SKOGHALL

SKOGHALL

Krångel och ondhet.

Min dator krånglar fortfarande, har varit inlämnad och flera stycker har kollat på den. Vi har betalat massa pengar för det, men den funkar fortfarande inte.
Och så pajjar telefonen mer och mer för varje dag, den är inte ens en månad gammal, så skulle jag lämna in den då sa dom till mej att jag har fel sim-kort, och då bytte jag, då gick det inte att använda telefonen alls, och så lämna jag in den igen, och nu ska dom laga den, får tillbaka den om tre veckor.. :S Segt.
Och min TV tar på något konstigt sätt bort kanaler av sig själv, så nu har det försvunnit tre kanaler, vet inte hur.. :S

Och sist men inte minst, så skulle jag handla idag, skulle köpa müsli och yogurth så jag har någon frukost hemma, men då gick det inte att ta ut pengar, och det gick inte att handla på kortet. Fast det finns pengar på mitt konto, och kortet är inte avmagniserat, och jag måste ringa Nordea imorgon och krångla med dom för att få reda på vad som är fel. Troligtvis är det någon annan som har spärrat mitt konto, troligtvis samma person som beställer massa grejer i mitt namn som kommer till min brevlåda varje dag som jag måste betala. Blä för den människan i alla fall..
Det kanske är samma person som varit in i min lägenhet och stulit tallrikar och tröjor från mej, det märks.. Men jag ska då aldrig mer lämna lägenheten utan uppsikt..  Konstiga saker händer då.

I övrigt så fungerar allt bra. :D Förutom att jag måste städa, fast det är inte smutsigt eller så, det är bara så mycket grejer och jag vet inte var jag ska få plats med allt. :S Blä, men det tar jag imorgon..


Och en riktigt kul sak är att jag har skrivit klart min rapport till den idrottslektion jag ska leda, och jag ska verkligen köra skiten ur mina klasskamrater.. HAHA, ett stenhårt pass med massa fys och styrka ska om få av mej.. Dom ska tigga och be om nåd... HAHAHA.. Nja, så hemsk kommer jag nog inte va, men jag är ond i alla fall. :D :D

Vill tacka kära faster Nina borta i Denver för alla julklappar, har både ena tröjan och ena läppglansen på mej nu. Jättefina grejer. (Tror att du kommer vara här inne och snoka igen) :P

Nu ska jag greja lite, sen sova, börjar inte förrän 12.25 tror jag. Det är ganska skönt..
Sleep tight, :)


I got a face that's made for violence upon ........

Värmland

Snart bär det av hem igen.. Torsdag, längtar.
Kommer visserligen att missa två matcher, men det är sånt man får leva med. Jag vill hem.. DOM vill ha hem mej. Och vad ska man göra när man hittar en biljett som är billigare än när man samåker med bil? Det är perfekt, och jag är ledig fredag så jag kommer på torsdag redan.. UNDERBART.

Och jag har upp över öronen fullt med saker att göra, jag måste diska, tvätta, städa, och har sjukt jävla mycket att göra i skolan. :S
Men jag ska hem, samla nya krafter. Va hemma i nästan tre veckor och längtar redan igen. Weird, men jag tycker om Hammarö. Det är är bra ställe! Riktigt bra.

Och idag skulle jag välja område att ha ett muntligt anförande om i nationella delen i svenska. Valde att prata om anarkismen på 1800-talet. Jävla löjligt att det måste vara 1800-talet. Nästan alla har valt nån satans författare att prata om, nått vi redan har hört 1000tals gånger. Jag ville göra nått ingen på skolan tidigare gjort. Min lärare var nöjd med mitt val. Jag med! Får väl researcha lite, och se vad jag har att komma med när det är dags vecka 5.
Go for it girl..

Kommer visserligen inte att kunna träna bandy nått den här veckan, vilket är synd. Men imorgon har jag inte tid om jag ska hinna med skolan och allt. Och under torsdagsträningen är jag hemma i mitt kära vackra Värmland. :D
Jag får leva med det.
Har visserligen tränat en gång den här veckan redan, och jag hinner träna innebandy på onsdag, och så har jag ju möjligheter att vara aktiv hemma med. Så det löser sig nog. Jag gillert i alla fall.

Har även kommit underfund med att nästan alla jag pratat med på hela skolan, har sagt otroligt mycket dom aldrig hållt. Fattar inte vad det här är för ställe egentligen, är jävligt trött på allt skitsnack och på hur omogna alla är.
Det är riktigt stor skillnad mellan tjejer och killar i den här åldern har jag märkt.
Nog för att jag är ett år äldre, men dom verkar vara 10 år yngre.. :S Väx upp och lär er livet!! Patetiska små barn..
Men man blir som man umgås, man kanske borde isolera dom där små omogna pojkarna, så dom inte smittar varandra mer än vad dom redan gör.. Svår lösning..

Nu borde jag sova.. För att hinna till skolan och hinna byta om till verkstadskläder behöver jag gå hemifrån halv 8 imorgon.. Och jag vill inte missa den biten..
I övrigt så tycker jag verkligen att alla som bryr sig om folk i allmänhet och rättvisa borde se dokumentärer PARADISE LOST, eller besöka --> www.wm3.org

Lev livet, det är det värt,


Ohh baby, I'm just a girl whos killing a boy ..

DEXTER

Dexter ís my air, mmm, I love it.
Säsong 2 färdigtittad, om det ändå fanns en 3:de ute nu..
I want more Dexter.. Yeah, I like it. ;)

Men får väl fortsätta leva, och leka lite..


Har bara en sak att säga nu, till alla er som tror att ni gjort en bedrift genom att vara unga föräldrar, slutat röka, droger, eller liknande att ni är bara en stor bunt idioter allihopa.
Det var erat eget val från början, så sluta tycka synd om er själva.. Förhoppningsvis är ni inte så dumma så att ni inte fattar att sex utan skydd leder till barn, och alla lär ju veta att cigaretter, alla sorts droger och allt leder till ett beroende.. Sitt inte och klaga på att du inte kan betala hyran för att du har shoppat upp pengar..
SUCKERS, ta tag i erat liv..

Nej, sova och skola, skapa en framtid, utan några beroenden eller småbarn hängandes..
Jag är i alla fall så smart att jag väntar med att skaffa barn tills jag vet att jag har ekonomi, utrymme och TID för att kunna ta hand om ett barn.. You know, love isn't everything.. DU lär ju inte kunna mata ditt kära barn med enbart kärlek, eller hur? Sucker.

Skit i dom och lev livet, live it good!!


Sorry babe, I'm just a girl who's killin' a boy!!

RSS 2.0