BTW

Fotboll ikväll, underbart. :D Jag har svårt att tro att Tyskland också ska torska mot Turkiet, speciellt om man tittar på Turkiets lag idag.. Jag hade visserligen tippat Italien-Tyskland i final, men så blir det inte, hoppas verkligen att Ryssland vinner mot Spanien imorgon, det vore ännu mer ultimat, Tyskland-Ryssland i final. Det vore något. :P
Så ikväll är det TV och fotboll som gäller, och förhoppningsvis ett Tyskland till final!

Löv ja beatch


You know you love me ..

Allting

Nu har jag verkligen gjort de tre viktigaste sakerna i mitt liv, på mindre än två och en halv vecka dessutom!
STUDENTEN!
FYLLT 20 ÅR!
OCH TAGIT KÖRKORT!  :D
Det är verkligen helt underbart. Allt är avklarat. Nu kan tiden få gå sin lilla gång, eller ja. Jag åker nästa vecka igen och är borta i typ en vecka och jobbar, och sen när jag kommer hem så är jag hemma en vecka igen innan jag ska börja jobba på Golden Air. Livet går fort, jag fattar inte hur jag ahr hunnit allt. Det är något helt sjukt, allt jag fått avklarat, samtidigt som jag varit ofantligt många vändor i Skåre, och firat en hel midsommars helg, varit på begravning, 50-årskalas, och hos folk, varit ute, kollat alla fotbollsmatcher, badat riktigt mycket i poolen, och pratat en massa i telefon, och varit och handlat ett flertal gånger. Dessutom har jag nog varit ute och gått på riktigt bra många timmar sen jag flyttade hem. Min och Annas tur tog ju över två timmar bara den. Och en annan sak, jag har nog cyklat bra många mil på två veckor, så jävla skönt att ha en fungerande cykel, jag älskar att cykla!! :D
I alla fall, tiden bär iväg, och jag ska nog snart köra min syster, eller kanske två av dom och mamma in till IKEA för att kolla på lite saker, själv så vill man ha en svart servis. :D

Och nu är det så att jag letar bil, all tid går åt det nästan, jag vill ha en bil!!! Så är det någon som har en till övers och vill sälja den, välkommen med förslag! :D Helst av allt vill jag ha en SAAB 900! ME LIKE! :)

Som sagt, tiden bär


You know you love me ..

Sommar

I måndags när jag fyllde år regnade det lite på morgonen, sen var det fint hela tiden, och det har inte regnat någon annan dag sedan jag flyttade hem igen. Men nu när jag måste cykla ner till doktorn så regnar, lär ju inte bli friskare av det. :S Fyfan, ända sedan jag flyttat hem har jag hostat så jag håller på att spy och haft äckligt ont i halsen. Skitsamma, ja lever i alla fall och jag har kul! :) Får hoppas att jag får min satans hostmedicin nu, då kanske det blir lite lättare.

Och ITALIEN vann igår, helt suveränt bra!! Fyfan vad nöjd jag är!! :) Underbart, jajamen. Dock kommer Sverige säkerligeen att torska idag, men jag ska sitta genom hela matchen och heja och hoppas med mitt hjärta att de vinner. YEAH! Kvartsfinal nästa!!

Och nu måste jag åka till doktorn, ska borsta tänderna först, fast jag egentligen inte får!! Jag busig människa!! ;)

cu -


You know you love me ..


SYSTEMMYNDIG!

Tillbaka i VÄRMLAND!! Äntligen. Har egentligen ingen tid till detta, jag har faktiskt ett liv som måste levas.

Jag har i alla fall tagit STUDENTEN, FYLLT 20! IDAG!!!! :) Och även hunnit med massa firande och badande i poolen, såg ut som en pepparkaka efter två dagar hemma, helt sjuk underbar start på sommaren. Allt är bäst, KARLSTAD/SKOGHALL is the shit!! ;)
Dock var väl alla nyheter inte så roliga när jag kom hem till Värmland igen, jag fick reda på att gammel mormor hade gått bort under min student. Vilket kanske inte är det roligaste minne jag har, men det var det hon själv ville så jag hoppas hon har det mycket bättre nu! Och begravningen på torsdag kommer säkerligen att bli jättefin!

Men nu är det så att med både gott och inte i hjärtat så har jag som sagt ett liv, och jag har massvis med saker att göra och folk att träffa, bilder från allt möjligt kommer. :)

cu -


You know you love me ..

RSS 2.0