Fungerande

liv, en aning lite mindre kanske.. Ser till så att så mycket som möjligt runt om mig pajjar. Vad är felet? Jag sitter och tittar på när verkligen allting rasar sönder och samman i min närhet. Jag står flera meter ifrån och fortfarande så går allt lika stört isönder som om jag vore en stor ispråm i en liten damm. Jag vill bara blunda och försvinna, in i en magisk värld av bara virtuell existens. Bara kunna blunda och befinna mig i framtiden, med jobbet i handen, ett stort vackert hus, med minst dubbelgarage, massa tokiga ungar som skulle springa runt och skrapa knäna!? Det kommer väl en tid.
Det här går inte, min dator, min jag, det vill inte fungera. Vi ses gott folk.

You either stand or you fall.


You know you love me ..


Storm

i mitt huvud. Jag vet inte vad som händer. Jag vet inte vem jag är. Tror jag. Jag är ruskigt trött och vill bara sova, sova, sova. Men jag kan självklart inte. Vad är felet? Men en sak har jag lärt mig. Det är inte bra att fundera över konstiga saker precis innan man somnar. Då drömmer man om nya spännande idiotiska religoner där man blir jagad av massa Golums :D HAHA, den gör jag inte om.
Nu ska jag kasta mig i min röriga säng och drömma bort tiden i ett land fyllt av massa cessnor  där jag kan cessna mig lycklig. Godnatt för ikväll mina raringar. Sov gott..

What I really wanna say is I've got mine.
and I'll make it, Yes, I'm comin' up.


You know you love me ..

Slut

med dessa dumhter och sitta och förbruka mina extra bra små speciella hjärnceller. Jode. Insåg att jag är alldeles för sprallig för att kunna somna, dock är jag så trött att jag ragglar gatan fram och ser, om jag skulle försöka mig på det. Men jag kan inte. Och då insåg jag att jag la upp lite bilder ändå, på ett alldeles mycket hemligt ställe. En ledtråd: Hannah Jordansson. Det är mitt namn, jade.
Så nu ska jag fundera under livet medan jag räknar min väl oanvända slantar och försöka lista ut hur man egentligen känner en människa. Vad är det som gör att man känner varandra? Att jag vet när du är född, att jag förstår hur du tänker, eller att jag inte kan vara ifrån dej, att jag vet vad du vill här i livet, att jag bara finns där när du behöver en axel? Hmm, definera vän. Det ska jag göra i mitt stilla sinne och se vart det leder. Förhoppningsvis till något svar, svårt att tro i och för sig, för när jag börjar fundera sådär så kan allt möjligt roligt dyka upp i mitt huvud som är ännu mera värt att fundera över. Kan bli spännande, jag ska tänka över roliga saker, och jag ska tänka på sådana där saker som bara är som man borde acceptera att dom är och inte undra varför eller hur. Jag ska finna någon mystisk dimmig ro i min frenetiska hjärna. Jaja, tiden inne för pengaräkning.

Och gott folk. Jag har klippt mina festivalband idag. Jag är naken. Jag känner mig naken, handleden fryser och jag kan på något sätt inte värma den. Helt naken, och ful, och helt plötsligt mycket mindre än den andra. Jag förstår inte. Jag är blottad! Första gången sedan Juli 2003 som jag inte har ett enda band. Helt sjukt overkligt. Jag är som fångad i en hemsk evighetslång mardröm. Men jag hoppas jag vaknar om några dagar då min handled har vant sig vid ljuset igen. Nope, nu ska jag fundera sen ska jag gråta mig till sömns över min förstörda handled. Med ett snurrigt och knäppt huvud säger jag GODNATT!

It was my EGO telling me why


You know you love me ..

Okej

inga bilder och ingen story än. Men det kommer, någon dag, när jag har lite mer oviktig tid som jag skulle kunna slösa bort på denna givande grej. Hmm. Någon sån dag, annars tar jag mig tid och fixar det bara för er kära vänner. ;)
I övrigt så rockar jag! Och livet bara studsar lekande roligt lätt framåt. Goddagens gott folk! :D
Jag är superduper bra. Yr och galen.

Nu ska jag ägna min natt åt något mer givande, som att kanske kolla på en ännu dummare burk. Tiden visar vad som händer. Fast först ska den där burken som man ska stoppa så kallade mynt i räknas. Vem vet vad som kan dölja sig där, förhoppningsvis några smulor och en hel drös av massa små söta pengar. Vet att det finns några sedlar i, får hoppas på att dom är stora. Så nu ska jag pysa iväg och fixa mitt och kolla hur mycket miljonär jag egentligen är. Sov gott kära människor, sussa lugnt in i drömmens värld!

I gave my heart to rock n' roll


You know you love me ..

Ensamheten

är så otroligt mycket större i en liten tom säng än en stor delad säng. Jag förstår inte varför!? Börjar känna den där konstiga känslar av att inte va hemma, inte ha min alldeles egna säng, och katten. Det har lugnat sig här och man känner verkligen skillnaden.. Det är konstigt, det är ensamt, det är tomt. Men tiderna kommer och allt kommer att bli bättre. Som alltid. Finns det någon gång när Jordan #1 aldrig fixat det som ska fixas!? Nejde, inte en chans. Klara mig ur vilken knipa som helst. Ganska otroligt faktiskt, gjort en hel del stolletoksaker, men livet går vidare.
Sorligt men värre så sitter jag här i min ensamhet och ändå känner mig så bra, så lyckad, så lycklig, så glad. Tankar om folk i ens närhet har gett mig in på nya vägar och jag inser att jag har det riktigt bra. Och det kan jag skratta mig lycklig över.. Fifan. Jag är helt enkelt bra! Och hård! :P

I think i know you


You know you love me ..

Ännu ett år

som har gått. I och för sig så fattar jag egentligen vad som händer. Allt går så fort. På ett år har syrran fyllt 18 jag har gjort sjukt massa grejer. Jag ahr fyllt 20, tagit studenten, körkort, jobbat och sen börjat skolan igen. Vad är det som händer? Just nu, så lever jag livet fullt ut, vilket är helt konstigt roligt. Vettefan vad som är fel, men allt är bra, egentligen.. Helt sjukt. Bara konstigt. Inga motgångar just nu.
Dock kommer inga bilder nu, tiden finns tyvärr inte kvar för den här natten och min dator. Men imorgon. :D:D:
Så nu ska jag chilla loss och leva ett underbart liv.

You're all that I want


You know you love me ..

Trasig

skärm till datorn jag skriver på. Ganska avancerat.
En viss Jordan klarade ännu ett prov idag. Jag är bra!!! Dessutom fixar jag låtarna på hård nu på GH! Jag ÄGER! Så det så. Och denna vissa Jordan är sjukt glad och lycklig helt utan andledning. Och jag ville egentligen bara säga att imorgon kommer det massa bilder från nyår och det gångan året. Det kommer! :D Och som vi alla vet är Jordan, den äldre en riktig pärla på att vara bäst och skapa spänning, vart hon än går! Önska mig lycka till för stunden.

Nej, nu raringar ska jag dra mig vidare. Smala Sussie blir. Jag gillert! :D Hej hopp, ha det superdupernajs!

I see my baby


You know you love me ..

Spänningen

stiger. MATCHEN  med ett stort M är här. Det är nu det kommer ske, nu vi kommer att få veta, nu drömmar kommer att uppfyllas och krossas, nu hjältarna kommer att uppstå, nu intensitiviteten kommer, nu farten kommer att vara, nu allting avgörs. Helt otroligt bra start på året måste jag medge, eller ja, den skulle ju kunna förändras. Det vet jag snart.
Allt jag vet just nu är att jag ska kura ihop mig framför TVn inlindad i både täcken och filtar och mysa skiten ur hela natten och njuta av riktigt bra hockey. Önskar verkligen Sverige en vinst, men dom ska banne mig i granen inte få vinna lätt. Det ska va spänning, vill ha massvis med spänning, in i sista minuten.
I och för sig ska jag inte klaga, har reflekterat mitt lov och insett att jag skapar hyfsat intressant spänning lite överallt vart jag än går. Fast på ett bra sätt. Och jag har även insett att jag gör lite små sisådär roliga saker som jag kommer skratta mig tårögd över om 10 år. Tänk vad underbart där är att leva som jag. tar mig igenom de allra tuffaste tiderna och jag har insett att jag kommer dö, med världens största leende på läpparna, för Jordan (thä van änd ånly) är hul kul som helst att vara och en riktigt tokigt roligt bra tjej. För det är jag det.
Mina tider är bra.

Dock måste jag springa nu, MATCH!

If I die before I wake


You know you love me ..

Final

inatt, Sverige-Kanada. Precis som jag ville. Känner mig egentligen dum för att jag önskade Sverige att möta Kanada i final, när dom lätt skulle dänga Ryssland. Men hej, Sverige har dängt Kanada förut, och det är dags att revansch för fjolårets final. Det är Sveriges tid nu! Och jag ska följa matchen inatt med tänderna gnagandes på naglarna. I och för sig har jag aldrig käkat på naglarna förut, inte riktigt min grej, men man ska väl börja någon gång. Bättre sent än aldrig.
Vi får la se hur dom små pojkarna kommer att spela inatt. Förhoppningsvis med attityd och styrka, och vilja. Det kommer att gå bra, det kommer att gå suveränt!

För övrigt så är det mesta stölligt värre, men vi gillert. Dagarna bara flyter förbi och det känns som om jag inte får någonting gjort i min stimmiga tillvaro. Men det kommer. Det löser sig, som alltid. Allt kommer att gå galant när jag sätter den sidan till! Som vanligt. Borde egentligen börja plugga till mitt M5 prov, men den tiden kommer också. Nu är jag alldelels för upptagen av massa hockey och annat småskit som bara stökar till och lurar av mig tiden hemma. Men det funkar finfint ändå. Svårt att göra dom här tiderna bättre, allt är superduper bra! :D

Nu ska jag kila vidare och kanske hoppas på att hitta på något kul medan jag räknar ner timmarna till MATCHEN börjar!!

Min uppgift är att följa motorvägens trafikskyltar där jag sitter i mitt jumbojet, som egentligen är avsett att flyga hundratusen meter ovan jorden.


You know you love me ..

Äckligt

förbannad just nu. SVT sänder inte Kanada - Ryssland matchen varken på TV eller i play. Som om den matchen är helt oviktig. Jävla idioter. Och dessutom har någonting roligt hänt med min internet kabel så den får inte ens kontakt med routern, skitbra. Och herren i huset vägrar att dra om den, och kommer inte att låta mig få göra det heller. Så inget internet i mitt rum, och ingen ledig kabel så min dator är till ingen användning nu förutom till att spela Harpan. Tus att alla andra ska sova nu och är i sthlm så det finns en dator jag kan använda för att se matchen live på internet. Jag tackar en högre makt för att vi är bortskämda med massa datorer. Känns bra att ha en ny dator och inte kunna använda den.. SUCK!
Dagen har i alla fall bestått av massa skridskor och sen hockey. Fjärde matchen för dagen nu. Först Modo - Färjestad, vilket inte slutade som jag ville. Sen Frölunda - Linköping, gick inte heller som jag ville. Men sen, Slovakien - Sverige, semifinal i JVM och Sverige är i FINAL!!!!!!!!!!!!!!!! Nu börjar Kanada - Ryssland, så vi ses.

You make me feel.


You know you love me ..

RSS 2.0