Allt mer

Allt mer händer och allt mer behövs göras. Men jag har ingen lust, just nu vill jag bara vara, leva och vara lycklig. Och nu är det så, jag är nöjd! :)
I övrigt så var jag hemma i helgen, det var satans skönt att vara hemma, ville inte tillbaka till Västerås, men man är ju tvungen. Och så höll vi på med poolen hemma, taket va nästan helt klart när jag åkte. Men det va ju inte det lättaste att bygga även om det va uppdelat i sektioner, menmen. Det börjar bli mycket vackert hemma i alla fall :D
Och så körde jag upp i fredags, det gick skitbra, förutom att jag va ovan bilen sa han och kuggade mej för det. Han ansåg att mina motorbromsningar inte va helt mjuka (konstigt när det va första gången jag körde diesel) så han kuggade mej för det. Känns ganska tragiskt att bli kuggad för nått sånt.
Jag verkligen ville kugga för nått ordentligt, för nått jag gjorde fel, men nej, nu va det på grund av bilen.
En fördel är väl att jag vet att jag hade klarat uppkörningen med en annan bil så nästa gång går det förhoppningsvis bättre. :) Så jag ska bara köra någon mer diesel innan jag kör upp igen är det väl tänkt. :P Ska bara ut och ragga någon som vill låta mej köra, men det är inte så svårt. :P

Nu ska jag kila vidare, dagen är fortfarande ung, och jag har massa saker jag vill göra, och jag kommer verkligen inte göra något av det som behövs eller som är planerat, jag ska bara göra kul saker och leva livet..

Tjingeling,


You know you love me ..

image2



image3

I let my freak flag fly

I'm gonna let my freak flag fly
I've been a fool a lifetime
But today I'll be the king
I'm gonna let my freak flag fly
Waving high up in the air
For everyone to see

I'm the best thing that you ever had
How could you let me go?
How could you let me walk away?
When the only one i ever
really care about is you
I don't care what the people say

I'm let my freak flag fly
I've been a fool a lifetime
But today I'll be the king
I'm gonna let my fread flag fly
Waving high up in the air
For everyone to see

Noone takes me seriously
Because I'm such a fool
And everybody knows it's true
But everything I've ever done
I've done because of you
Yeah this is what I have to do

I let my freak flag fly

Where did it all go wrong?
And why d'you keep pretending when you knew it all along?

Now the people that I used to know
All laugh behind my back
They think that it's some kind of joke
And everybody stares at me
Like it's some crazy act
But today I'm gonna let them know

I let my freak flag fly
I let my freak flag fly
I let my freak flag fly



Värt att tänkas över,


You know you love me ..

Skitliv

Ungefär vad jag tycker just nu.. Är riktigt äckligt sjuk. Feber så in i helvete, sjukt ont i halsen fast jag inte har några halsmandlar, jävligt ont i huvudet, kramp i varenda kroppsdel, öm på utansidan av halsen, huvudet och nacken, och jävligt ont i nedre delen av ryggen, + att jag spottar en jävla massa blod. Fyfan för den här skiten, hela veckan har varit förjävlig med magkatarr så jag har knappt ätit under veckan, så nu när jag inte kan äta på grund av halsen och inte sova på grund av febern så är jag levande död! Fyfan, för skit.. Och sepe folk, som påstår att man ska vänta ut det. :S Det lär ju inte ta flera år.. Eller?
Och min lägenhet ser ut som skit, och jag kan inte städa eller ta min lilla disk, för bena bara skakar när jag står upp. Orättvist, jag vill vara ute och springa, ut och härja, orka göra något. Det är ansträngade att lyssna på musik nu. Fan för sjukheter. Nu byter jag kropp.

Har i alla fall haft gott om tid att fundera på saker idag. Man kanske skulle satsa på att skriva en storslagen låt, eller kanske joina Magnus Ugglas band, eller göra något riktigt galet som att stjäla ett flygplan och se hur det går. Kanske skjuta kungen. Nånting i alla fall, förutom det här. Jag är uttråkad och kan inget göra.


Och du, jag vill bara säga till dej, nej! Du misslyckades ändå. Som vanligt. Du bara tror. Haha, så illa. Jag har kul nu i alla fall åt dej. Och du sitt inte och beklaga dej över saker som inte finns som du vill ha när dom finns, det är ganska orutinerat måste jag säga. Haha, löjligt dålig.

Nu orkar jag inte med det här. Tjingeling


You know you love me ..

RSS 2.0