Avenyn

Avslutade andra säsongen av Andra Avenyn igår och ska efter duschen påbörja tredje innan jag ska försöka sova. Skitkass serie egentligen, men helt klart beroendeframkallande! Påbörjade den i England för nästan två år sedan i brist på annat och hade då problem med att få hem andra säsongen. Därav omtittningen nu och resterande avsnitt. Tragiskt. Allt verkar gå mot sitt slut. Undrar vad jag gjorde senast det va uppehåll på alla serier? För snart är jag där igen. Måste hitta något nytt.
Jag har även bokpanik just nu. Vill hitta en bra bokserie att kunna fördriva tid, sömnlösa nätter och tågresor med. Gärna någon fantasy/magik (inte Harry Potter stuket, lite mognare) eller någon typ kriminalserie.. Har läst massvis med Jo Nesbo, så något liknande den stilen. Förslag och tips välkomnas varmt!

Nu nalkas det dusch och snart sovläge, tack och lov för en tidig natt, för idag är jag faktiskt riktigt trött!


Sov gott snyggingar


Sömnlöst

Ingen John Blund som kommer på besök idag heller verkar det som. Förstår inte hur länge man ska behöva ligga och bara försöka somna utan att det händer någonting!? En snorig/halvblockerad näsa gör det inte bättre. Ena näsan rinner som fan samtidigt som den andra näsan är helt blockerad. Drygt! Vilken innebär att jag har andnöd samtidigt som jag i min trötthet försöker motarbeta snoret från att kladda ner kudden! (Ja, jag vet att det heter näsborre och inte två näsor, men jag tycker inte om ordet näsborre.)

Spanade in senaste avsnittet av Dexter idag (otroligt att jag kunde hålla mig 24 timmar efter att avsnittet hade släppts) och insåg tragiskt att snart är den här säsongen över. Vad händer sen? Hur kommer jag att överleva? Dexter är allt som behövs för att göra mig hel. Han är magi... Helt förtrollande och beroendeframkallande!


Älskade, älskade Dexter, vad ska jag ta mig till utan dig?


Rövhål

De finns verkligen överallt. När man blev av med ett halvdant rövhål (som var helt okej ibland) så kommer ett nytt, mycket värre. Vad tusan gör man då? Förstår mig inte på dessa människor. Och ser inte fram emot att genomlida sommaren igen, speciellt inte utan min kära vän och pelare från Köpenhamn. Tack vare vännen var rövhålet enkelt att klara av då... Nu är man ensam, tills andra häromkring börjar se rövhålet också.
Förutom skärsår i handen (från att rövhålet slet bilnycklarna ur händerna på mig, och stack iväg med bilen) så har rövhålets barnsliga beteende varit framme (blev skitsur över att han fick skjuts hem, så jag fick behålla bilen och slapp åka kommunalt en timme för att ta mig hem från jobbet och inte kunde åka in till Stockholm och gå på strippklubb, under arbetstid), han har rövslickat, snackat massa massa skit, stulit jobb och tagit åt sig äran (för sånt han inte har gjort eller sett) och allt detta på endast två nätter! Vet helt ärligt talat inte hur jag ska stå ut med detta varannan vecka av mitt liv?!
Överväger helt klart att säga upp mig, man ska väl inte behöva plågas och vara på sin vakt vareviga minut i rövhålets närhet?
Rövhålet snarkar dessutom, riktigt högt och vibrerande. Och med papperstunna väggar så får jag ingen sömn (speciellt inte med tanke på vilka problem jag har vanligtvis).
Har dessutom fått snorig näsa, halsont, huvudvärk och feber. Att jobba utomhus i regn, blåst och mörker, hand i hand med rövhålet gör inte den här vistelsen bättre... Dessutom har jag inte tid att vara sjuk, så en härlig förkylning säljes till högstbjudande!!!


Rövhål


RSS 2.0