Sjukligt

i min hals, näsa, huvudet, bena, ja lite överallt. Men det rullar framåt på min nya rosa cykel. Som är totalt värdelös för den delen. Menmen, det får funka, ett tag i alla fall.. Det är nått så att man åtminstone tar sig fram. Typ.
I övrigt så jobbade vi lugnt idag. Fick gladeligen enklare jobb när jag mådde som värst. Slutade halv 5 idag, fast jag hade jobb till halv 7 om jag ville. Men någon dag behöver man komma hem och vila också. Och väl hemma så är jag på väg in i duschen och så kommer mina "kära" granne och jag hör henne skrika i korridoren om att det stinker där. Och när jag öppnar dörren till duschen ser jag att hon öppnat korridorsdörren ut till gatan och där ute står det folk och röker. Skapligt kul när man kommer ut endast iförd en turban och t-shirt. Dessutom har hon världens med bortskämda unge. En riktig dretonge som skriker konstant och som står och slår i väggarna, sliter undan min dörrmatta, skriker lite mer, sparkar i min dörr. Drygt som fan. Och hon är en riktig surfitta..

Annars vet jag inte mer vad som händer. Allt och inget känns det som. Dagarna med feber är så sjukt långa, men ändå borta. Idag suckade jag och mådde riktigt dåligt imorse och tittar på klockan, "aha, 9, en timme kvar till rast". Sen ser jag smörgåstanten där, och inser att klockan redan är tio och att jag är bara borta. Det går segt, men försvinner ändå. Så jag ska se till att rensa igenom min näsa på skit och orka lite mer imorn.. Få tillbaka mina krafter igen.
Vet inte vad, men finns inget just nu att säga mer, som är mindre oviktigt.
Mer bilder kommer.

Simma lugnt


You know you love me ..

Stort suck

Ja, nu har jag fått byta rum under helgen, förhoppningsvis bara under helgen. Strömmen i min korridor är helt lost, så då fick jag flytta in i herrarnas korridor. Så nu har jag helt plötsligt dubbelsäng, massvis med förstörd mat och delar både toalett och dusch med 15 pers. Minst.
Stört drygt. Hade verkligen börjat uppskatta mitt rum nu. Blir skapligt less på skiten. Förra veckan så fungerade inte duschen, så jag va tvungen att gå in och duscha hos killarna. Nu är det strömmen, så jag får packa ihop mina grejer i mörkret för att flytta in om några dagar igen. Vad är det härnäst? Rasar taket in?
I övrigt så har jag bara jobbat 46 timmar än den här veckan. Men ska jobba 8 till imorgon hade jag tänkt och sen vara ledig på söndag och unna mig en Starbucks kaffe och nya Converse skor!
Just det, ska försöka hitta någon hårsalong som klipper kvinnor. Jag och Ramin gick till en salong idag och efter att vi har väntat i gud vet hur länge eftersom dom bara har drop in här och kön va ända ut till gatan så inser jag och Ramin att det bara är en herrsalong. Kul. Allt som allt så kom jag hem tre timmar senare än vad jag borde ha gjort. Dessutom hann både Helsing och Linus klippa sig. Så nu ska jag försöka hitta nått.. Usch, har inte turen på min sida just nu.
Skitsamma, imorgon är det upp o slit igen, sen så ska jag bara slappna av. Hade tänkt unna mig ett bad den här helgen. Men det är lite svårt utan lampa på badrummet. Och mitt nya dusch är bara ett litet rum med en krok och en dusch... Drygt. Men får se.

Ska vidare nu, vi hörs någon annan dag kära vänner.

Det är ett idogt jobb


You know you love me ..

En slitig vecka

Har jobbat hela 66 timmar. Inte så mycket, men ändå något. Är just för tillfället inte ett dugg sliten utan är på tok alldeles för pigg. Jag förstår inte riktigt varför, och jag är på extremt bra humör. Allt känns helt plötsligt så lätt! :) Enda saken är väl att fötterna går åt helvete, men det hoppas jag läker snart. Hittade nyss massa blåsor i handen också, lite skojs sisådär. :P
Har hunnit tvätta också, igen. Sjukt skönt. Insåg imorse när jag skulle till jobbet att mina jeans, och båda mjukisbyxerna är i tvätten. Och tvätteriet skulle inte öppna förrän efter att jag hade åkt till jobbet så jag kunde inte hämta ut tvätten innan.. Så jag fick ta ett par svarta långkalsonger med ett par svarta knickers över i taxin dit. Haha, såg inte så hemskt ut, men ändå.. Har långkalsonger under overallen, och inget omklädningsrum, så man vart illa tvungen att ha på sig massa konstigt innan man ens kommer till jobbet.. :p
Menmen, nu är jag duschad och sitter i rena mysiga kläder! Helt underbart.
Har förresten fått en ny overall på jobbet, igen. Råkade få massa bränsle över mej häromdan och det va inte så mysigt direkt.. :P Och det luktar bra mycket, så då va det dags att byta igen.

Jaja, snart ska jag gå tillbaka till mitt rum. Har laddat ner Twilight i pdf format så jag funderar på att börja läsa den nu. Har tvåan och trean också.. Snart dags att gå i alla fall.

Girls just wanna have fun


You know you love me ..

Ytterligare 10 timmar avtjänade

Har nu gjort 40 timmar den här veckan. Och hoppas på att göra 30 till, om det finns arbete till det! :) Pengarpengar..
I övrigt så har jag just nu sjukt kul på jobbet också. Folket i min Bay är hur sköna som helst och jag stormtrivs! Hoppas det håller sig såhär! :)
Tyvärr så är mina fötter helt åt helvetet rent ut sagt nu. Det är inte möjligt.. Men det är bara att bita i och kämpa på. Vi går ju dessutom numera från jobbet, och det är en promenad på nästan en timme, och den gynnar verkligen inte fötterna. Men fick tips idag på jobbet om vilken kille på jobbet som kan veta en bra ortoped, funderar på att gå dit om han vet någon och om jag har tid någon dag..

Förresten, på tal om annat. När jag jobbade häromdan så behövde jag mina långa hylsor, och när jag sitter där och är på väg att ta fram rätt hylsa ser jag att hylsan bredvid är en 7 mm. Jag bara: VA? Rätt sjukt bra att ha fått en mm hylsa i en tum sats.. :P Men jag mätte den och så, den är 7,15 mm vilket övernstämmer med 9/32 tum.. Så det funkar. Om inte annat så köpte jag dom här och har kvittona kvar så om det krånglar får jag åka in och byta. Det är iofs en storlek jag aldrig kommer stöta på, men man vet aldrig. :P

Nu orkar jag inte mer med det här. Men jag har tagit massa nya bilder, dock glömde jag ta med mig sladden till mobilen nu så kan inte lägga upp dom idag. Men nån dag kommer dom, troligtvis på facebook.

Ha det bra kära vänner

We both know our love will last


You know you love me ..

Förlust

Ja, jag förlorade ju som sagt min managerfotbollsgrejs. Men slutade tvåa. Alltid nått. I övrigt så börjar jobbet och dom i min Bay bli riktigt sköna att umgås. Det börjar kännas bättre för varje dag! :) så det är verkligen skitkul nu! Annars så ska vi ta oss en öl och spela lite biljard ikväll. Och på måndag är det dags att jobba igen. Förhoppningsvis så kommer jag kunna jobba nästa helg. Vi får äntligen ett nytt flygplan på måndag med massa arbete på. Så jag kan knappt vänta! :) Seems like we just lost it.

Fiskstinkande kvinna

Kul va? Att vara enda tjejen i verkstan på jobbet av hundratals män, och så är det jag som stinker fisk.
Lyckades givetvis få makrill på min overall när jag åt det häromdan, sen råkade jag doppa ärmen på i toaletten, lyckligtvis innan jag skulle kissa, men ändå. Så jag fick lägga min overall i tvätten idag och så fick jag en ny att ha.. Det var ju bra i alla fall..
Dagarna flyger förbi här. Har inte kommit från jobbet förrän vid 7 måndag, tisdag, och sen varit ute och ätit och inte varit hemma förrän efter 10..
Idag slutade jag och Ramin halv 5 för att gå och tvätta och handla. Men eftersom alla puckon här inte har service efter lunch slutade det med att vi fick bära runt dom stora bagarna med tvätt, och tvingades handla i en liten Corner Shop, där jag fick ge 20 spänn för 3 små bananer. DYRT!
Men, men, imorgon ska vi väl försöka fixa det med tvätten och ta oss till Tesco, som typ är som Maxi här, och handla ordentligt. Och jag måste ha fet fotkräm, för mina fötter är inte okej längre. Tack och lov så har blåsorna börjat sluta göra ont, men inte helt än, men dom känns inte alls lika mycket längre..

Och jobbet är inte alltför kul nu. Min station är ganska grym och är helt klara en vecka innan vi ska vara det, lite tråkigt. Det innebär att jag inte kan jobba över, och troligtvis inte helgen heller.. Menmen, min tid kommer väl också, får ett nytt flygplan på måndag, och då ska det bli fart igen.

Och gott folk, ska försöka ta lite sköna bilder imorgon, både på jobb och mitt boende, så ni får se hur England ser ut. Annars är det bara att slå på en engelsk film eller serie, det ser precis ut så, typ. :P Askul..

Men ha det bra folk

They call me the creatures of the night


You know you love me ..

Fredag

Nu är det fredag, och vi är lediga i helgen. Både skönt och tråkigt. Det är riktigt kul att börja jobba igen, men jobbigt för att jag har knappt sovit och dagarna blir väldigt långa än så länge.
Men snart kommer man in i det här och kan korta ner dagarna lite :)

Har inte riktigt tid att skriva nu, ska springa iväg på toa och sen spela biljard.

I'm lovin' it


You know you love me ..


ENGLAND!

HÄR ÄR JAG!
Och det är konstigt, ja. Och husen här är verkligen typiska brittiska, och det finns tusentals mini coopers här. Ganska lustigt. Och sättet dom kör bilar här på är helt galet. För det första så körd dom på fel sida, dessutom kör dom helt galet, och gatorna är megasmå och man parkerar typ överallt. Lite speciellt. Konstiga människor.
Dessutom är alla alldelels övertrevliga. Riktigt flummigt! Inte som Sthlm i alla fall..

Idag så har vi köpt mer verktyg, och låda till allt, så imorgon är det dags för första arbetsdagen! Får se hur det går. Ska bli lagom spännande, intressant, och alldelels underbart! :P

Nej, nu blire dusch och plock i "rummet" som för övrigt är sunkigt precis som typ allt annat här... :S

I'm leaving on a jetplane


You know you love me ..

RSS 2.0