Rysningar

Jag fick rysningar av hockeyn idag. Frölunda spelar faktiskt riktigt bra, det är inte så att alla andra lag är dåliga, Frölunda är bra. Och det var underbart att se dem i stort sett leka runt med Timrå. Inte en enda minut var jag orolig att Timrå skulle ha en chans. Resultatet blev dock bara 5-0 till Frölunda ikväll, det hade kunnat vara mycket, mycket fler mål till Frölundas favör återspeglat från matchen. Timrå var inte alls nära. Dessutom hade Frölunda två straffmissar, varav ena lagd av Sebastian Collberg, 17 år. Som sagt, Frölunda lekte med Timrå!

Sarah och Anna, man kan visst känna starkt inför sport, till och med efter 5-0 målet jublade jag som en dåre och fick fortfarande rysningar i kroppen. Man får både energikickar, välmående och även glädje från sport, och speciellt hockey!

Ja, det är en fröjd att se Frölunda spela nu. Det finns en vilja och nytändning där som inte funnits på länge! Allt snack om Kenta Johansson som troligtvis slutar efter säsongen skulle sakna viljan och det som krävs för att leda Frölunda i år. Kenta har dock gjort ett jäkla bra jobb hitills.
Frölunda 5 poäng före tvåan i tabellen, 3 matcher irad utan insläppta mål, endast insläppta mål på 6 matcher, det ser jäkligt bra ut det här!


Frölunda körde över Timrå ..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0