Domare

Grattis till finalplatsen Brynäs. Den har absolut ingenting med domarna att göra. Brynäs åkte ifrån Färjestad hur lätt som helst, även om Färjestad vissa perioder faktiskt har varit grymma. Ett Färjestadlag som i den första perioden i kvällens match hade utan tvekan gått vidare (även om dom inte verkar få in pucken så hade inte nått lag klarat det trycket så mycket längre) om dom hade kunnat spela så mer än var tredje, var fjärde period.
Brynäs ägde sönder Färjestad den matchen Färjestad vann. Färjestad var överlägsna matchen efter det, men Brynäs vann.
Nu har Brynäs varit grymma, och så sjukt mycket vassare och snabbare än Färjestad, dom är helt klart värdiga vinnare av den här semifinalsserien!
Så kan alla bara chilla om att domarna gav bort vinsten till Brynäs?

Jag hade mer än gärna velat se Färjestad vinna idag, men trodde inte för fem öre att dom skulle klara av att ta tre matcher i rad mot ett såpass formstarkt Brynäs!

Även snuskiga Aftonbladet går ut med en jäkla artikel och sågar domarna. Blir så jäkla trött. Fakta är fakta, och Brynäs vann med 4-1 i matcher. En jäkla offside eller en extra utvisning hade inte gjort någon skillnad på slutresultatet (att Brynäs är vidare)! Så lägg ner all jäkla skit om att domarna förstörde för Färjestad!
Domarna var faktiskt usla idag, men färjestad lyckas ändå inte göra mål, och i andra perioden så såg det ut som att Färjestad hade skickat ut sina knattar, för såpass stor skillnad var det i både skridskoåkning, försvarsspel, målvaktsspel (förlåt Torpet, men du var verkligen ur balans), passningarna, coachning och även i forecheckingen.
Brynäs var klart bättre, så håll käft med er, era gnälliga och dåliga förlorare!

P.S hoppas innerligt att Skellefteå går vidare nu!