I

can tell that we are gonna be friends.

Glömde att säga, att det snöade på julafton! Helt underbart, sjukt bra, perfekt och gudomligt!


Julen

är över, och nyår närmar sig med stora steg. Tiden rinner ur mina händer. Men det gör inget. Dessa tider är tokunderbara, och jag vet inte riktigt varför. Det är bara så bra.

Och julen i år har varit helt sjukt förvånansv'rt bra, speciellt med tanke på hur den startade. Och jag har fått sjukt mycket julklappar:
sjukt mycket pengar
Pink Sugar
en morgonrock, vinröd
en sjukt cool lampa, med katt till :p
massvis med FINFINA troser
en MINIKUB!!! :D
kökshanddukar
en vattenkokare
nya kaffemuggar
en ny uppsättning med fina gröna koppar, och dom passar i min espressomaskin! :)
massa nya glas
en jättefin tavla
en dödskallediskborste
skitcooola dödskallelångkalsonger
shampoo och balsam
en hemmagjord stjärna, :p
en Miss Kitty klubba/fläkt ;)
mer parfym, DKNY :)
lite pepparkakascola
en väldigt dålig potatisskalare :D
en ny handväska, denna ska inte tappas bort! :P
Tror inte det är så mycket mer nu, men det märks. :P'

några av dom i alla fall..

en hel del        systrarna Jordansson vände i år och blev miljonärer o mer kommer att komma, ska försöka att bättra mig o uppdatera den så kallade bilddagboken med lite mer bilder lite ofta, så håll utkik efter "hierkommthannah".

För övrigt så rullade julen på väldigt bra, och allt blev verkligen till något jättebra. Fick massvis med klappar, och fick ge massvis, helt underbart och perfekt. (Förutom att jag och syster åkte till Kil på julafton, lite pinsamt, men det finns faktiskt trevligt folk där med.)
Nu ska jag lalla vidare, och snart in till stan för att bli sommarfräsch inför nyår, som jag fortfarande bara har lite halvdana planer inför, men orka bry sig. :P
Ses senare, simma lugnt.

I really really want you


You know you love me ..


23 decemeber

Idag har jag bytt blöja på lilla Lunis för första gången! Jag är så bra, och hon är så underbarast. En härlig liten spillevink, eller ja, fisgis. Helt sjukt underbart.
Och vi har bakat julgodis idag, dom smakade faktiskt bra! Tro det eller ej. I och för sig var jag tvungen att typ lämna mamma ensam på slutet för att sticka iväg och skjutsa Anna L till jobbet, men det gick bra ändå..
Resten av dagen kommer väl se ut så att jag städar lite i rummet, oc duschar, och sen blir det kvällsmys med familjen, hoppas jag. Jobbar på att övertala mamma till att äta varma mackor och spela spel med mig sen! Annars går jag och våldgästar storasyster, det är ju inte så himla långt eftersom hon är min granne numera. :D Sjukt bra.
För övrigt så är granen klädd, julstrumpan framme och jag har lyckats äta ända till nr 18 på min chokladkalender. Vi har tomtegröt i kylskåpet, julskinka på G och en massa julmust. Det enda som riktigt fattas just nu är SNÖN. Men jag håller tummarna, den måste komma tills imorgon, annars tänker jag inte fira jul. Är det jul så ska det vara jul med SNÖ!!! 
Men nu ska jag njuta av livet, julen och allt annat i min närvaro. Och bara vara lycklig, så vi hörs imorgon gott folk, och GOD JUL!!Bytte blöja för första gången på lilla Lunis idag. Jag är så bra. Ha passat massa bäbis idag, och sen bakade vi julgodis, mums.

Solen

skiner in med små lätta, nästan dolda strålar i min lägenhet. In genom mitt fönster. Reflexen på bordet gör massa solkatter. Det är helt enkelt rogivande och bara så skönt. Avslappnade. Små. små strålar som tränger sig igenom. Underbart.
Snart dax för skola igen. Börjar inte förrän 12 idag, ganska skönt. Skönt att få vila. Låta sinnet få andas, i tystnaden här. Det var längesen denna tystnaden fanns omkring mig, och mitt liv. Det är tyst.
Nu ska min sista stund innan skolan ägnas åt vampyrer, det är ganska spännande faktiskt.

No holy water can make me forgot you again.


You know you love me ..

Ändringar

som skulle ske. Allt som skulle ändras på, det var på väg. Men självklart, värkande hals och febrig kropp. Ovanligt. Varför vara frisk när man kan vara sjuk!? Någon som bara kan stänga av livet och verkligheten i några minuter åt mig? Så alla ljud och folk bara försvinner för en liten stund. Bara en nanosekund vore guld värt.
Och jag vill sova, men jag kan inte, och när jag väl somnar så vaknar jag och är sjuk.. Det börjar bli en patetiskt ond cirkel av detta, och jag vette fan hur jag ska ta mig ur. Jag är så trött så jag tror jag svimmar innan nästa smältdroppe i den lilla snön som finns kvar rinner ner och gör de andra små dropparna sällskap.
GAAAAAH FUCK YOU! Större idiot går inte att hitta. Av mina stora ansträngningar där jag har röntgensynat varenda liten vrå som mänskligheten byggt upp så har jag letat efter någon som kan vara mer puckad, men du tar fortfarande priset. Tack för återkommande hemska minnen, tack för att du bad mig återgå till det. Tack kära vän.

Det rasar samman nu, men tacka Gud för Värmland, och inom 40 timmar är jag i kära Värmland ännu en gång. Inte en minut för tidigt. Shit, det finns inget förutom Värmland som kan rädda mig nu, det är vackrast, det är bäst, det är allt. Och Hammarö och Skoghall är bara som grädde på moset. Förhoppningsvis bara 37 timmar kvar. Men vad vet jag.
Jag borde reklamera min hjärnas funktion, den verkar inte fungera. Och just nu är allt en dimma, och jag vet inte vad som händer. Kanske nått spännande.

Nu orkar inte jag med det här. Jag ska knarka sönder mig på Alvedon för att kunna överleva denna natten med dessa människor.

It's not the fall that hurts
It's when you hit the ground


You know you love me ..

Helvete

är på väg att frysa till is i samma takt som mitt liv rasar samman.
Förra veckan gick helt åt helvete. Vill bara glömma. Sätta en stor minnesförlust av den. Hejdå. Aldrig mer. Ändring nu. Misslyckades i morse igen, men det kommer bli bättre. Inget mer försovande, det vågar jag inte. Händer bara hemska saker då. Usch, fy och blä. Aldrig mer. Nej.
I och för sig klarade jag M7 provet förra veckan, men det va enda ljuspunkten. Resten kan slänga sig i väggen!
I övrigt så rinner tiden ur mina händer, och jag vet inte hur jag ska hinna med allt. Men jag finner en lösning, har gått om ledig tid denna vecka, så det ska nog bli bra. Dessutom får jag åka till mitt kära VÄRMLAND på fredag. HEM, HEM, HEM! Helt sjukt underbart. Finns inget bättre.
Men nu ska jag kanske försöka äta mat innan jag ska iväg på Make-up party! :)

I can tell that we are gonna be friends.


You know you love me ..

You're

better off dead. Sorry babe, men du biter dej fast i min skalle så det gör ont. Det är bättre utan dej. Låt mej va.
Prov idag, plugga? Bra jobbat. Menmen, nån gång ska man vara människa. Kugga, gå på retraining, göra omrpov och sen leva vidare. VARFÖR?
Börjar tvivla på min hjärna. Den Är bara förvirrad, och presterar inte alls lika bra som förut. Vad är felet? Känns patetiskt. Varför försöka plugga när det känns meningslöst, när det är hur simpelt som helst, men skallen ändå fuckar till det och underpresterar? VARFÖR? Vill inte. BAJS!
Nu ska jag änga mej åt pluggandet och ligga och titta upp på min TV i smyg, känns mer givande.
Sov gott, gott, gott folk.

Waiting for tomorrow, for a little ray of light
Waiting for tomorrow just to see your smile again
Take away my sorrow from a blistered heart of mine
Where are you now if you are there anywhere


You know you love me ..

You

spin me right round baby, right round.
Tiderna går, och det mesta förändras men är ändå sig likt. Jag vet varken ut eller in. It's falling apart.

I can't wake up in the morning, and I can't sleep at night.
My daddy says I'm spoiled, that I just can't get it right.

I can't get track of the time, I can't get track of my head.
I got my hair in a mess, I've got a hole in my shoe.

Ain't got no money to spend, don't wanna work all the time.
I'm five feet off the ground, I'm never gonna come down.

My baby don't care about that.
He don't mind, he don't mind, he don't mind
He don't mind, he don't mind, he don't mind.

But my baby do care about that..

Finns mycket tankar och lite luft i min lägenhet. Behöver plugga, men orkar inte.. Tror jag ska gå ut på en promenad. Det kan vara uppfriskande. Orden tar slut annars.

You know you space me out
And you mess me up
And I checked you out
So won't you step right up
You know you space out
And you mess me up
And you round me down
So wont you step right up
Won't you cool me out ,
cus I gun for you

One day I know that I'll marry that boy.


You know you love me ..

RSS 2.0