Praktiken slut

Nu är den slut, känns inte så kul. Så det är därför jag ska dit nästa vecka ändå fast jag har lov.. Jag måste ha en skruv lös nånstans. Eller hur..
Det kändes lika bra, eftersom jag ändå ska stanna i Bröl och ska till Trollhättan imorgon och så, sen ska jag vara kvar ännu längre, ska rocka som fan..
Paktik är kul, pasa på att få så mycket erfarenhet som möjligt.. Har jobba på idag, fast jag undrar om jag mekat mer med huvvet än händerna, ser så ut i alla fall..
Jävligt trött på Hässlö är jag just nu, folk anar inte hur mycket verktyg och saker som vi egentligen behöver som vi inte har. För tusan, ge oss riktiga handskar att arbeta i. Riktigt material, riktiga lärare, och herre gud, vi har inte ens en skruvdragare. Nej, Hässlö i mitt huvve är skit just nu, fuck that. Det känns bra att jag får mer praktik i alla fall. Längtar redan till på måndag..
Och tills imorgon, härligt med lite trollhättan. ;) Får ju nu se vad som finns där. Haha, om det finns något?!

Och tider fortsätter, och tider gör ont, och tider blir starkare, och tider försvinner snart. Jag vill ha tider. Tider är underbart, och tider är snart slut. Jag vill inte, kan inte, vad ska jag göra? Fan, All I want is you. Illa, jag vill. Fuck, det är fel. Men det är inte fel, men det är nog fel, jag vet inte. Det går inte, det ska inte vara så.
Jag är iskall när det gäller tider vanligtvis, men varför kan jag inte vara det nu? Vad är det som är så speciellt med den här tiden? Varför? Jag vill inte, det gör ont..
Synd att tiden är så söt! Vacker, perfekt, allt.. UNDERBART.

Och jag måste påpeka att en gången dag med tiden här i veckan var något av det bästa jag varit med om på länge, vilken underbar stämning, vilken underbar kemi, vad perfekt. Jag vill ha det igen...
Come on over, kom. För en gång, låt oss få veta, låt mej finna svar. Det är bara en sak som fattas. Du vet vad, jag vet vad tiden vill, det har jag fått svar på. Men vad ska vågas? Vad ska offras? Vi delar samma liv.

Och du kära tiden, ta av den, det gör det för ont, ta av den, det var för perfekt. Jag blir tokig nu, hjälp? Vad händer? Jag fattar inte någonting, vad händer? Men tiden finns kvar en liten stund till, jag får kämpa, en gång. Satsa fullt, våga, våga vinna. Men vill jag villa? Svårt, det va bra innan tiden kom, men jag vill aldrig mer mista tiden. Tänk om det är sista gången tiden finns i mitt liv..

Tänk, så het. Du fattar? ;)

You fall in love, then you loose your head .. Well I'm yours.


You know you love me ..

Bröl

Jag måste ju få säga att det är en riktig håla. Vart fan är allt ungefär? Men det funkar, bra dessutom. :P Men det är finfina grejer det.
Så vad händer mer än detta. Öl i helgen i alla fall, det smakade mycket bra. Mmm. Haha sitta på pizzerian en lördagkväll, är väl inte det rockigaste som finns, men det va rätt okej. Trevligt som en säger. Ahh, och massa hundar och grejs också finfint det.

Och just nu sitter jag och kollar på bandy, SAIK - Motala. Fina grejer det, måste ju försöka hålla i takterna, nu när jag är 38 mil ifrån min vanliga arena.. Lite segt. Men det får gå, praktiken är faktiskt en viktig del av min skolgång.. Och jag har så sjukt kul. Vill verkligen inte tillbaka till skolan nu, det är rena jävla skiten om man jämför. Blä för skola och tråkiga lärare, ge mej ett arbete för fan!! :)
Nej, praktiken den är riktigt skoj faktiskt, men det är lite dött med arbeten nu.. Kärran är nästan klar nu. Små skitjobb kvar, typ. Men det får gå. Bara man slipper skolan. Bara tanken på att sitta i skolbänken och lyssna på dom sletna lärarna vi har gör mej illamående.. Skolan är väl okej i sig, men jag är trött på det nu. Vill ta studenten, fan va skoj. :)

Nu ska sletna ja se dom sista 10 minuterna av matchen och inte störas av något.. :P Sen ska jag hoppa in i duschen, hundjävel. Och sen, ska jag käka macka och sen sova, så det så!
Ha det najs,


you know you love me ..

Vill ha dej

Du, du är så undert bart vacker, den vackraste jag mött, om jag bara tittar på dej så dör jag. Varför finns du? Du är sjukt vacker, jag vill ha dej.. :D Seriöst, jag vill ha dej.. Du vore så perfekt, för mitt vanskapta liv, du vore vändpunkten, min räddning.. du är bara för underbar.. Vill ha, varje dag, du är allt..

Det är så synd att är så söt, för mina knän viker mej i din närhet. Kom nu, kom och var här, jag vet att du är nära, kom..
Om du bara vore här så vore min värld allt.. Jag behöver som kyssar ifrån dej.. Kom.


I alla fall, har haft två praktikveckor nu, och pojkarna där är riktigt trevliga, gamla hässlö elever, och alla gör najs.. Vill stanna på lovet med, får se.. Det här är i alla fall något av det bästa jag gjort, vill ha mer på det stället..
Dock finns det just inte så mycket att göra, speciellt inte nu när kärran ska till Polen, typ klar, idag har jag i alla fall fått skruva på en spinner, men innan det så höll jag p¨å med att göra rent en annan spinner, massa smack och grejs och fett som skulle bort innan smacket.. Sen fick jag ju montera den andra som sagt,sen medverka vid hjulbyte, inte så speciellt, xsedan fixade jag två propeller spärrar, hade inga riktiga verktyg till det med det gick ändå. :P och sen kolla skruvar på golvet då kärran ska säljas till polen och alla golvluckor varit uppmonterade.. och sen fick jag montera 3 nödutgångar och plombera dom.. Så dfet är min dag.. Rätt lugnt, nu är det fredag och en välförtjänt öl slinker ner. :D:D jag är duktig.. Vill bara vara kvar, men det var lite pirrigt att nita delar för 100 000 tusen, det gör det lite nervigt, till och med för mej som aldrig skäms eller är nervös. :P
JAG TRIVS I ALLA FALL! DET ÄR FAKTISKT FINA POJKAR PÅ GOLDEN AIR! Jag diggar er. ;)


och back till my lover boy, han är sjukt najs, han finns i mina tankar 24 hours, 7 days a week, ni vet vad jag menar.. UNDERBAR.  PERFEKT. Vill ha, oh, baby, baby be mine..

Men dagarna går och här i Brålanda händer det inte så jättemycket., men det är rätt gött ändå, är uppe vid sex varje morgon och går ut med hundarna, går upp ännu tidigare för att hinna äta frukost.Skulle kunna gå upp vid ´3 för jag trivs så sjukt bra.. underbart..
Nu knorrade min mage, insåg just att jag inte ättit sedan halv 12, kanske är dags nu.. Venne, orkar inte att laga mat, är ensam, den jag bor hos kommer snart hem, men jag vill inte laga mat, kan inte, så är det bara.. jag får vara hungrig ett tag till, om jag skiter i maten orkar jag mer öl, skit i maten, okej. :P
Så är det, så är mitt liv just nu, hundar praktik och hundar, och idag öl. Och imorgon, full, full, full.Ska röja Bröl.. Bara så ni vet. :P

JAG VILL HA DEJ!!!


You know you love me ...


Dagar

Dom kommer och går, tar slut så himla fort..
Jag vill inte, har praktik nu, och det är så himla mycket bättre än skolan, sjukt kul. :D
Och bråkit ;)
Jag gillert.

Och allt bara flyter på, våldgästar lite folk i Brålanda och bor här under praktiken, trevligt..
Hundarna funkar också..
Fast jag tror det är nått fel, jag är uppe varje morgon i tid och ute och går med hundarna dessutom, och jag fixar bussen, och jag är i tid, jag är i TID.. Sjukt, jag är bra.

Tiderna just nu är sjukt bra.
Jag trivs och tycker om folk igen, mycket folk. Funderar seriöst på att fråga ifall jag får stanna en vecka till på praktiken istället för att ha lov. Vore väldans skoj..


Synd att du är så söt, ;)


You know you love me ..

Brålanda

Nu är jag i Brålanda, vi kom hit för ett bra tag sen..
Det är lite udda, kunde aldrig tänka mej att det här va Brålanda.. Men det funkar. Mit hem för tre veckor fram över, ska ha den efterlängtade praktiken i Trollhättan.. HÄRLIGT!! Riktiga grejer, längtar.

Och stor diss till er BÅDA, orkar inte ens förklara för er hur dumma i huvudet ni är just nu..
Det går inte, för ni fattar inget ändå..
SUCKERS!!!!

Haha, nej, så är det.  Synd, eller hur..

Och jag va hemmea i helgen när skolan betalade, underbart! :D Fina grejer det, träffade förvånansvärt mycket folk som jag inte hade planerat. Det va trevligt, även ifall jag inte hade lust.. :P

Nej, nu ska jag kolla på TV. Det är också fina grejer. HEJDÅ LOOSERS!!


You know you love me ..

Praktik, och knepiga rektorer

Jag tror jag ska ha praktik, det beror på ifall min kära rektor lyckas fixa nånstans där jag kan bo i närheten..
Det roligaste är att han har redan sagt till mina lärare att jag går ut på praktik nästa vecka, fast han har inte hunnit prata med dom i Trollhättan där jag troligtvis hamnar.. Bra tycker jag..
En fördel med Trollhättan är att jag i alla fall får två gratishelger hemma. :) Eftersom jag ändå måste åka till Karlstad för att byta buss så kan han ju inte ha något emot att jag stannar hemma under helgen och åker på söndagen.. Och skolan ska ju betala.. :D Det funkar. :)

Sleten jag, haha. Massa prat i telefon. :p Fina grejer. Och folk har haha varit och knackat på dörren tusentals gånger idag, men jag orkade inte öppna förrän nu för en liten stund sen, där stog Jon och skulle ge mej pengar :D Haha, han hade redan knackat på dörren 2 gånger då jag inte hade nån lust att öppna. :P Haha, bra jag är. :)

Ähh palla, jag ska bli rik.. :D

You know you love me ...

Tider

Att hålla, att passa, att bara vara..

Låt mej, snälla. Jag behöver min tid nu, för att finna det som behövs finna.. Jag vill bara bli frisk för en gångs skull, och bara vara så pigg som bara jag kan.. Låt mej vara.. Ge mej tid, och utrymme. Jag vill bara vila i flera veckors tid.. Så låt mej.


Helgen hemma va jättebra. Det är alltid bra hemma, men ni får förlåta, jag kommer inte svara på ett tag, har ingen lust, ingen ork. Jag behöver min tid. Ensam!
Har fått pangasuis med mej till Västerås också. :D:D Det är suveränt i alla fall.
Och segat funkar nu också, så Sonic blir nästa gång jag är hemma. :) Hemma, och Doodan sov med mej hela lördagsnatten. :D Det påminner mej om när jag va hemma senast, så sov han med mej, och vi sov länge, klockan var sisådär 10 och Tommy hade just gått upp, då kommer han in i mitt rum och ropar på katten, självklart blev Doodan nyfiken, och Tommy hämtar han ur mitt rum, då sa jag till han att låta katten vara, då går han ut ur rummet med katten och stänger dörren så jag inte fick tillbaka han.. Elakt. Skulle väl upp ändå men, han va hos mej först! :P


Och just det, hela säsongen av Gossip Girl är färdigtittad nu.. Vill ha mer, mer, mer, mer, mer.. Och jag har sett att ett avsnitt av Dexter säsong 3 finns ute, men det går inte att få hem det. Är det verkligen tillbaka, en ny säsong redan? Jag hoppas, för Dexter är allt. Han är bäst..
Jag måste hitta något nytt beroendeframkallande nu när allt bra inte har någon ny säsong klar än.. :S JOBBIGT!
Jag vill ha Dexter!!

Jag borde sova, jag måste orka skolan, jag måste bli frisk. Godnatt..

You know you love me ..

RSS 2.0