Trollhättan

Nog för att jag jobbar i Trollhättan nu ett tag, men fan alltså. Vilken skit, Skoghall är helt fucked up, och nu kan hela Hammarö gå och slänga sig i väggen.
Jag vill inte höra mer, så håll käften allihop, jag vill inte veta mer. Det är alldeles för mycket. Idioter.

Och du ditt lilla pucko, nu tror jag att du har sagt ditt sista, du skulle bara våga komma med nått nu!!


Fatta, jag vill inte höra mer. Jag flyttar snart, igen, tack och lov. Då slipper jag Hammarö, och all dess jävla skit..

Dagens samhälle

Vart har vi egentligen kommit i vår utveckling? Vår  miljö och omgivning rasar, medan folk bara försöker att förneka det. Det är vanligt att barn numera har ihjäl varandra. Vi har ingen hållbar utveckling. Våra rättsystem och sjukvårdssystem är helt åt skogen jorden runt. Det finns ingen respekt kvar för andra människor. Vi är jordens intelligentaste djur, och vi krigar och dödar varandra hejdlöst. Folk svälter världen runt, men hjälper vi dom? Vi sitter hemma och njuter av våra egna liv och behagligheter istället för att bry oss om andra och resten av omvärlden. Något måste vara fel, för så stor del av jordens befolkning som inte bryr sig är inte mänskligt längre. Vi har nått ett stadie där vi inte kan samspela för en fortsatt lyckad framtid. Vi har nått ett stadie av förnekelse, där vi bara bryr oss om vårt eget bästa. Vi bryr oss inte heller om våra utvecklingsländer.
Jag är trött, förbannad, ledsen och jävligt frusterad över att vi har kunnat gå så här långt och illa. Det är egentligen inte mänskligt möjligt. Men vi har bevisat att vi är djur, det är bara den starka som överlever. Men vad gör det om bara den starka överlever när vi förstör så himla mycket på jorden, vi har snart förstört det mänskliga livet. Det är upp till dig och mig, om vi vill leva i den här världen, om vi vill föda ett barn till den här världen. Det är upp till dig och mig om vi vill förändra det.
Och då frågar man sig, "vad kan jag göra?"
Och vi kan göra en hel del, varje månad lägger jag mina extra pengar och även sparpengar på att kunna köpa ekologisk mat och varor för att skänka några extra kronor till något bra. Jag köper majblomman när den kommer, majblomman som är Sveriges största barnhjälpsorganisation. Jag gör allt i min makt för att sortera mina sopor, och jag återvinner min pant. Jag skulle aldrig längre förmå mig att slänga skräp på marken och påverka vår miljö ännu mer. Det finns en hel del annat jag ägnar min tid åt för att hjälpa till. Men det är svårt för en 20-årig student att få resurserna att räcka till när det inte ens finns mat i skafferiet månaden ut. Men tro mig, det kommer att ske förändringar från min sida, och jag ska göra allt som, står i min makt för att motivera fler att hälpa till! Jag ska ut i världen och rädda den!

http://www.raddavarlden.nu/
http://www.wwf.se/
http://www.algore.com/
http://www.klimatsmartcommunity.net/
http://www.climatehotmap.org/
http://www.globalwarming.org/
http://www.ncpa.org/pi/internat/intdex11.html
http://www.ncpa.org/

och det kommer en hel del sidor till, men kolla in dessa så länge!

Nu ska jag bege mig vidare och förändra saker och ting, för nu är jag trött på skiten!!!


You know you love me ..

RSS 2.0