Avslut

Jag har haft en helt fantastisk dag uppe i stugan, och träffat massvis med släktingar, ätit gott, och gått hem rikare från travet (bara 50 spänn rikare, men det är bättre än en förlust).
Tyvärr avslutades dagen med en jäkla idiot till bilförare. Det gick ganska sakta hela vägen hem, jag hade sju bilar framför mig som inte hade något avstånd till varandra så jag kunde inte köra om. När det äntligen blev tvåfiligt och 110-väg så drog jag om allihopa (jag vill alltid ligga först när jag kör) och låg och cruisa i 130 och bara njöt av livet. Idioten kör förbi mig i världens fart strax innan det blir enfiligt igen och bromsar ner till 70! Sen ligger idioten kvar i 70 resten av vägen.
Snacka om att tappa humöret när man äntligen får njuta och inte har några rädda, bromsande bilar framför en och den här idioten blåser förbi för att sen tvärnita.
Jag tog mig förbi honom efter 15 minuter, men jag övervägde faktiskt att följa efter idioten tills han stannade så jag kunde spotta på honom. Dock så ville jag hem så fort som möjligt, så jag struntade i det.

Idag var även första gången på många år som jag inte hade ångest över att lämna Leverhögen, för idag kändes det verkligen som om jag snart kommer åka dit igen. Man är mer fri än någonstans ute i stugan, det är helt underbart att bara vara där! Så förhoppningsvis blir det snart en tur igen.

Nu är det läggdags gott folk, midsommarafton är över och jag är spiknykter, men lika lycklig ändå!
Godnatt


Vinst

Sverige vann mot Frankrike idag och kan lämna EM 2012 med huvudena högt (till viss del i alla fall).
Efter hur dom spelade emellanåt idag så förtjänar dom verkligen att vinna den här matchen. Idag var dom det bättre laget. Jag stör mig dock på att "experterna" säger att det har varit fokus som har fattas i tidigare matcher. Jag tror inte ett skit på det om jag ska vara helt ärlig. Sverige hade ingenting att förlora idag, dom var redan ute. Idag spelade dom fotboll utan krav, idag spelade med glädje (för att välja ett lite opassande ord).
Jag blir så jäkla förbannad på hur nästan hela svenska folket, som ska vara dom som stöttar mest, sitter och klankar ner på spelare, ledare och ledning efter matcherna mot både Ukraina och England. Svenskarna måste vara något av dom värsta fotbollsfansen som finns. Det gör mig riktigt sur när folk sitter hemma i soffan och önskar och hejar tills något dåligt/mindre bra sker. Då tvärvänder attityden direkt och svenska landslaget och dess ledning är totalt värdelösa. Hur tusan kan man sitta som supporter att yttra sig på dessa sett? Folk har riktigt svårt i Sverige att inse att fotbollsspelare är mänskliga och kan ha dålig dagar dom också.
Och för er korkade idioter som inte har fattat att Sverige inte är en "stor" nation inom fotboll borde sluta kolla.

Svenska landslaget har många gånger överraskat, och spelat sig till slutspel. Dom har spelat för hela svenska folket, och vunnit matcher som dom egentligen borde ha varit helt utspelade i. Sedan sitter alla jäkla supporter och väntar sig samma stordåd om och om igen. Nej, man borde inte få kalla sig supporter eller vara intresserad av fotboll om man inte kan ta en landslagsförlust utan att tracka ner på alla inblandade.
Svenska supporter är så jäkla gnälliga och giriga så det är snuskigt. Först tror dom att nu jävlar, nu kan dom lyckas, för att sedan trycka ner hela laget. I år har det dessutom varit extremt mycket personangrepp också.
Titta bara på dom irländska supportrarna, dom applåderar fram sitt lag efter en storförlust! Det skulle aldrig hända i Sverige. Här ser vi bara fel och förväntar oss så mycket mer.
Jag skäms, inte för att Sverige förlorar, utan för att svenska folket är så äckliga, rent ut sagt.

Detta gäller ju absolut inte alla supportrar, och jag kände verkligen glädje i hela kroppen för alla dom som rest iväg för att se EM och står på läktaren och sjunger svenska nationalsången mitt under matchen för att sedan få se Sverige vinna! Det glädjer mig verkligen, och dessa supportrar förtjänar också en vinst och även en hyllning från spelarna.

Jag är superglad över vinsten. Men jag hade hoppats på en förlust. Enbart för att stor del av fotbollssverige nu "förväntar" sig fler vinster, mer storspel. Nu är pressen tillbaka på laget. "Kan man slå Frankrike, då borde man gå längre i nästa mästerskap."


Varför kan man inte bara glädjas och njuta av sporten? Varför måste man håna, hata och sedan förvänta sig?


Flashback

Av att sitta och titta på en sån här fotbollsmatch, och ser många fina brytningar, vändningar, anfall och avslut (finns ju lite negativt ikväll i matchen, men det vill jag inte tänka på nu) så blir jag alldeles nostalgisk och tänker tillbaka på egna bedrifter. Den som ligger närmast just nu, och även är starkast, är min 180 som jag kastade för någon vecka sen.
Jag grämer mig nått ofantligt över att jag inte tog kort på denna första. Det hade varit kul att få ha kvar som minne! Men jag har i alla fall ölen (märkt 180) och pappret från matchen kvar.
Samtidigt som jag sitter här och skriver och tittar på fotbollen tänker jag tillbaka på hur det hände. Jag höll ett sånt högt tempo nästan hela den matchen att jag inte hade tid att reflektera över varje pil, utan dom bara kastades, och kastades utan minsta lilla paus. När jag kastade min 180 så förstod jag det inte förrän jag gick fram till tavlan. Jag såg ju att pilarna satt ganska bra samlat, men jag trodde att jag hade kastat 100, möjligen 140. Förstå glädjen i mig som uppstod då jag insåg att jag har gjort det jag har strävat efter så länge, det som alla dartsspelare jagar i början av sina karriärer.
Dessa tankar leder mig ju också vidare i funderingarna på hur nästa ska komma? Kommer jag kunna klara av att kasta 180's med min vanliga kaststil som är lite lugnare, då jag efter två pil inte klarar av att hålla nerverna i styr för den sista? Eller kommer jag bara att kunna kasta dessa 180's i de matcher där motståndaren hjälper mig att stressa upp ett extremt högt tempo?

Dessa funderingar kommer också sätta käppar i hjulen. Man får inte tänka för mycket på det, för då går det inte. Man måste hitta känslan. Känslan har jag, ibland. Jag måste dessutom lära mig att lita på den. Speciellt nu, då mina tankegångar förstör och faktiskt hindrar mig att utvecklas inom sporten.
En sak kan jag i alla fall säga, och det är att jag aldrig skulle ha kastat min 180 utan alla andra deltagare i Flamingo Dart Club som var där. För fy tusan så mycket jag har utvecklats genom att kasta mot dessa underbara människor, och det är verkligen dom som har pressat mig till alla mina bra prestationer och bra kasst! Så tack hela Flamingo, ni är helt underbara.Usch vad svårt det är att skriva och kolla samtidigt!


Förbannad

Jag blir så oerhört förbannad av alla dessa människor där ute (som helt uppenbarligen har stora hjärnproblem och borde spärras in på heltid) som ger sig på oskyldiga, oskyddade och ensamma människor.
Jag tänker svära, gnälla och förbanna en jäkla massa nu, och jag tänker absolut inte att ursäkta mitt uppförande eller mina uttal just nu!

Jag fyllde 24 i lördags och skulle fira med några vänner och mina systrar lite lugnt med några öl och lite musik hemma hos min äldsta syster. Min far kom även dit på kvällen, lämnade paket till mig, drack lite och umgicks han också. När han ska cykla hem strax efter 01:00 (han har kommit ungefär halvvägs) så möter han tre killar, och dom ger sig på han medan han fortfarande sitter på cykeln och sparkar omkull han. Dom fortsätter att sparka honom och stjäl även hans två bankkort, hans iPhone, hans tre Police-halsband, och ett Police-armband.
Pappa vet inte själv hur han tog sig hem efter misshandeln, men cykeln stod parkerad hemma så troligtvis har han rullat på cykeln hem.
Han har ringt polis, spärrat korten och telefonen.
Jag var till akuten idag med honom, då hans knä är sönderslaget. Tack och lov är det inget benbrott, men dom mjuka delarna kunde inte undersökas eftersom han är för svullen och öm, och ska istället undersökas av en ortoped om någon vecka.
Pappa mår efter allt som har hänt hyfsat bra, trots att han inte kan gå. Han har blåmärken och sår över hela kroppen, och tack och lov verkar det än så länge bara vara knäet som han har riktigt ont i. Huvud och armarna (som han använde till att skydda huvudet från sparkar) är såriga och blåa, men inget brutet eller någon hjärnskakning (vad det verkar som). Så trots en hemsk upplevelse så mår han hyfsat.

Jag själv blir bara så jäkla förbannad! Ska man inte kunna cykla hem ensam utan att behöva oroa sig? Att folk ger sig på en när man kommer i fart på cykeln, och slå en sönder och samman.
Just hela grejen med att dom inte hota om att råna honom, utan verkligen gick för fullt i misshandeln och sedan snodde med sig grejerna, gör mig så extra förbannad! Dessa idioter är verkligen ett bevis på att människorna är den råaste och äckligaste djurarten som finns på denna planet! Jag förstår inte vilket nöje dessa personer har i att sparka (nästan ihjäl) en försvarslös människa? Varför gör man ens nått sådant? Visst att man rycker en väska, men när man slår och sparkar utan hinder på en människa som ligger ner på marken helt försvarslös, ja då har man bannemig allvarliga psykiska problem.
Om jag visste vilka dessa personer var så kan jag lova att dom aldrig någonsin skulle våga sig ut igen efter att jag är färdig med dom. Alla saker jag skulle vilja göra med dom kan jag inte skriva här med risk för att jag själv skulle bli anmäld. Men jag kan säga så mycket som att dom skulle ha avskurna öron, läppar, könsorgan, avhuggna fingrar och tår, brutna näsor, brutna ben i hela kroppen. Ja, är dom så jävla fega och äckliga idioter så ska dom fan lida för resten av livet!!!!


Är det någon som har sett tre killar (varav en färgad) som befann sig vid "Hamntorget" eller vid Löfbergs Lila skrapan natten mellan lördag och söndag mellan 01:00 och 02:00 så är tips oerhört välkomna!!! (Nej, jag ska inte göra något olagligt, jag vill bara att dom jöklarna ska åka dit!!!)Korv

Inte ens på min födelsedag få jag frukost på sängen, utan får kliva upp och koka mig korv med bröd. (visserligen finns det nog inte mer än smör och möjligtvis fryst bröd i det här hushållet så jag ska väl inte klaga)
Jag ska äta min korv nu, sen blir det att fortsätta med listerna eftersom jag har struntat i dom för att vara social dom senaste dagarna. Hujedamej!


Dejt

Sista dejten med herr Larsson är nu tyvärr över. Både tragiskt och skönt. Mot slutet vart det sådär jobbigt så att jag inte riktigt kunde bestämma mig om jag skulle fortsätta att läsa eller "spara" på det för att jag inte ville att det skulle ta slut.
Inom snar framtid så kommer jag istället att börja dejta herr Sjöberg, vilket kan bli intressant!
Nu ska jag dock försöka jaga ikapp John Blund!


Tavla

Även ifall tavlan nu sitter uppe så har jag inte tid att kasta istället. Listhelvetena i taket i vardagsrummet är i alla fall på plats och imorgon ska R fixa skarvarna (nått ska han allt få göra).
Jag har en riktig skitdag känns det som, så jag ska sätta mig med herr Larsson en stund innan jag fortsätter med golvlisterna..


Träna

Jag skulle vilja träna just nu. Både Dart och motion, men mitt tidsschema säger bestämt nej! Fasiken också.
Idag måste jag verkligen få upp alla taklister, såga golvlister till sovrummet, sätta fast sovrumslisterna samt sätta om alla lister i lägenheten. Jag måste göra detta i min totalt överbelamrade lägenhet. Utöver det står tvätt, ett ton av disk, montering av tv-bänk också på schemat. Helst skulle jag ha behövt fixat fars bil idag (är upptagen imorgon, och snart kommer styvrar tillbaka och gillar inte när man är dör och grejar), har även en cykel som ska servas/repareras och även rustas upp innan styvfar kommer hem. Så allt detta skulle behöva göras idag..


Tävling

Tabellen för senaste Flamingo Open är tydligen uppdaterad. Och gissa vad som står noterat, Hannah och en 180!!!
Haha, så jäkla kul att få göra det med massa folk omkring och nu få det med på hemsidan!
Så nu jäklar ska tränas och massa fler ska kastas in!!!


Sista

Va det där sista gången kanske?


Hemligt

Jag har skaffat mig ett hemligt vapen nu, så då ska ni allt få se. Jävlar vad ändring det ska bli. Kommer bli fantastisk bra det här.
Dock innan jag väl kan få användning av min hemlighet så har jag en jäkla massa annat att stå i...


180

Dagen bestod i att fara till Karlskoga och kasta pil igen. Och nog fan gjorde jag min första 180!!!!!! Fyfan, jag är verkligen så jäkla nöjd! Dessutom gör jag den under tävling, med 8 pers i rummet! Helt jäkla otroligt! Ölen som jag fick för den var den godaste jag någonsin har druckit dessutom!
Utöver det så lyckades jag ta två set mot Mr. Bäst! Annars spelade jag visserligen skit, men fyfan så nöjd jag är!!!!!!!Mr. R

Jag förlorar nästan alla set just nu, dock vann jag min match mot Ross! Så jäkla gött! Har tagit nått enstaka set mot han, men aldrig vunnit en match. Fyfan vad nöjd jag är. Nu kör vi snart igång andra rundan! :)Olja

Dagens goda gärning bestod av att hjälpa en tjej på macken att kolla oljan på hennes bil. Inte så mycket för en annan men hon vart glad i alla fall. Kul att man kan hjälpa någon i alla fall.
Nu bär det av mot Kil och pilkastning.


Jobbintervju

Taggar för jobbintervju och försöker leta reda på alla papper och referenser jag behöver ha med mig för dagens möte. Även om allt är "sorterat" i min monsterpärm så är det inte det lättaste. Att sen få fram nummer till mina tidigare arbetsgivare är inte heller det enklaste. Vi får se, förhoppningsvis kommer jag inte dit tomhänt!


Äntligen

Grattis Michael Dunlop till vinsten i Monster Energy Supersport TT Race 2! Fyfan vad skönt att se honom vinna! Äntligen! Han fullföljer loppet och vinner med 13,26 sekunder. Tråkigt dock att William inte tog sig längre än några hundra meter innan hans cykel förlorade en cylinder.
Men Michael, den orädde, jäkla Dunlop fick sin tredje TT vinst. Fyfarao vad jag är glad! Grymt kul lopp dessutom!

Nu är det bara ett lopp kvar, och jag vet inte hur jag ska klara mig ett helt år till nästa Isle of Man!!!?Brie

När man har en brie i kylskåpet som går ut så får det helt enkelt bli ens lunch idag. Varken nyttigt eller mättande, men det vore ju förargligt om jag hade behövt slänga den. 8 små salta kex med brie på blev det i alla fall. Man står sig åtminstone ett tag på det :)
Och nu dröjer det troligtvis ytterligare ett år innan jag köper brie igen.


Superstock

Får väl säga grattis till John McGuinness som tog sin första Superstock seger. Jag vart både förkrossad och överlycklig för Michael Dunlops andraplats! Synd att han missade förstaplatsen och underbart att han får vara på pallen. Själv är han missnöjd, vilket jag kan förstå, dock gjorde han ett riktigt grymt sista lopp..

(nr 1 = John McGuinness
nr 9 = Michael Dunlop)


https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/282244/images/2012/pic_205483275.jpg" class="image">


Isglass

Luna fick en isglass förut och blev alldeles blå om tungan!


https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/282244/images/2012/pic_205454062.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/282244/images/2012/pic_205454062.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/282244/images/2012/pic_205454099.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/282244/images/2012/pic_205454166.jpg" class="image">


Grodan

Luna spelar "grodan" (Tap the Frog) på min iPad. Snart ska vi äta isglass, sortera skräp och sen gå till lekparken. Blir en trevlig eftermiddag med världens bästa barn!!! :)


Supersport

Loppet inleddes självklart helt grymt av Michael Dunlop, som inte var helt oväntat. Jag satt och verkligen höll tummarna för den unge, orädde Michael. Jag ville verkligen se honom ta sin tredje TT-vinst, och han ledde överlägset. Till sista pit-stoppet, där han inte får igång cykeln igen, och när den väl gick igång så tappade han en cylinder. Och hela loppet var förstört. Så jäkla tragiskt! Kul för William Dunlop med en tredjeplats, även om han inte riktigt körde till sig den, utan fick den på köpet.
Ikväll vankas superstock, och även om detta inte riktigt är Michael Dunlops bästa så hoppas jag på revansch för honom!


Disk

Det är tur att man har två diskställ när man har ofantligt mycket disk!! Nu är det ju inte så att jag är skitlortig, utan har plockat upp det mesta ur dom tusen kartongerna som står i lägenheten just nu.. Men det tog sin lilla tid. Nu är det över. Dock vet jag inte vart jag ska göra av allt sen när det är torrt..


TT 2012

Äntligen! Som jag har längtat det senaste året! TT och Superbikeloppet har körts. Underbart, det finns inget som TT! Världens bästa tävling, och en vacker dag kommer jag vara där live. Jag kommer stå där på Isle of Man och njuta som aldrig förr.
Det finns faktiskt inte ord som beskriver hur glad jag blev, och hur bra jag mådde av att få se första loppet.
Grattis till John McGuinness till 18:e TT-seger!
Lite synd tyckte jag även om Michael Dunlop (en av mina favoriter) som körde sin Superstock-cykel och inte fick någon bra placering.
Har massa olika sidor och appar att titta på TT nu. Åh det kommer bli en helt underbar vecka!!! :D


https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/282244/images/2012/pic_205078455.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/282244/images/2012/pic_205078455.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/282244/images/2012/pic_205078455.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/282244/images/2012/pic_205078455.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/282244/images/2012/pic_205078554.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/282244/images/2012/pic_205078557.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/282244/images/2012/pic_205078570.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/282244/images/2012/pic_205078636.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/282244/images/2012/pic_205078652.jpg" class="image">


Skor

Kunde ju inte hålla mig från att shoppa lite skor idag. Sådär lagom bra och onödigt när man är arbetslös. Men har man ett skobegär så har man! Det ligger nog i släkten tror jag.. För jag har aldrig sett någon ha så mycket skor som både storasyster och mor! Herregud!
Tur att det va rea så man sparade några kronor i alla fall. :)Handbroms

Typiskt också! För dålig verkan på handbromsen under besiktningen idag. Det värsta av allt är att jag tänkte fixa den, då den varit lite dålig, men tog mycket bättre häromdagen så jag struntade i det.. Typiskt också!
Men det är ju fars bil, så egentligen hans problem, men ska försöka fixa den i alla fall.
Far är ju ute och jobbar så därför var jag tvungen att åka iväg till farbror bildoktorn idag.
Snart väntas flytt!!!


RSS 2.0