Jag sitter på en bänk utanför Gröna Lund

eller nått i den stilen. En så kallad stol i en så kallad studentlägenhet. Men vad kan man mer begära?
Och tiden har gått sjukt fort, hela OS är förbi, skrämmande. Jag har jobbat klart, jag har flyttat igen, har hunnit bli moster, studenten, fyllt 20, körkort, träffat massvis med härligt folk, Arvika, meet, massa bilåkande, massa musik, och jag fick till och med besök av Borlänge, :) och kära godingarna från USA, stugan, och massa massa massa massa massa massa massa massa massa massa massvis med saker.. Det blir nog inte bättre än så, det är otroligt mycket som har hänt under sommaren.. Men vi gillert. :)
Just nu längtar jag till juni och hoppas att jag då kan stå med ett vackert papper i handen där jag har klarat av alla B1 kurser och förhoppningsvis B2 inom samma snara framtid och bara säga adjö till skolan och börja resten av livet..
Det är sjukt bra i alla fall, bättre än förväntat. Dock saknar man Värmland redan, får aldrig tillräckligt med tid där känns det som.. Men hej, lika bra attt vänja sig, för jag kan aldrig bo där ändå.. Så är det, men mamma och alla andra får helt enkelt flytta med mig när jag får jobb nånstans.. :)
Haha, det vette tusan.. Men vi får se i alla fall.
Nu ska jag ta och slänga mig i duschen och sätta fart på lägenheten och allt omkring.
Ha det så bra och simma lugnt.

Bara för att jag åt frukost med en pilot idag. :P Hahaha, värre får man leta efter..


You know you love me ..

Valet

Det stora valet, jag gjorde det igår.. Och jag valde Västerås framför Nyköping, vilket jag faktiskt ångrar nu.. Men hej, jag ska bli flygtekniker, så håll käften! :D Så är det någon som kanske vill dela med sig av en lägenhet, så säg till innan på tisdag.. :D

Och jag måste ärligt säga att väldigt mycket går väldigt bra nu. UNDERBART! Och imorgon ska jag hem till mitt vackra Värmland, och till min nyfödda systerdotter. :D:D Häftigt!!

Jag har seriöst inte lust med dretnet längre, så nu ska jag duscha och sen ska jag lägga mej och läsa en bok, och sen sova så jag kan jobba extra bra imorgon på Golden Air för min sista dag.. SÖV GÖTT!!!

take your life, take your life with cocaine.You know you love me ..

Framåtmarsch

Det går framåt i alla fall efter all kalabalik, hemka händelser och universum vet vad. Jag har blivit moster. :D Till en liten Luna. Dock har jag inte träffat henne än eftersom jag jobbar i på tok fel stad just nu, men det kommer, fredag eller lördag, då gäller det! Dessutom har jag träffat min kära släkt från USA, det va riktigt trevligt, även ifall jag va lite mörkrädd att Nina hade gått och blivit för mycket amerikan efter alla år hon bott där, men det va helt okej faktiskt. :D
Och idag, har jag jobbat nästan 11 timmar, men nästan enbart tunga lyft, vilket att får mej att inse att om jag ska klara av det resten av livet så behöver jag nog träna lite mer styrka så det inte tar för hårt nu för tidigt och att jag inte märker det förrän om 30 år..
Det flyter på.. Men nu är jag så jävla trött så jag tror jag somnar snart, så jag ska hoppa in i duschen och sen lägga mej, på en obekväm soffa. Toooo baaad..

Ha're


You know you love me ..

RSS 2.0