Semla

Har varit megasugen på semla i flera veckors tid. Jag har kommit på mig själv med att köa till kondisdisken och insett att jag gillar INTE grädde, och att det är onödigt att köpa. Så det har inte blivit någon semla för min del förrän nu.
Hittade en som det stod vanilj på. Smart som jag är trodde jag att det va nått vaniljskum istället för grädde. Men det va vaniljkräm istället för mandelmassa! Vilket jävla skräp! Smakade mycket värre än en vanlig semla (tror jag, det va flera år sen jag åt någon) och det var inte alls gott.
Och som straff för min dumhet får jag nu lida av megamagont.
Plus att det va omöjligt att äta, så man fick ju all jäkla grädde i näsan, så det både smakar och luktar grädde i mig! Fyfan alltså!


Svängningar

Att en sådan bra dag kunde svänga om och bli till massa småproblem och deppighet. För att sedan vända om till helt okej.
Min Opel ger mig mer problem och huvudvärk. Nu funkar i alla fall värmen och batteriet är nästan okej. Men vindrutetorkarna har gjort sitt (troligtvis på grund av irländarna som tror att de är till för att skrapa bort is med) och man ser inte annat än massa flammor i rutan. Fixade det genom att tvätta rutan, men det vill ju gärna regna eller skvätta massa från andra bilar nu när det smälter ute så rutan är ju skit typ så fort man gjort rent. Och nu efter jobbet när jag parkerade bilen tyckte jag att det va konstigt att stereon fortsatte att spela när jag drog ur nyckel ur tändningen och jag försöker stoppa in nyckeln igen och det går inte. För tändningen har hängt sig. Efter massa pillande med massa vassa saker i mörkret lyckades jag i alla fall få in nyckeln och stänga av tändningen ordentligt, men det går trögt. Har inte lust att ha tändningen på i en bil som redan har superkasst batteri. Förhoppningsvis så får jag in nyckeln imorgon (testade att köra in och ut ett par gånger och det kärvar rätt ordentligt där inne). Så länge bilen håller tills söndag kväll så är väl jag nöjd, för då gör jag min sista tur i den!
Och om jag någonsin funderar på att köpa Opel, kan någon snälla stoppa mig från att begå mitt livs misstag!?

Dusch och puss


Oflyt

Jävla oflyt att imorse plocka hem alla arbetströjor för att tvätta dom och maskinen varit upptagen hela dagen. (hatar att inte kunna boka tvättid för det här händer varje gång) Och extra drygt att jag på grund av detta glömmer att ta tillbaka de smutsiga tröjorna till jobbet för nattens skift.
Tur att man har underställströjor och EN (endast en) T-shirt. Får duga för i natt.
Nu vankas snart jobb igen, och förhoppningsvis blir det en tidig avslutning :)
Kom även på att jag idag prioriterade shopping framför min framtid, vilket kan kosta nig dyrt. (idag va det i alla fall hyfsat billigt)
Så imorgon måste jag verkligen få tummen ur och ringa och skicka massa mail som kan säkra min framtid!


Stolt

Är så stolt över mig själv som lyckas köra bil från jag vet inte vart till Barkarby (som va mitt mål). Jag som till och med lyckats gå vilse på Maxi satte mig i bilen, for och tanka och sedan körde. Utan GPS eller kartor!
Shoppingsinnet är bra, leder mig rätt!
Har varit där en gång förut, och lyckades då köra fel med GPS, så denna bedrift är helt klart värt att fira! Är 8 böcker och nån skiva rikare så här ska set njutas innan jobb!

Pösss


Tragiskt

Känns faktiskt ganska fel och tragiskt att säga hejdå till alla (nästan alla) och ändå ha fyra nätter kvar att göra.
Hade hellre slutat under a-checks nätterna. Nu känns bara dom kommande nätterna lite halvfejk.
Ni vet alla människor som tycker om att göra storslagna entréer!? Jag är tvärtom. Jag vill göra ett storslaget hejdå!
Nu blir det inte så, men jag får göra det bästa av situationen. Det är ju trots allt ett jobb jag trivs med och tycker om så nu ska jag bara njuta av dom kommande nätterna.
Nästa gång kommer det att bli bättre, för nu har jag lärt mig min läxa. Jag måste verkligen sluta leva i nuet och börja tänka framåt.
Det är inte så att jag inte tänker framåt ekonomiskt, eller att jag inte planerar eller har planer, inte heller så att jag inte vet vad som kommer ske i framtiden. Men jag har helt enkelt varit för nöjd med situationen för stunden för att ens komma ihåg framtiden.
Inget är ju över än, och med lite medgång kan jag kanske använda det där esset jag har i rockärmen!

Pösss å gonatt


Kropp

Vad händer med min kropp?!
Har varit illamående i flera dagar från och till och nu när jag äntligen lyckats få ner illamåendet så får jag jätteont i halsen, snuva, huvudvärk, och möjligtvis feber.
Ska det aldrig sluta bråka tro? Hur tusan kan man ha ett sånt jäkla dåligt immunförsvar?
Suck, sovas ska försökas nu, men betvivlar att min klena kropp vill låta mig.
Vid 20-tiden kände jag av halsen och nu är det nästan olidligt.
Äh, godnatt!


Saker

Morgondagen har en massa sysslor och saker att göras.
Vardagsrummet ska målas med den ljusa färgen, och förhoppningsvis ett lager av den mörka.
Tvättrum ska bokas och förhoppningsvis tvätt tvättas.
Massa disk ska diskas.
Tapeterna i hallen ska kantlimmas en extra gång.
Golv ska dammsugas och skuras.
Lådor och spåskivor ska bäras upp på vinden.
All annan skit ska plockas bort.
Garderob ska städas ur och fixas.
Sopsortering ska sorteras och slängas.
Fönsterram i sovrummet ska spacklas igen för att sedan målas.
Fler lister ska slipas och målas.

Det är säkert en massa annat som ska göras, dock är jag för trött nu för att komma ihåg allt.
Måste även säga att mina sömntabletter verkar riktigt bra nu. Inga starka medel eller nått i dom, bara vanliga hormoner. Dom gör en faktiskt sömnig! Superbra, och inga dumma bieffekter!

Godnatt


Opel

Eftersom jag varit krasslig de senaste dagarna kändes det skönt att få sluta tidigt i natt. De flesta sv oss stod på rad och skrapade bilarna. Alla åkte och kvar satt jag och försökte desperat att skrapa insidan på vindrutan ren. Efter att jag lyckats få två små kilhål så bestämmer jag mig för att åka och låta värmen tina upp resten.
Dock inser jag efter någon kilometer att värmen är typ helt obefintlig, och det blåser svinkallt på mig och i hela bilen. Bestämmer mig för att stänga av värmen, det går ju att sitta där i kylan. Efter en halvminut så är mina två kilhål igen immade istället. På med kylan igen. Försöker varva bilen varm (ja, jag vet, rusa aldrig en diesel, men jag hade inte mycket val). Hjälper inte, får stanna bilen och kliva ut för att värma mig utomhus (och komma bort från kallblåset) i minus jävla 12 grader!
Hur tusan är det ens möjligt att minus 12 kan kännas varmt?
Jag är så frusen så jag tvingar in mig i bilen för att köra till Rosersberg och ta en riktigt varm dusch. Och ju mer jag kör, ju mer börjar insidan av vindrutan frysa på igen. Jag får verkligen tacka högre makter för att jag har kört den sträckan såpass många gånger så att det sitter ryggmärgen, för att se vart man körde var praktiskt taget omöjligt.

Det är inte så att jag gnäller nu, har bara insett att den där Astran jag funderade på att köpa kommer aldrig hamna i min ägo. Nejdu, i min ägo kommer det då aldrig finnas Opel!

P.S om det nu är så att varmvattnet är slut här, ja då kommer jag att gnälla!
Tack och adjö!
D.S


Munont

Hur tusan kan man få feber, huvudvärk och yrsel av en jäkla visdomstand?
Patetiskt, men hela kroppen värker nu.
Tips på sätt att lindra allt är hjärtligt välkomna!


Svårt

Hur svårt kan det vara? Varför är inte allt enkelt? Varför är jag inte barn? Varför är jag vuxen?


RSS 2.0