sova, sova.. Jag har faktiskt blivit trött, dock tror jag att det är på grund av febern. Men jag är helt enkelt bara som alla andra..
Så nu skiter jag i det här, ha det så trevligt alla ni självgoda idioter därute...

No holy water can make me forgot you again.


You know you love me ..

Varför?göra nåttt.

Ärligt, varför har människan kommit  till den nivå vi är?  Vi skiter fullkomligt i andra varelser på denna jord, och ävern oss självca!!! VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ OSS???
Jag blir frustrerad när mina bekanta i andra länder kan få den sjukhjälp de förtjänar, jag blir förtvivlad när jag inser hur myfket jag har kvar för att få ut ett tekniker cert. Jag blir förtvilad när jag ser hurn det står till i världen och jag inte kan göra nått.. Jag vill inte längre. Jag vill inte tro på USA, för om McCain kommmer till makten,  då är det värre än Busch, men är USA reda för en färgad president?? Vad vet vi? Vad är det för fel på färgadfe eller andra raser då de har våran filosofi? Varflr kan vi inte l,itsa helhjärtsat på att de kan styra ett land,,

Jag kan inte säga mer nu, är alldeles för trött ¨på att folk är allmänt dumma i huvudet och kan dra åt helvete.. Jag vill inte uppfostra ett barn i den här världen!!!

Du är vacker när du ler.
Jag och vissa tjejer gillar vissa grejer,
ge mej bara mer av killarna som ler...


You know you love me ..

I dont want you to fuck with my head

Want you here with me, next to me, in my bed
That's all I want from you, I don't want you to fuck with my head

Let me lay with you, play with you, do what I say
Want you now but I sure as hell don't need you to stay

Lay me down (below)
Friday night I let you know
Lay me down (below)
Saturday I take you home
Lay me down (below)
Sunday I want you to go
Lay me down now


RSS 2.0